Ezt is megértük!

Hazaárulókká lettünk nyilvánítva!

A Lőrinc Tv-ben január 23-án – sok egyéb ökörség után – Bayer buzgón helyeselt Lovas azon meglátásának, miszerint ezeket – tudniillik az olimpiai népszavazás kiírásáért aláírást-gyűjtőket – semmi más nem érdekli, mint hogy a magyar nép ne lehessen büszke magára.

Bencsik kitartott, Főfő birkamentes egyenesen arról mekegett, hogy “aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja!”
Akik arra szervezkednek, hogy a budapesti olimpiát megakadályozzák, hogy léket üssenek Döbrögi lopónaszádján, azok az emberek romlott emberek!
Ez egy romlott réteg, akiknek az a politikája: ártani, ártani, minél többet ártani, valamiféle rosszul felfogott politikai ellenszenvből úgy gondolják, hogy inkább ártok a közösségemnek, csak nehogy nekik jó legyen. Ezt úgy hívják, hogy hazaárulás.
Tehát feleim! Hazaárulókká nyilváníttatott mindenki, aki az ország további széjjellopása ellen-pártállástól függetlenül-szót emel. Bármilyen formában!
Hazaárulókká nyilvánítottak bennünket a tolvaj hazaárulók! Bűnözők bűnözőznek le BÜNTETLENÜL bűnt szóvá tévőket!
Mi pedig fejünket lehajtva kushadunk, és tűrjük, hogy becstelen brigantik MINKET IS lehazaárulózzanak!
Megérdemeljük!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ezt is megértük! bejegyzéshez 54 hozzászólás

 1. Big szerint:

  Attól függ,melyik hazáról van szó!

 2. János szerint:

  Aki olimpiát akar, az a becstelen hazaáruló! SZERINTEM!!!
  Mert az olimpia azonosan egyenlő az államcsőddel. Annyi adósságot halmoznának föl, hogy az 500 évre visszavetné Magyarországot még a jelenlegi sereghajtó állapotához képest is! A legjobb esetben is! De az Olimpia=államcsőd! Hogy itt mi szokott történni államcsőd esetén, arra példa 1918! Abban a percben amikor az olimpia miatt beáll az államcsőd, ránk zúdulnának a csehszlovák területrabló kutyák, a román cigányok és felszabdalnák országunkat úgy mint 1918-ban. A nigger “franciák”, nigger és pakisztáni majomemberek lakta Anglia, és az elmuszlimosodott vandálok (itt az egykori Németországra gondolok) pedig néhány száz cigány prostituált szolgáltatása fejében ujjongva szentesítené Magyarország ismételt felosztását Versaillesban! Ahogy szokták! Ahogy tették 1920-ban! Tehát NEM KELL OLIMPA! Aki az olimpia pártján van az nem egyenes ember, az lelketlen gaz, szinte biztos, hogy szerepel a szlovák vagy a román titkos szolgálatok fizetési listáin!! A félhülye vegyszereken hizlalt, papíron asztmás élsportolók miatt pusztuljon el az ország? NEM! Inkább az élsportolók menjenek mosogatni Afrikába, a szép afrikai városokba, Párizsba, Londonba, Brüsszelbe, Stockholmba!

 3. pedellus szerint:

  Hogy a magyar nép büszke lehessen magára, ahhoz nem olimpiát kellene rendezni, hanem történelmünket és ezen keresztül önbecsülésünket kellene helyre tenni!
  Azt kellene észrevenni, hogy nem csak forint csilliárdokat lopnak el tőlünk, hanem a legfontosabbat, történelmünket és ezen keresztül önbecsülésünket. Ezért az olimpia csak gumicsont, hogy ne az igazi csontot rágjuk! Mert akkor olimpia szóba sem jönne!

 4. Mr. X szerint:

  Ez nyilt hadüzenet a Magyar nép számára a döbrögista horda részéröl. A Magyar embereknek ideje válaszolnia erre a hadüzenetre.

