Aggasztó fejlemények Donbasszban

Még az EBESZ személők is elrohantak a luganszki Brjanka faluba, megnézni azt a “valamit”, ami jószerével a fél falut romba döntötte 26-ről 27-re virradó éjszaka.

Csak találgat mindenki. Pillanatnyilag csak abban egységesek a vélemények, hogy egy “rettenetes nagy kaliberű” gránátot lőtt a falura a valcmanista latortüzérség.

Ma elhunyt Valerij Bolotov, a Luganszki Népköztársaság első megválasztott vezetője. Halálának okáról, körülményéről nincsenek információink. A hírt Oleg Carjov jelentette be.

vabo

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Aggasztó fejlemények Donbasszban bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Akor téves volt az az információm, hogy anno 2014 ősz tájékán magával vitte volna a Donyecki kincstárának a 2 milió hrivnya összegét, utközben agyonlőték volna,és egy erdőben elföldelték. Az ő idejében 2014 julius 17-én történt az MH-17-es katasztrófája is. A két feketedobozt megtalálták a köztársaságiak, ő adta el a malájoknak, akik aztán a hollandusokhoz jutatták, mert az oroszok nem tartottak rá igényt. Vagy tévedésben lennék ? Hány éves volt ? Százat merek egy ellenében tenni,hogy ugyanazoknak a “lelkén” szárad a Bolotov élete is, mint, akik ARSZENYIJ PAVLOVOT alias MOTOROLLÁT is eltették láb alól . Nem lehetett még olyan idős, hogy “végelgyengülésben”hunyt volna el. ŐSZINTE RÉSZVÉTEM !

 2. petymeg szerint:

  Nem lehetett taktikai nuklaátis gránát?

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=0ahUKEwi5_Py4qePRAhWLWywKHXRADqAQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ntv.ru%2Fnovosti%2F1752486%2F&usg=AFQjCNFlH_Em8YnkXyWH24vLo7sJbmlraw VISSZAVONOM A BOLOTOV HALÁLÁVAL KAPCSOLATOS HOZZÁSZÓLÁSOM-i SZÖVEGET BOLOTOV MOSZKVÁBAN HUNYT-HALT MEG ! Máma 17:00-kor mmoszkvai időszámitás szerin a saját házában. A 46 éves Bolotov hirtelen rosszul lett, SZÍV INFARKTUS VÉGZETT VELE.

 4. Nagy szerint:

  Az amerikaiak is elkezdték kipróbálni a herkentyűiket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.