Szívügy

Új stadionról tárgyalt Döbrögink

Kapcsolódó kép

Döbrögi vajda ma újabb országfejlesztő dologban tüsténkedett. Megbeszélést folytatott Markovits Lászlóval, a Vasas klubelnökével a Duna-parti Nagy Cirkuszházban. A vajda és a klubvezető többek között az új Illovszky-stadion fejlesztéséről és a szurkolók ezzel kapcsolatban megfogalmazott kéréseiről egyeztetett – tájékoztatta Havasi sajtóajtónálló az udvari hírharang MTI-t.

A hű sajtóajtonálló elmondta: a lehetőségek áttekintése után az a döntés született, hogy a hosszú évek óta tartó, előrehaladott állapotban lévő rekonstrukciót a klub nem állítja le, de elvégez minden olyan változtatást, bővítést, ami a kivitelezés során megvalósítható, és nem befolyásolja a 2018/19-es szezon kezdetére tervezett átadási határidőt.
Havasi beszámolt a végeredményről is: Döbrögi vajda jelezte, hogy anyagi akadálya nem lehet a terveknek.
Kerül amibe kerül!-a qrmány ezeket a törekvéseket támogatja! Elvégre nemmzetthy ügyről van szó!-a pénz nem számít! Ő biztosítja a szükséges többletforrásokat az egyesületnek.
Kávészünetben értesült Vajdánk arról, hogy párszáz méterrel arrébb meghalt egy építőmunkás a Hajós Alfréd uszoda építése közben.
Node nincs gyalulás forgács nélkül!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szívügy bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Sneider Imre szerint:

    Ezzel kapcsolatban különösen tartsuk észben a szomorú eseményt, azaz a Székesfehérvárott halálra fagyott magyar (!) kisfiú tragédiáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.