Donbassz hevül

A “Bahmutka” (LNR) szakaszon ma délelőtt egy civil NIVA autót egy PTUR-típusú távirányított páncéltörő rakétával kilőttek a valcmanista martalócok. Egy civil azonnal meghalt, három másik súlyosan megsebesült.

Avgyejevkában is kitört a parasztgyalázat. Dél óta súlyos harcok dúlnak a jobbszektoros hiénabanda, és a népköztársaságiak között.

A dél tájban kitört összecsapások még este is tartottak. A népköztársaságiak tüzérsége is beavatkozott.
Szergej Sojgu orosz honvédelmi miniszter ma bejelentette Moszkvában: Oroszország déli-délnyugati térségének katonai megerősítése-kiváltképpen Maradék-Ukrajna feszelgése és a Kaukázusban tapasztalt terrorista mozgolódások miatt-elengedhetetlen. A várható intézkedéseket nem részletezte.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz hevül bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Szergej Sojgu, orosz honvédelmi miniszter…….A várható intézkedéseket nem részletezte. Ami a hadseregre tartozik, legyen titok a közvéllemény előtt. Szerintem, naivság is lett volna részleteznie, nyilvánosságra hoznia . A meglepetés fél győzelem. Majd megtudjuk, majd kibujik a szög a zsákból. Bizonyára a Luganszktól Donbasz Azovi tenger partig tartó csatározások, csak elterelő céluak, a fő támadás Cherszon felől, Krím felé van, lehet esedékes. Meg aztán ott van magában a Donyecki köztársaságal-i közvetlen határ szakasz. NYOMÓS OK nélkül biztosan nem cselekedne. Majd meglássuk, meghaljuk, elolvassuk itten a bal-radon.

 2. Nagy szerint:

  S.ojgu már felkészíti a hds-et. Nyárra.

 3. aaa szerint:

  Az oroszoknak a tél a legjobb időszak a háborúra.

  • Pozsony 907 szerint:

   Nincs ki neki menjen. Hacsak Trump nem így akarja visszaadni ukrajnát nekik, hogy neki küldi őket, rotyogjatok a fazèkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.