 5. Szaszi szerint:

  Többek fejében megfordult egy jogi elégtétel,magánvádasan,hátha valaki komolyan gondolja,és tesz egy feljelentést,ha már a nyalonc DEMOKRATÁK így értelmezik a berendezkedésünket.

  Oszt akko mi van…de hátha.

 6. sandor67 szerint:

  ahogy olvasgatom a remekebbnél remekebb hozzászólásokat, az jut max az eszembe, hogy itt mindig összefújja a szél a szemetet, de rendesen ám ! IDIÓTÁK GYÜLEKEZETE !!! 😀

  • Tovaris szerint:

   Nekem is vannak kifogásaim, nem csak a hozzászólásokkal. De nem fontos itt lenni, beregisztrálni meg végképpen nem.
   Vannak is azért olyan témák is, amik normálisak – de ott is előfordulnak normális és abnormális hozzászólások.
   Az, hogy mi normális, mi abnormális – az a honlap fejléce alapján döntendő el.

  • Mr. X szerint:

   Akkor menj a jò édes anyukádba innen 🙂

  • Tovaris szerint:

   A legnagyobb idióta Ön.

 7. sandor67 szerint:

  akár mit hadovál itt az admin össze, meg Ti bólogató agyatlan idióták, Orbán Viktorhoz képest kevesek vagytok, mint szarban a vitamin !!!

  • Tovaris szerint:

   Orbán ülepéből kikurjongatva, lehet, hogy úgy tűnik. De ügyeljen arra, hogy néha előbújik onnan, mert csak akkor kap levegőt, ha szeretett vezére elszellenti magát.

  • Big szerint:

   Te már csak tudod mennyi vitamin van a Döbrögi szarában!

  • vitorla123 szerint:

   Picinyem mint harácsoló,esetleg bosszúálló harácsoló megértjük,hogy félted a koncot.Mi meg féltjük a fiatal magyar munkavállalókat.Azért,mert minden nap leharácsolod őket.Ez a haza a munkavállalóké. Trump is ezt mondta.Ha nem tetszik el lehet menni Izrael a te hazád .Jobban fogsz élni!

  • Mr. X szerint:

   Aki hadovál összevissza az elsösorban te vagy. Csak te akkora egy agyatlan narancsos birka vagy hogy észre sem veszed!

  • Tovaris szerint:

   Mi van, beleszorult a valagába?

  • Öcsi szerint:

   Ha az IQ-d kettővel több lenne elmehetnél kavicsnak!

 8. zls-179 szerint:

  Gyönyörű bizonyítványt állítottál ki magadról, az ékesebbnél ékesebb hozzászólásaiddal
  Sándor mikulás,vajon mit árulsz el még magadról ma este?

 9. sandor67 szerint:

  Glory to the President mr. Viktor Orbán !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Fergeteg szerint:

  A döbrögisták határtalan szeretete nyilvánul meg e kemény szavakban! Hiszen “elytthként” ők a Nemzet, az ő együttműködésük a Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER)! A Nemzet magyarokból áll — ők is magyarok, nap mint nap halljuk tőlük, hogy “Mi, magyarok…”, vagy “Mi, cigány és nem cigány… / zsidó és nem zsidó magyarok…” –, hazájuk magyarként Magyarország, ők pedig Magyarország kormánya, vezető pártjai és a holdudvar nevében szólnak hozzánk, magyarokhoz. Hatalmas szívükre jellemző, hogy oly sok hűtlenség után még mindig visszavárják a tékozló fiút, lám, azt is megengedik, hogy magyarok legyünk, annak ellenére, hogy feljegyezték maguknak: a baloldal időnként “rárontott a saját nemzetére”, mint azt bölcs Vezetőnk korábban megosztotta velünk Bálványoson. Bűnösök vagyunk, igen, de most csak egyetlen dolgot kell tennünk a bűnbocsánatért, s az nem más, mint az olimpiát megfúró népszavazási kezdeményezés támogatásától való tartózkodás. Tekintsünk fénylő példaként fővárosunk főpolgármesterére, aki a Nemzet Rókamosolyának 4-es metróval kapcsolatos, Legfőbb Ügyészségen tett feljelentése után rögtön belátta hibáját, és hű magyarként a nyilvánosság előtt már teljes mellszélességgel kiáll a Nemzet közös ügye mellett! Mert aki a kormányt támadja, az a Nemzetet támadja. Aki a Nemzetet támadja, az a NER-t támadja. Aki a NER-t támadja, az a magyarokat támadja. Aki a magyarokat támadja, az Magyarországot támadja. Aki Magyarországot támadja, az nemcsak a kormányt, a NER-t és a magyarokat, hanem a hazát is támadja, tehát hazaáruló!
  Lássuk már be végre, hogy ők a magyarokért teszik azt a sok jót nap mint nap! Az olimpiával is a magyaroknak segítenének, növelve az évszázadok során megtépázott önbizalmunkat! Ha nem támogatjuk ezt a nemes célt, ha nem érezzük úgy, hogy értünk cselekszenek, nemcsak hazaárulók vagyunk, de hazaárulóként magyarok sem lehetünk! Bizony!
  Ha elfogadjuk a szabályaikat…

