Válasz helyett ÜTNI!

Habonyárpi izraeli barátai a játékboltos nő mögött

Mi a közös a letelepedési kötvényekben, a Princess pékségláncban és a Four Seasons mögötti épületet áron alul megszerző játékboltos nőben? A Válasz.hu megfejtése következik.

A 444.hu január 14. és 17. között végigközvetítette az év eddigi legjelentősebb állami árverését, vagyis a budapesti Four Seasons mögötti, 8200 négyzetméteres épület (Zrínyi utca 3.) eladását. A harc érdemi részében két strómangyanús személy vett részt: Rózsa Judit, egy budapesti játékbolt üzletvezetője és György Rudolfné, egy esztergomi iskola gazdasági ügyintézője. Végül előbbi vihette a portékát 3,87 milliárd forintért (ingatlanszakértők szerint ennek akár a dupláját is érheti az irodaház).
A sajtó a licit óta próbálja megfejteni, hogy kinek a kije lehet a győztes Rózsa Judit. Nos, a Válasz.hu egészen közel került a megoldáshoz. Kutatásunk eredményét rögtön itt, a cikk elején illene megosztanunk olvasóinkkal, mégis azt a dramaturgiát választottuk, hogy a teljes tényfeltárási folyamatot bemutatjuk. Jelezni kívánjuk ugyanis az „elkövetőknek”, hogy nincsen tökéletes információblokkolás, mindenki – így ők is – hibázhatnak, azaz nem érdemes strómanok mögé bujkálva csapolni az államot. Meg máshogy se. Tehát a lépcsőfokok:
1. Megjelenik a 444.hu első, figyelemfelkeltő cikke, melynek címe: „Élőben nézhetjük végig, ahogy milliárdokat veszíthet a magyar állam egy árverésen”.
2. Még az árverés közben átvesz az Origo egy sajtóhírt, amely érzékelteti: botrány készül, hiszen a Four Seasons mögötti épületre hajtó esztergomi hölgy kertjében „tyúkok, kakasok szaladgálnak”. Azaz neki nyilvánvalóan nem lehetnek milliárdjai. Az Origo aktivitása már önmagában hírértékű: a kormánypártivá vált portálnak az utóbbi hónapokban egyszer sem fájt az állam vagyongazdálkodási gyakorlata. A Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó és Rogán Antal kabinetminiszter befolyási övezetébe sorolt portál erre a licitre viszont – még menet közben – lecsapott. Azaz áttételesen jelezte: nem nyerhet György Rudolfné Esztergom-Pilisszentlélekről.
3. Megszületik a végeredmény. A győztes „természetesen” nem György Rudolfné lett, hanem a másik aktív versenyző, Rózsa Judit. Az Origo erről az eseményről még véletlenül sem adott hírt, pedig a játékboltos nő diadala legalább akkora skandalum, mint a vidéki kollegina nyomulása. Nagyon úgy tűnt tehát, hogy Rózsa Judit sikere nincs ellenére a Habony–Rogán-érdekkörnek.
4. Ki ez a Rózsa Judit? A nyilvános adatokból annyi látszik, hogy ő vezeti a Minipolis nevű játékboltot a budai Mammut bevásárlóközpont közelében. Mindemellett „fusiban” igazgat néhány olyan hazai vállalkozást, amely egzotikus offshore társaságok tulajdonában van. E külföldi hátterű cégek többnyire vagyonkezeléssel foglalkoznak, egyetlen akad köztük – éppen a legfrissebb bejegyzésű –, amelyik ingatlan-adásvétellel, -kezeléssel és -üzemeltetéssel. A neve: EastCastle Investments Kft. Létesítő okirata 2016. augusztus 16-án született, tulajdonosa pedig a máltai EastCastle Investments Limited Liability Company.
5. A máltai cég kézbesítési megbízottja egy Békés Ádám nevű ügyvéd. Ő ott szerepel az Index ama híres-hírhedt cikkében, amely a kabinetminiszter „sötét oldaláról” szól; a portál Békést is a Rogán és Habony környéki jogászi háló tagjaként mutatja be. Az Origo ráutaló magatartása (azaz, hogy az egyik strómant kiszerkesztjük, a másik győzelméről pedig hírt sem adunk) után tehát egy újabb jelet kapunk arról, hogy a „belvárosi lobbit” érdemes keresni Rózsa Judit mögött.
6. Aztán a magyar és a máltai cégbírósági dokumentumok összeolvasása után arról is megbizonyosodunk, hogy az EastCastle Investments Limited Liability Company egyszemélyes tulajdonosa egy Dina Moshavi nevű, a II. kerületi Fillér utcában élő hölgy. Dina Moshavit leányként még Dina Gagelnek hívták – testvére pedig az a Michael Gagel, akit korábban Habony Árpád izraeli-grúz barátjaként azonosítottunk (lásd a vidám párost a nyitóképünkön).
hárp
Dina és Michael magyarországi tevékenysége nem különíthető el egymástól: Dina Fillér utcai lakásában működik például Michael egyik emblematikus vállalkozása, a BKV-ingatlanbotrányaiban emlegetett Welt-Stadt Immobilien Kft. Az iménti link mögötti cikkben anno arról is beszámoltunk, hogy Gagelék ellenőrzik a budapesti metróállomásokra „bebetonozott” Princess pékségláncot, s ez az izraeli-grúz csapat a Fidesz fizetős bevándoroltatási programjával, a többmilliárdos hasznot hozó letelepedésikötvény-biznisszel is kapcsolatba hozható.
Mivel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. árverésén magánszemélyek licitáltak, ezer százalékig nem állíthatjuk, hogy a játékboltos nő Habony izraeli barátainak vette meg a Four Seasons „hátoldalát”. Az viszont biztos, hogy Rózsa Judit jelen pillanatban egyetlen ingatlan-adásvételre szakosodott vállalkozást üzemeltet, mely – egy közbeiktatott máltai cégen keresztül – a Gagel családhoz tartozik. Michael Gagelről pedig köztudomású, hogy milliárdos, ráadásul régóta aktív szereplője a budapesti ingatlanpiacnak. És annak ellenére, hogy korábban a fővárosi SZDSZ-szel volt „koalícióban”, ma Habony Árpáddal szereti múlatni az időt.
Kell még valamit mondanom?
(valasz)
Bal-Rad komm: Nem kell itt már mondani semmit! Van egy bűnözői kör, ami a maradék megkaparintására játszik!
Úgy fest a dolog, hogy a döbrögista horda leosztotta a feladatokat a még megszerezhető zsákmány megkaparintására. Minden katonának megvan a maga feladata.
Javasolni, kimódolni, véghezvinni!
Minden qrmányzati cselekvés ezeket az akciókat fedezi. Nagy port vernek fel minden körül, és a félhomályban beindul az akció!
Nem kell itt már mondani semmit! Kérdezni kell(ene)!
Meddig még?
ÉS ÜTNI VÁLASZ HELYETT! SZÓ NÉLKÜL!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Válasz helyett ÜTNI! bejegyzéshez 29 hozzászólás

