Rendbontás a gyarmaton

Sztrájkolnak a győri Audi dolgozói

ahu

Ma reggel kilenctől kétórás figyelmeztető sztrájkba kezdett az Audi Hungaria Független Szakszervezet (AHFSZ) az Audi Hungaria Zrt. motorgyárában, mert úgy érzik, hogy a vállalat nem veszi tudomásul a szakszervezet véleményét – közölte honlapján a szakszervezet.

A tájékoztatás szerint az Audi szerdán új ajánlatot tett, de a szakszervezet kérése ellenére titkosította az aktuális javaslatát, amiről így részleteiben nem tudnak a munkatársakkal beszélni.
Az AHFSZ az idei és a jövő évre egységes, bruttó 45-45 ezer forintos alapbéremelést javasolt, a választható béren kívüli keret összegét pedig az idei évre bruttó 600 ezer, 2018-ra pedig bruttó 620 ezer forintban kérte megállapítani. Mindezeken felül a vállalattal közösen kidolgozott jubileumi és lojalitás bónusz bevezetését kéri.
Az AHFSZ hétfőn alakított sztrájkbizottságot, miután bizalmi értekezletén elutasította az Audi Hungaria Zrt. új ajánlatát.
(propeller)
Bal-Rad komm: Vajon a február 8-i Döbrögi-szeánszon (“országértékelés” lesz) a vajda említést tesz-é az alattvalók rendbontásáról.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Rendbontás a gyarmaton bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Tarna szerint:

  Hiába csikartok ki több pénzt, csak selejtes árut meg szemetet adnak érte szóval hasznavehetetlen – inkább”kegyeleti” tárgyakat.

 2. Smith szerint:

  A parlamentben ücsörgő neokonzervatív és neoliberális pártok nem a munkások, hanem a nyugati tőkések érdekeit szolgálják, így ők kénytelenek kiállni magukért. Tekintve, hogy olyan mint magyar gazdaság nem létezik, ezért csak az EU-s segélyek és a multicégek tartják lélegeztetőgépen az országot. A politikusokat figyelmét pedig a saját gyors meggazdagodásuk köti le, és nem az ország gondja, baja.

 3. Hun szerint:

  Végveszélyben a haza és a Magyarság. Szerintem mindenkinek aki él és mozog ideje lenne az utcára vonulni. viktorunk is megmondta hogy azt a kormányt mely nem a népe érdekeit szolgálja joga van a népnek elkergetni. Nosza fogjuk szaván ezt a viktor gyereket :-).
  http://alfahir.hu/2017/01/26/vendegmunkasok_ukrajna2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.