Aki még a Laura úton is érvényt szerez a jogoknak.

tűzököl1

 

 

 

Szabó Zsolt. A Rendőr.

Szabó Zsolt r. ftörm. – több más rendőrrel ellentétben – úgy gondolja, hogy az első számú uzsorás lakhelyének környékén is Magyarország törvényei érvényesek.

Azt is megtette, hogy a véleménynyilvánítást erőszakosan akadályozó uzsorásőrt rendre utasította. Kollegája beállt közénk, és a törvényt sértő őr közé, és így biztosította az alapjogok gyakorlását.
Nagyon örülök, hogy van ilyen is.
– Mert ugye a rendhez hozzá tartozik az is, hogy az állampolgárok gyakorolhassák a véleménynyilvánításhoz való jogukat.
Azt is tudnotok kell, hogy a jog csak annyit ér, amennyit gyakorolunk belőle.
Bízom benne, hogy ennél a videónál legalább annyi rendőröket dicsérő hozzászólás lesz, mint jogtalan intézkedések esetén megjelenő bírálat.

(Póka László)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Aki még a Laura úton is érvényt szerez a jogoknak. bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  Az a baj Pókával és maroknyi csapatával, hogy teljesen elszigetelt, semmiféle áttörést nem ért el, semmiféle mozgalom nem alakul ki mögötte. Van pár hely ahol megjelenik, és egy-két fotelból ökölrázó mormogi, aki miután leírta véleményét azzal el is végezte (úgy véli) a dolgát és hátradől. Nem alakul ki a megmozdulásai alapján semmiféle népmozgalom, tömeges csatlakozás. Eredménye? Semmi. Nem fog elérni semmit, folyamatosan szélmalomharcot vív, beleéli magát, hogy ez kell és hú de jófej, meg küldetéstudata van. Közben ténylegesen semmi. Úgy vélem továbbra is el fog szigetelődni, és szépen majd egy-egy emberét véglegesen lekapcsolják. Mindig a leggyengébb láncszemet. Ő meg ha elér egy olyan pimaszsági szintet a folytonos direkt provokációival ami valakiknek nem fog tetszeni, őt is kiiktatják. De pl. a zsaruk sértegetésével azt fogja elérni és ezt komolyan mondom, hogy valamelyik srác, vagy srácok, szoli után egy magányos séta során, elkapják és még tanú sem lesz. Azért ne ringassa magát abban, hogy ha kiprovokál magának egy bajt, akkor majd mártír lesz.

  • Mr. X szerint:

   Realista borzalmasan rossz a helyzet értékelésed! Egyre több helyen alakul ki ellenállás a narancsos rezsimmel szemben. Egyenlöre még csak elszigetelten. De nézd meg mi lesz itt ha majd megjön a jò idö. Persze lehet hogy én tévedek de majd verifikálunk összel.

   • Realista szerint:

    Én most nem bármiféle ellenállásról beszéltem, hanem kifejezetten Pókáról. Ami meg az ellenállást illeti, nem erősödik 2010 óta, hanem éppen gyengül. Van mindenféle szervezet, mindenféle akció évek óta, hol demonstráció, hol egyéb de gyenge, vagy gyengülő. Én nem álomvilágban élek, hanem reálisan értékelem a dolgokat. Tudom ez sokaknak nem tetszik mert nem azt írom amit mások olvasni szeretnének vagy látni, de én így látom. Nem fogom sem magamat becsapni, sem olyat leírni amit nem tartok valósnak csak azért, hogy bárki elismerje igaza van. Sok éve már szeretek amikor van időm írni egy-két helyre. És sajnos (hozzáteszem sokszor sajnos) bevált utólag amit írtam. Ez nem dicsekvés, azért is írtam a sajnost.

    • Mr. X szerint:

     Én meg azért irtam hogy majd összel majd verifikálunk 🙂

     • Tovaris szerint:

      2016 őszén is “verifikálhattunk” volna. De valami miatt elmaradt…pedig hogy készültek egyesek…

    • petymeg szerint:

     Tisztelt Realista!
     Hozzá írásod több ponton is hibás/szerintem/.Poka ÚR igen is jó fej és igen is van küldetés tudata!Amit Te írsz az a saját véleményed a Te szemszögedből nézve.Szívessen részt vennék a megmozdulásukban de vissza tart az a 150km ami oda-vissza háromszáz!Így csak elismeréssel és drukkolással tudok adózni az elszántságuknak kivánok Nekik kitartást,jó egészséget!

 2. lacii szerint:

  Lehet “reálisan” is nézni a dolgokat (ami ez esetben is csak egy vélemény)
  De lehet más módon is nézni a dolgokat, ahogy én. (ami megint csak egy vélemény.
  Én kedvelem Pókát.
  Látom azt is , hogy mi van mögötte.
  Most nem azon emberekre gondolok akik “Rábasztak”.
  Hanem azon szeretetet és fényt ami támogatja őt.
  Mondhatni ő nem más mint egy újkori keresztes lovag,aki a fényes kardjával vág utat a sötétségben.
  “Szegény” nem is tud mást tenni mint amit tesz is , mert ezt vállalta leszületéskor.
  Most is látom , és beszélek vele. Nem egy tudományosan pallérozott az agya .Nem engedte , hogy sok szarsággal teletömködjék.
  Hanem a maga egyszerűségében hatalmas szív lakozik benne.
  Végül is kedvelem teszi a dolgát ahogy én is.
  Ő miatta és sok ezer lélek miatt , akik teszik “kiabálva” vagy csendesen a dolgukat.
  Ezek miatt fog ez a velejéig romlott Mátrix átalakulni.
  Egyébként szép napot mindenkinek.

 3. Azorka1861 szerint:

  Realista!
  De Poka Làszlo legalàbb tesz is valamit, nemcsak meleg szobàban
  kènyelmes karosszèkben ülve hozàszolàsokat irogat (ugy, mint te
  meg èn).

  • Realista szerint:

   Tesz de se tömeg nem alakult ki mögötte, sem eredménye nincs. Tegye. De a véleményem attól fenntartom és elfogadom másokét is. Majd az út végén beszéljünk, ki látta jobban előre a dolgokat. örülök ha nem én leszek az, de sajna a tapasztalatom mást mondat velem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.