 1. Big szerint:

  Zsidó fosztogatók.

  • Mr. X szerint:

   +1. Aztán ne csodálkozzanak ha meglesz ennek még a böjtje.

  • Smith szerint:

   Sajnos továbbra sem tudjuk, hogy hány országgyűlési képviselőnek van a magyar mellett más állampolgársága, mert a feltett kérdés helyett vadul nácizni kezdtek.

   • Smith szerint:

    Javítás: feltett kérdésre válasz helyett vadul nácizni kezdtek

   • Big szerint:

    A baj,hogy a bűnösségetek beismerése helyett,náciztok!Kifoszjátok a magyarságot,a világot,akik meg szóvá merik tenni azokat rasszistázzátok,nácizzátok.Közröhej!

 2. Tovaris szerint:

  Tiszta náci őrjöngés van itt…a problémák okainak elemzése helyett…

  • Balázs szerint:

   Mit mondjak?
   Szegény Michael Gagel, szegény Valzman, szegény Jacenuk, szegény Bibi, szegény “Tovaris”, etc…..szegény mindenki aki nem goj.
   Szar lehet nektek.

   • Balázs szerint:

    “Jákob elmegy a rabbihoz.
    -Te rabbi, mond már meg nekem, hogy mi ez a liberalizmus!
    -Fiam, a liberalizmus az a hülyeség, amivel a gojok fejét tömjük.
    -De rabbi, mi lesz ha már nem hisznek nekünk??!
    -Ja fiam, az az antiszemitizmus.”
    Valahogy így. 🙂

   • Hun szerint:

    +1. Tovarisnak szerintem üldözési mániája van. Mindenbe beleképzeli a nácikat 🙂

  • Big szerint:

   Valóban!Jöhet a végső megoldás!

   • vitorla123 szerint:

    A bosszúállóknak van saját hazájuk.Települjenek oda.Isten hírével!

   • Balázs szerint:

    Értem én a haragot Big, de remélem ez alatt Madagaszkárt érted.
    Legyünk jobbak náluk!
    Nem nehéz.

    • Big szerint:

     Nem oda,ne vedd el az Admin által kijelölt helyüket.Birobidzsan a jó hely nekik.

    • vitorla123 szerint:

     A felvilágosítás sem kutya! Értsék meg,hogy a magyarság nem tehet a holokausztról!És ha a bosszút erőltetik megtoroljuk!Nem akarunk az áldozataik lenni!Fogják fel.Ők nem magyarok.Ha pedig azok akkor nem lehetnek bosszúállók.Ez ennyire egyszerű.

     • vitorla123 szerint:

      “Egy segg egy ló!”