 11. Szaszi szerint:

  Jó hogy mondod.
  “Ön miért szeretne olimpiát?

  Kizárólag azért szeretnék olimpiát, mert a nemzeti összefogást, a büszkeséget erősítené. Egy kicsit összefognának a magyarok, és lenne egy olyan érzésünk, hogy mi, akiket a világ közvéleménye mindig is lenézett, egyedül is megcsináltuk. Nem mellesleg, lehet, hogy felpörögne a gazdaság is.”

  http://24.hu/belfold/2017/01/25/professzorok-batthyany-kore-olimpia-akkor-is-kell-ha-szetlopjak/
  Nemzet -van-!Azt szét verni lehet,az olimpiának ehhez semmi köze.Batthyányi kör…
  Júdások gyülekezete.

  • M szerint:

   Nemzet akkor van ha 100e nem fosztja ki és jogtalanítja a 10milliót. Falfestéssel, olimpiával, melldöngetéssel nem lehet nemzet építeni, legfeljebb csak idiótát gyűjteni.
   De ezt ön is tudja, kicsiny fizetett orbán huszár.

   • Szaszi szerint:

    Fizetett Orbán huszár.
    “M” Te aztán inkognitóban nyomod.
    M
    Faszán meg is értetted amit mondani akartam.Kösz jó volt veled.
    M

 12. TERMIN8ATOR szerint:

  http://ex.24smi.info/top/out/1099158/?tp=1 NEM TARTOZIK A TÉMÁHOZ ! De, mivel “DONBASZI HÍREK” a mai napon nem volt, idetettem be. Leforditva : VILÁGOSSÁ VÁLT, HOGY PUTYIN MIÉRT NEM KÜLDTE-VEZETTE UKRAJNÁBA. T. FERGETEG 11 ! MEGKÉRHETNÉM hogy lenne szives az erről szóló cikket leforditani magyarra. Ez a cikk, legalábis szerintem, megpróbálja megvilágitani a mielőttünk érthetetlenséget, hogy miért nem szálta meg Ukrajnát annak ellenére sem,hogy csak néhány cm hiányzott az átlépéstől. Kattintson rá a képre, előjön aszöveg ,természetesen oroszul. Ezt kellene leforditani magyarra. Ellpre is köszönöm a fáradozását.

