Boldog dagonyázás

Nem szavaztak az olimpia ellen, az Együtt kiakadt az MSZP-re és a DK-ra

dag

Pataki Márton, az Együtt budapesti elnöke felháborítónak tartja, hogy míg az ellenzéki pártok politikusai rendre kritizálják az olimpiai rendezésének tervét, addig a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén nem szavazták meg, hogy Budapest vonja vissza a pályázatot.

Az LMP szerint őrültség lenne Budapestnek olimpiát rendeznie, ezért a párt a város visszalépését kezdeményezte a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén. Csárdi Antal, az ellenzéki párt budapesti képviselője a közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett: az LMP mondott elsőként nemet az olimpiai rendezésre, hangsúlyozva, hogy a beruházás költségeiből hosszú évtizedek óta megoldatlan társadalmi problémákat lehetne rendbe tenni.
Az Együtt politikusa most közleményben hívta fel a figyelmet, hogy Hajdu László (Demokratikus Koalíció), Karácsony Gergely (Párbeszéd), Horváth Csaba (Magyar Szocialista Párt), Gajda Péter (Magyar Szocialista Párt) és Tóth József (Magyar Szocialista Párt) nem szavazta meg a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén Csárdi Antal javaslatát arról. Pataki ezt elfogadhatatlannak tartja.
„Nem kérdés, hogy az olimpiarendezés nemzeti tragédiához vezetne. Minden egyes olimpiára költött forintnak jobb helye lenne az oktatásban és az egészségügyben. Az olimpiarendezésről egy országos népszavazáson kellett volna kikérni a magyarok véleményét, az Együtt ezért is csatlakozott a Momentum Mozgalom olimpia-ellenes aláírásgyűjtéséhez. Továbbá ezért érvelt az első pillanattól a pályázat ellen, küzdött a dokumentumok nyilvánosságáért és a pályázatot kísérő, a fideszes normákhoz képest is kirívó korrupció ellen” – írja a közleményében.
(atv)
Bal-Rad komm: Hatalmas vonzerő ám az a minimum ezer milliárdos olimpiai buli! Pár milliárdocska az ellenmaffiáknak is leesne belőle egy kis makk gyanánt a dagonyában röfögők közé, azok legnagyobb gyönyörűségére!
Döbrögiék ésszel csinálják! Vetnek valamennyit az álellenzéknek is, oszt’ kuss van!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Boldog dagonyázás bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Mocskok!

 2. Smith szerint:

  Nem az olimpia rendezéssel van a gond, hanem hogy pofátlanul elszállnának a költségekkel, és így csak veszteséges lehet. Nekik nagyon jó üzlet, de az országnak nagyon rossz.

 3. János szerint:

  Az olimpia azonosan egyenlő az államcsőddel. Annyi adósságot halmoznának föl, hogy az 500 évre visszavetné Magyarországot még a jelenlegi sereghajtó állapotához képest is! A legjobb esetben is! De az Olimpia=államcsőd! Hogy itt mi szokott történni államcsőd esetén, arra példa 1918! Abban a percben amikor az olimpia miatt beáll az államcsőd, ránk zúdulnának a szlovák területrabló kutyák, a román cigányok és felszabdalnák országunkat úgy mint 1918-ban. A nigger “franciák”, nigger és pakisztáni majomemberek lakta Anglia, és az elmuszlimosodott vandálok (itt az egykori Németországra gondolok) pedig néhány száz cigány prostituált szolgáltatása fejében ujjongva szentesítené Magyarország ismételt felosztását Versaillesban! Ahogy szokták! Ahogy tették 1920-ban! Tehát NEM KELL OLIMPA! Aki az olimpia pártján van az nem egyenes ember, az lelketlen gaz és kötélre érett! A félhülye vegyszereken hizlalt, papíron asztmás élsportolók miatt pusztuljon el az ország? NEM! Inkább az élsportolók menjenek mosogatni Afrikába, a szép afrikai városokba, Párizsba, Londonba!

 4. Tarna szerint:

  Mint néző mondom, nekem nem kell új olimpia olcsón sem meg drágán sem.
  Elég, hogyha levetítik a régi olimpiák egyikét, mert az is újszerűen elszórakoztat.
  Kik akarnak itt olimpiát rendezni, azok – akik még a havat sem tudják eltakarítani?
  Az a sok kapzsi közpénzen dőzsölő mit fog csinálni 2020 után, hogyha elfogynak az EU-s pénzek?
  Nehogy úgy járjunk az olimpiával, mint a dunai vízierőművel!

 5. Tovaris szerint:

  Úgy sem lesz belőle semmi…

  • vitorla123 szerint:

   Minden nagyberuházás alkalom a korrupcióra.Korrumpálódni pedig csak és csak a harácsolók tudnak!A munkavállalóknak csak éhbér jut!Jobb ha elfelejtik az egészet!

  • Pozsony 907 szerint:

   Erre nem fogadnèk, be fogják indítani a “projektet”, születnek majd új lőrincek is, azt hogy mennyibe is fájt ez nekünk, azt meg ráèrünk megtudni a 30 èves titkosítás után.

   • Hun szerint:

    Ha ez igy folytatodik tovább addigra már Magyarország sem lesz!

    • Pozsony 907 szerint:

     E felől ne is legyen kètsèged, az avarok, besenyők, kunok sorsa a miènk, ezèrt is lettünk megbontva. Vagy vár az iszlám, mint úz testvèreinket, ők alapították a szeldzsuk szultánságot, Alp arszlánnal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.