A Századvég megnevezte Európa Új Vezérét! Döbrögi az!

 

Lánczi: Európa új vezetője Orbán Viktor

Képtalálat a következőre: „Lánczi Tamás-kép”

Lehet olyan hangokat hallani, hogy Európa új vezetője Orbán Viktor – mondta Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője az M1 aktuális csatornán csütörtök este.
Magyarország sokkal erősebb, mint volt. A magyar gazdaság rendben van, kivergődtünk az adósságcsapdából, és ma már sokkal többet lehet kimondani a világpolitikában is, mint korábban – tette hozzá a szakember annak kapcsán, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben egy előadáson arról beszélt: Brüsszelben rosszul mennek a dolgok, de Európát újra naggyá lehet tenni.
Lánczi Tamás szerint az EU központjában egy identitás nélküli elitek által felépített politikai rendszer működik, a magyar kormányfő pedig brüsszeli beszédével az oroszlán barlangjában ráncigálta meg az oroszlán bajszát.
Itt a politikai aratás, a bátor politika által elért eredmények besöprésének ideje – vélekedett a Századvég Alapítvány vezető elemzője.
(hirado)
Bal-Rad komm: Namármost! Ez a szóban forgó “oroszlánbarlangbéli” oroszlánbajusz-cibálást Döbrögi vajda valóban Brüsszelben tette meg, de…!
Mintha csak a Lendvay-utcában marcangolta volna azt az oroszlánbajuszt. Ugyanis a szeánsz az Antall Sakálról elnevezett döbrögisztáni tulajdonú brüsszeli “Tudásközpont” épületében, KIZÁRÓLAG A DÖBRÖGISTA LAKÁJMÉDIA jelenlétében történt.
Amely lakájmédia most úgy adja elő ezt a brüsszeli “oroszlánbajusz” tépkedést, mint Döbrögink hatalmas hőstettét. Mi több, már Európa Új Vajdáját láttatják Döbrogiben a legújabban a qrmányvetítóben pergő filmen.
Nem mellesleg: közben a MAGYAROK 63 százaléka már szabadulna Döbrögitól. Erről is az udvari haszonleső Nézőpont tájékoztatott. Bár olyan formán, hogy a magyarok 37 százaléka BÍZIK Döbrögiben!
MINDÖSSZE 37 SZÁZALÉK! 63 SZÁZALÉK ELUTASÍTJA!
Ám az udvari lakájmédia az EGYHARMADOT EMELI KI!
Igencsak nagy lehet egy esetleges Döbrögi bukta miatti rettegés, ha a vajdát már Európa Új Vezetőjeként szeretnék láttatni! Persze hozzá kell tennünk, hogy a qrmányvetítőben adott műsort még 37 százaléknyian sem nézik!
Mindenesetre az az igyekezet, ahogyan igyekeznek a nyaloncok fölfényezni makkolójukat, már-már politikai szatíra kategória.
ŐK A SZATÍROK!-mi a visítva menekülők!

 

 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Századvég megnevezte Európa Új Vezérét! Döbrögi az! bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  Vakok közt a félszemű király lehet. Nagyot csalódtam benne, azt hittem ha nagy nyilvánosság előtt bejelent valamit az úgy is lesz. Hát zsinórban nem…

 2. Gonda István szerint:

  Lehet fanyalogni, de szerintetek pillanatnyilag van az Unióban nála normálisabb vezető? Mert azért ugye abból kell főzni, ami van.

  • öregkun szerint:

   Nincs.

   • vitorla123 szerint:

    Orbán nem vezető!Fogalma sincs a vezetésről és irányításról.Mint volt galeri tag csak a bűnözés újabb és újabb formája érdekli.Akkor a partiba vágás,most a harácsolás.Ez nem vezetés!Azt másként csinálták és csinálják!Valószinű Trump vezető lesz,már mint állami szinten.Mert már most milliárdos.Az vezetéselméleti tudás nélkül nem megy.És ott az ujabb “Kínai nagy fal”! Szerintem jó ötlet.
    A magyar (Orbán féle) haszontalan.

   • Tovaris szerint:

    Orbán legfeljebb áramot tud vezetni, vagy egy megyei harmadosztályú mérkőzést, kecskét – de legfőképpen egy országot az orránál fogva…mondjuk nekem az első változat lenne a legmegfelelőbb.

  • Mr. X szerint:

   Az europai unios állapotok és orbán elméjének az állapota nagy fokú hasonloságot mutat. 🙂

  • Tovaris szerint:

   Egy abnormális unióban csak abnormális vezetők lehetnek…

 3. joz szerint:

  Admin! Most Te csúsztatsz. A magyar választók kb. 40%-a inaktív. Ez azt jelenti, hogy nem foglal állást sem így, sem úgy. Nem korrekt őket is Döbrögi ellenesnek feltüntetni. Sajnos az aktív szavazók körében ővé a legtöbb szavazat. Persze ez nem az ő érdeme, hanem az alternatíva hiánya.

 4. Tovaris szerint:

  Aztán ki nem szarja le orbánt meg a századvéget?

 5. János szerint:

  Az 1980-as években a magyar nyelvű román sajtóban dícsérték így Nicolae Ceausescu elvtársat, “a bércek jegenyéjét” a “hősök hősét” a “Világ fénylő csillagát” aki már hat évesen országos sztrájkot vezetett. Verset írtak hozzá, ahol minden sor első betűjét összeolvasva kijött a Nagy Kondukátor, Nicolae Ceausescu szent neve!
  Várom már a verset, melynek első sorainak kezdőbetűi kiadják Orbán Viktor szent nevét!
  Várom azt, amikor Orbán Viktor beszéde közben minden mondat után őrjöngve ugrik talpra a nép és ütemesen hosszú percekig tapsolva üvölti, hogy “Ceausescu és a nép! Ceausescu és a nép!” Illetve, bocsi összekevertem “Orbán Viktor és a nép! Orbán Viktor és a nép! Orbán Viktor dicsőségünk! Orbán Viktor büszkeségünk! Orbán Viktor és a nép! ”
  Mindez már megtörtént itt a közelben, ott voltam, láttam. A végkifejletet is láttam! Az asszonnyal együtt falhoz állítva, 7,62-es acélmagvasokkal, hosszú sorozatokkal vetettek véget a Románia jobban teljesít szlogennek, a dicshimnuszoknak, és a falurombolási projektnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.