     • Big szerint:

      Madonna!Nem Sztálin találta ki,ő csak létrehozta.Az egész hollókoszt lényege az élősködés,a pénzes és a jogi helyek kisajátítása!A totál zsidó elnyomás láttuk mit szült , ahol lehetett irtották a magyart, majd a húsdarálót is bevetették , és az útólsók még mindig revansra várnak , a lepukkant Ildikók félék , még mindig szeretnék diktálni az ütemet , pedig már az anyja is a mocsarat választotta , hiába a cenzor asszony már a családjában is fekete bárány volt , és legszívesebben a farkassal engedték volna össze. A kiborult , megfakult divatlap molyrágta kultúrát sugall felénk ahol még a magyar szitok szó volt , és darálóval pusztították őket , hogy a Dunai halak hízzanak . De jó volna látni már , hogy ezek az őskövületek kik mellesleg zsidó bérencek , és a bankárkaszt kitartott bérencei önként eltűnnének a közéletből , akár valaki le is darálhatná őket , és amilyen károkat csináltak , azt az intézkedést semmisnek kiáltaná ki a nemzet , így az EU csatlakozásunkat is , mert csak azért kellet belépnünk , hogy a Zsidó Kovácsnak legyen egy miniszteri biztos állása , és a többi hiéna az Eu padsoraiból ordithassa a hazaáruló szólamait. A pénzügyi hatalom legnagyobb gyönyörűségére , hisz a megosztott nemzetet így lehet legjobban kizsigerelni. És mi fizetjük a vissza nem fizethető tartozásokat , amiből a nép semmit sem látott , de megterheltek minden családot , ha nem volna elég bajunk is enélkül. A fasiszta zsidók még mindig a nyakunkon ülnek , és a közéletben ami mozdítható azt ellopják , így lopták el a nemzeti vagyonunkat is . Azért nincs most , szociális háló az emberek feje felett. Ha lehetne ezeket az embereket a bankárkasztembereivel ,és a rabló zsidókkal , jó magasan fel kéne lógatni , mert tönkre tették az országot , a maffia politikusokkal az élen . Talán jó volna , ha addig vissza térne Rákosi a kortársaival , míg ezeket a nemzetellenes elemeket likvidálnák . Mert ha már számonkérés nem volt , hát a számonkérést végezzék el azok akik annak idején likvidálták a magyarokat , ha ezeket is likvidálnák újra eltűnhetnének . Ezzel azt szerettem volna mondani , hogy a számonkérést olyan módon kell létrehozni amilyen módon ők dolgoztak , és nem hagyni hogy a villájukból kiröhögjék ezeket a súcsókat akik a számonkérésre ki lettek nevezve , Ők bezzeg nem haboztak a legkisebb vétségért is kötelet adtak , ha még éltek , és nem verték agyon a verőlegényeik őket . De itt már a hazaáruló vakolós szabadkőműveseket is a darálóba kellene rakni , nehogy még egy Trianonra jusson nekik idejük . A drágáim mint tudjuk a zsidókat szolgálják a hierarhia szerint a zsidó páholy adja ki az ukászt minden más páholynak , és ebbe a páholyba goj nem léphetbe csak zsidó. Ki van ez találva kérem a politikus urak is majd mindőjük páholytag , és az esküjük úgy szól , hogy előbb a páholyt szolgálják , és csak utána a népet . A politikai maffia páholytagjai is ki kellene füstölni , hogy az alvilág sem a vakolók sem férkőzhessenek a hatalom csucsaihoz, de még a zsidók sem .

      http://viszavzsodor.blogspot.hu/search?updated-min=2017-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2018-01-01T00:00:00-08:00&max-results=50

  • Hun szerint:

   Ez nem náci örjöngés hanem a valòság. Ha nem tetszik valami akkor menj a mazsihisz honlapjára!

  • öregkun szerint:

   Alapos elemzés megtörtént, így állunk, elvesztünk…

 3. Nagy szerint:

  Tény, h.ogy az összes szereplő a törzs tagja.

  • Emeric szerint:

   Nocsak, nocsak, újabb burzsoá bűnösök.

   Azt nem tudom mit fognak a renitens zsidózók itt mondani, ha ezek egymással kezdenek el marakodni. Elvígre csak a bűnbandákról van szó, nem a birkanyájról.

   A kevésbé hülyéknek javaslom a januári szabadság kiadásokat olvasatra. Van benne Állam és Forradalom is, kedvenc kortársunktól.

 4. Pozsony 907 szerint:

  Megyek iszok mèg egy kv-t, azt megyek dolgozni.:)) Tovaris uram, ez nem az ön hírportálja, itt (is) már elszakad a cèrna hamar, javaslom kerülje az olyan oldalakat, ahol függöleges irányban a piros-fehèr-zöld színek jelennek meg, s mèg nemzetinek is valja magát, sőt mitöbb mèg úgy is viselkedik. A köztudattal ellentètben nem a szemèlyi igazolvány, vagy politikai hovatartozás teszi az embert MAGyarrá. Kívánok további kellemes időtöltèst, akár itt, akár a kurucon, hunhíren!:))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.