  • Fergeteg szerint:

   Kedves TERMIN8ATOR, köszönjük a linket! Ha jól értem – de pl. Tovaris nálam sokkal jobban értené -, azt taglalja, hogy sokáig miért nem foglalkoztak érdemben Janukovics “hazaárulási” ügyével az ukrán joghatóságok, illetve, hogy miért nem avatkozott közbe Oroszország Ukrajnában, amikor Janukovics elnök 2014. márciusában kifejezetten kérte ezt egy levélben. A levél másolatát eljuttatták az ENSZ Titkárságához, így a katonai ügyészség értesülhetett Janukovics “árulásáról”. 2014. március 3-án Vitalij Csurkin tájékoztatta az ENSZ BT-t a levélről, melyben Janukovics a törvényesség, béke és rend helyreállítása érdekében kérte Putyin és az orosz fegyveres erők beavatkozását. Az ukránok majdnem három évig nem erőltették az ügyet, de észrevették, hogy az események számukra kedvezőtlen (moszkvai) értelmezése egyre inkább teret nyer, emiatt kell most befeketíteniük az ellenség ütőkártyáját, és árulóként bemutatniuk az elnököt. A szerző azt a kérdést is felteszi, hogy miért nem avatkozott közbe Putyin. Hozzám hasonlóan látja az eseményeket, mert arról ír, hogy Putyin elnököt valószínűleg olyan előrejelzéssel szembesítették, amely meggyőzte egy másik forgatókönyvről. Ha az orosz katonák megjelentek volna Ukrajnában, a szankciók és az összeomló olajárak mellett Oroszországnak még a hátára is kellett volna vennie Ukrajnát, ami saját területén az életminőség látványos romlásával járt volna, s ez az emberek hatalomba vetett bizalmának elvesztését, valamint a szeparatista erők megerősödését eredményezhette volna. A nemzetközi közvélemény elítélte volna mindezt, és a terrorellenes harc a Közel-Keletről átkerült volna az orosz városokba.

   Admin:

   A történet lényege és pikantériája, hogy Maradék-Ukrajna főügyésze úgy két hete formán-amikor a Radában meglobogtatta Janukovics levelét-akaratán (és a jelenlegi hatalom akaratán kívül) kívül ELISMERI: JANUKOVICS UKRAJNA LEGITIM ELNÖKE! (Bár ez egy másik rém hosszú cikk témája)

   • TERMIN8ATOR szerint:

    T. Fergeteg 11 Hálás köszönet a forditásért. Tulajdonképen ez egy nagyon is nyomós ok, amiért nem történt meg az ominózus határ átlépése . Szerintem talán az egész földkerekségén lévő álamfőinek is így, vagy hasonlóképen kellene godolkodniuk, szerintem . Még egyszer köszönet.

   • Tovaris szerint:

    Már többször írtam arról, hogy Oroszország érdeke a jelen viszonyok között nem Ukrajna birtoklása, hanem egy szövetséges, baráti állam, amely eredetileg tagja lenne az Eurázsiai Közösségnek. Tulajdonképpen Janukovics efelé tendált, de helytelen politikai malőrökkel oda jutott, hogy kirobbant a Majdan – amiben nem kevés szerepe volt a gázboszorkánynak, Merkelnek és dzsigolójának, Klicsko-nak, valamint a háttérben mindent mozgató USA-nak, a kisinyovi CIA-központnak. A dolog tanulsága, hogy a nyugat-ukrajnai banderista-fasiszta kitenyésztődés ugyancsak jelentős szerepet kapott – végül átvették a hatalmat.

 13. TERMIN8ATOR szerint:

  Még csak rásem kel a képre kattintani,látható maga a szöveg.

 14. TERMIN8ATOR szerint:

  http://ex.24smi.info/top/out/1091744 Vége az Ukrán Gáz tranzitnak. Jan. 4-től már az ÉSZAKI ÁRAMLATON JÖN A GÁZ.

 15. Szaszi szerint:

  Király!

  Na majd máskor.

 16. Smith szerint:

  Egy jó hír a nap végére: a magyarok 63%-a szerint Orbánnak takarodnia kellene. Legalábbis a Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint. Az (ál)ellenzéki pártok vezetői pedig kezdhetnek megbarátkozni a gondolattal, hogy nem fognak a bársonyszékben trónolni, mert belőlük egyáltalán nem kérünk.

  • Tovaris szerint:

   Orbánnak takarodnia kell. ez oké. De mi lesz utána? A kapitalizmus marad? Mert akkor teljesen mindegy, hogy Orbán eltakarodik, vagy sem…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.