A lé(t) határozza meg a tudatot!

A DK visszavonja a budapesti olimpiarendezés elleni aláírásgyűjtését

noli

A Demokratikus Koalíció (DK) visszavonja a 2024-es budapesti olimpia ellen egy nappal ezelőtt indított online aláírásgyűjtését.

Az ellenzéki párt szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében az áll: az aláírásgyűjtés célja az volt, hogy a vidéki lakosság figyelmét is felhívják az olimpia kockázataira. Azonban – közölték – szerdán több olyan visszajelzést kaptak, amely szerint akciójuk “félreértésekre adhat okot, összekeverhető a civilek kezdeményezésével”, ezért azt visszavonják.

(atv)

Bal-Rad komm: El Qroéknál gyorsan leesett a tantusz! NEM LESZ MAKK FIÚK!
Márpedig ők nem civilek! ŐK IS A DAGONYA BOLDOGAN RÖFÖGŐI! Még valakik félreértik a lényeget!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A lé(t) határozza meg a tudatot! bejegyzéshez 40 hozzászólás

 1. Hun szerint:

  Egyébként ebböl a népszavazásbòl nagyon könnyen egy rezsim ellenes (presztizs) népszavazás válhat. Hiszen ha a népszavazáson az emberek többsége nemet mond az olimpiára azzal tulajdonképpen nemet mond a fidesz harácsolására stb. is.

  • Realista szerint:

   Lehetne, ha lenne népszavazás. De nem lesz. Előre ki merem jelenteni. Ha valami csoda folytán eljutnak addig, hogy népszavazás, az kudarcba fulladna. Sokan, legalábbis az újságolvasók, akik naponta látják a sajtót, abban a hiszemben vannak, hogy mekkora politikai ellenállás van a felszín alatt. Közben a valóság az, hogy ez pár százezer embert jelent. Kb. az aktív 8 millió szavazásra jogosultból 1 millió az aki foglalkozik és még lehet kb. úgy 1 millió aki morog, de különben tojik rá. Az aktív rész is csak olvasásban, politika értésében aktív, tevőlegesen már nem vesz részt semmi akcióban. Ott csak 1-2 százezer az aktívak száma. A nagy többsége a társadalomnak politikailag inaktív. Bulvár, a celebvilág érdekli, elvan a maga dolgával és nem foglalkozik vele. Téves az a kép, amit a sajtó lefest a társadalom politikai állapotáról, a valóság messze elszomorítóbb.

   • joz szerint:

    Sajnos igaz!

   • Hun szerint:

    Mondtam már hogy majd összel verifikálunk. A rezsim bármelyik pillanatban meginoghat. :-). Ha tudnád hogy mekkora félelem van köztük emiatt akkor nem irogatnál ilyeneket. 2006-ban se volt semmi jele az öszi eseményeknek és mégis mi történt az öszödi beszéd után?

    • Realista szerint:

     Mi történt? Helyén maradt a kormány és szépen végigdolgozta a mandátumát 2010-ig. Hiába vált ki később a szadesz, lettek kisebbségben, végigvitték a ciklust. Itt a társadalom állapota rohamosan romlik. De még anno, amikor aránylag több gondolkodó volt, vagyis a taxisblokád idején, akkor is mi volt? Végigvitték a ciklust. Antall halála után sem bukott a kormány. Ahogy a bokros csomag idején történt tüntetés és diák megmozdulások idején sem. Ment minden tovább, lement a hiszti, a cirkusz és ennyi. Ahogy 2006-ben sem. Akkor este mikor kitört a balhé, egyből azt néztem, hogy szerte az országban mi lesz. Terjed-e a lázadás vagy sem. De csak pesten és csak egy-két helyen láttam azt, hogy ebből nem lesz semmi. Nem véletlenül ugathatta gyurcsány, hogy megunják és hazamennek. Nincs ebben a társadalomban erő. Vékony réteg aki megmozdul, vékony réteg aki morog. Azok szavát hallani. Azok buszon, villamoson facebookon hangot adnak érzésüknek. A többség meg letojja az egészet. Aztán szépen eljön a választás, beindul az aktivista meg propaganda gépezet, osztások és szállítások, precíz pontos listák, kit kell vinni, kit kell távoltartani és amikor majd elmegy 5 millió szavazó, abból lesz egymillió agyhalott akinek amit mondanak azt teszi, lesz másik kettő akit lehet befolyásolni és megy a propaganda után vagy megkapta a tűzifa, mosópor csomagját és van kétmillió aki érti a politikát és valamelyest foglalkozik vele. És simán nyer a fityisz ismét. Mert a kétmillióban is lesz aki rájuk szavaz, hát még a megmozgatott másik háromban. Összességében ismét viszik majd a listák többségét és az egyéniek döntő többségét. Sajnos vagy nem sajnos, ez van. Verifikálunk amikor akarod, de ez változni nemigen fog.

 2. János szerint:

  Magam is aláírtam az olimpia elutasítását követelő kezdeményezést mert: Az olimpia azonosan egyenlő az államcsőddel. Annyi adósságot halmoznának föl, hogy az 500 évre visszavetné Magyarországot még a jelenlegi sereghajtó állapotához képest is! A legjobb esetben is! De az Olimpia=államcsőd! Hogy itt mi szokott történni államcsőd esetén, arra példa 1918! Abban a percben amikor az olimpia miatt beáll az államcsőd, ránk zúdulnának a szlovák területrabló kutyák, a román cigányok és felszabdalnák országunkat úgy mint 1918-ban. A nigger “franciák”, nigger és pakisztáni majomemberek lakta Anglia, és az elmuszlimosodott vandálok (itt az egykori Németországra gondolok) pedig néhány száz cigány prostituált szolgáltatása fejében ujjongva szentesítené Magyarország ismételt felosztását Versaillesban! Ahogy szokták! Ahogy tették 1920-ban! Tehát NEM KELL OLIMPA! Aki az olimpia pártján van (és ezt a főkolomposokra értem) az feltehetőleg szerepel a szlovák vagy a román titkosszolgálat fizetési listáin! A félhülye vegyszereken hizlalt, papíron asztmás élsportolók miatt pusztuljon el az ország? NEM! Inkább az élsportolók menjenek mosogatni Afrikába, a szép afrikai városokba, Párizsba, Londonba! A népszavazást el tudják csalni, de a következmény az le fog sújtani! Elkerülhetetlenül!

 3. Tovaris szerint:

  Egy olimpia nem emésztheti fel egy ország nemzeti jövedelmét, mert akkor csődbe megy. Nincs elég nagy csőd már enélkül is? Négymillió mélyszegény, évi 400 fagyhalál, a szociális ellátórendszer hiánya, oktatási- és egészségügyi mélypont, külföldi tulajdonú ipar, félfeudális mezőgazdaság – nem elég már ez is bőven az országnak?

  • öregkun szerint:

   álmagyarok, álellenzék, semmi nem az aminek látszik…

  • Nagy szerint:

   A k.ormány nem megy csődbe, nála a pénzny.omda.
   Nincs 4 millió mélyszegény, még félmillió sem.
   Van sz.ociális ellátó rendszer csak becsapható, ezért nem célirány.os.
   A mezőgazdaság nem félfeudális, de nem talált még magára.
   Te többet hazud.ol, mint a kormány.

   • Tovaris szerint:

    Ön egy észlény. De nem árt, ha megpróbál helyesen írni. Tudom, nehéz, de próbálja meg.
    Másodszor Ön az, aki a kormány idiotizmusát idézgeti.
    Gondolom, nem fáj, mert akkor üvöltene…

   • Balázs szerint:

    Az únióba való belépéssel az ország feladta a pénznyomtatás jogát és átnyújtotta az aranytartalékot is.
    A mezőgazdaság sajnos a “zöldbárok” nyomám már fél-feudális.
    A 4 millió mélyszegény talán (egyenlőre) túlzás.

 4. Szaszi szerint:

  A XV.kerületben Szigetvári gyűjti az aláírásokat.
  Ott vannak a vásárcsarnok mellett.

 5. Emeric szerint:

  Meddig tart ez? Múlt héten még nem volt pártálláspont, (na meg nem tudtuk megvitatni sem) ezért (még) nem írtam alá.

 6. öregkun szerint:

  álmagyarok, álellenzék, semmi nem az aminek látszik…

  • Nagy szerint:

   A M.omentum társaság alapítói mind a törzsi nemzetséghez tart.oznak.
   Már 55 ezer aláírásuk van, de majd fele nem lesz jó. Ah.ogy telik az idő egyre kevesebb lesz a lelkes segítő, egyre kevesebben írnak alá.
   Ál akció ez is ?

 7. Szaszi szerint:

  Na itt van már a büdös gyökér.
  Már azt hittem sose szólal meg ez ügyben.

  http://444.hu/2017/01/26/bencsik-aki-alar-az-olimpiai-nepszavazasert-az-hazaarulast-kovet-el

 8. Szaszi szerint:

  Az.
  Majd idevonatoztat pár ezer lengyelt ellendemonstrálni,ha már csupa hazaáruló között kell létezniük.

  • vitorla123 szerint:

   Ma egész nap lőelméletet tanítottam. Hát van akit érdekel. Másként nem fog menni.Ja én még tudom hogy kell.Továbbadom!A kit érdekel szóljon!Ja nem kértem érte pénzt.A tudás ingyen van!
   Különben is mostanában kockás inget hordok hétköznap.Csak ünnepeken vöröset.

   • vitorla123 szerint:

    A munkavállaló fiatalok nem tudnának érte fizetni.

   • Tovaris szerint:

    Ide lőjetek!

    • Nagy szerint:

     Küld a kordinátákat !
     Egy hár.om gyürüssel simán, 5 km -ről eltalálnak.

     • vitorla123 szerint:

      Nem esszük forrón a kását.A parancsnoki munkák a feladat tisztázással kezdődnek.A lőelemeket ma már géppel számolják!

    • vitorla123 szerint:

     Miért? A haza védelme minden magyar fiatal munkavállaló szent kötelessége.Aki teljesíteni akarja,az megtanulja.Veled semmi bajunk! Izraelben is mindenki katona,még a lányok is.Ne legyenek kiszolgáltatottak.”Szemet szemért,fogat fogért!” Különben is 80 éves vagyok ,ha meghalok sem gond!Boldog életem volt.

   • Emeric szerint:

    Sajnos messze vagy te tőlem, elvtárs. Inkább küldd be adminnak, vagy valami.

    • vitorla123 szerint:

     Ez csak személyesen működik.mert atrap lövészet is van.Tüzérek tudják mit jelent kispuskával belövést imitálni.Akkor ezt gyalogsági fegyverekre is lehet.Gyalogsági fegyverekre is van alkalmas modell.Amivel a tüzelési fogások begyakoroltathatók.

 9. Szaszi szerint:

  Kiket tanít T.Vitorla?

 10. Szaszi szerint:

  Én vagyok a hülye,hogy nem taposom szét a “válasz”gombot…

 11. Szaszi szerint:

  Pont úgy kérdeztem,akaratom szerint,hogy tudjon rá válaszolni úgy,hogy elég legyen.
  Na ezt meg is tette.!
  “Névsort vártál Györkös után”
  Hogy ez felmerült magában,és épp nekem….
  Azt hiszem ennyi elég,tanultam belőle.Itt mindig tanulok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.