Önök kérték, mi teljesítjük!

Kérjük, hogy a Szövetségünk alábbi közleményét jelentessék meg, amennyiben az megegyezik a portáljuk irányelveivel

Közlemény – Nyílt levél

A Somló VédPajzs Szövetség nem vesz részt azon szerveződések tüntetésén, amelynek keretein belül egyesek Vona Gábortól a gárdista mellényét vissza kívánják kérni.

Indoklás
Habár a JOBBIK jelenlegi irányvonalával szövetségünk nem mindenben ért 100%-g egyet, de károsnak, sőt egy lehetséges nemzeti radikális irányba történő változtatás meghiúsítási kísérletének tekintjük a meghirdetett eseményt.
Nem vádaskodunk, nem kívánunk senkit ócsárolni, de az épp mostani időszakra hirdetett “gárdamellényt visszakérő tiltakozó demonstráció” egyedül a Fidesz érdekeit szolgálja.
Jóindulattal vélelmezzük, hogy a szervezők csupán rosszul értékelik a jelenlegi helyzetet, nem pedig előre megfontoltan próbálják a radikális egységet szétzúzni, az általuk vélt problémákra pedig arra nem a megfelelő adekvát választ kívánják adni.

A Somló VédPajzs Szövetség továbbra is hisz egy valódi hazafias egységben, ahol nem a megosztottság a fő irányvonal.

A fentieket tekintetbe véve szövetségünk távol marad az eseményektől, ott annak egyetlen tagja sem képviselheti hivatalosan, vagy félhivatalosan a szervezetünket.

Ezért kérjük az esemény szervezőit, hogy a Somló VédPajzs Szövetség nevét az eseményt hirdető oldalakról azonnal törölje ki!

Kelt: Somló hegy 2017. Fergeteg Havának 27. napján

Somló VédPajzs Szövetség vezetősége


Szövegközi kép 1
Bal-Rad komm: “…hisz egy valódi hazafias egységben, ahol nem a megosztottság a fő irányvonal…”
Csak remélni tudjuk, hogy ez így is lesz!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Önök kérték, mi teljesítjük! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Nem követem a Jobbik belügyeit,kik a szervezők,lázadók.
  Aki jártas dobjon egy linket,légyszi,ha nem az se baj.

 2. Smith szerint:

  Oszd meg és uralkodj! A nemzeti oldal korábban sem volt egységes, de az utóbbi időben végletekig megosztottá vált. Írtam korábban, hogy Vona Gábornak meg lett volna a lehetősége, hogy egységesíti a nemzeti oldalt, de nem ezt tette. Türelmetlen volt, és ezért sokkal fontosabbnak tartotta a háttérbázis kiépítésénél a minél előbbi hatalomra kerülést. Ez lesz a veszte. Most már rájött, hogy a nemzeti oldalt elveszítette, ezért cukiskodásba kezdett, hogy a mérsékeltebb jobboldali és centrista szavazókat megszólítsa. Nos, ők jelenleg a Fidesz szavazói, és azért támadja a kormánypárti csapat Vonát és a pártját, hogy a bizonytalan szavazóikat eltántorítsák a Jobbiktól. Vona ráadásul felfedte a gyenge pontját is, miszerint láthatóan nagyon a lelkére veszi a karaktergyilkossági kísérleteket. Orbán keresztül is pisált rajta, amikor “zsúrpubinak” nevezte, és amikor szóvá tette neki, hogy “ember kell ahhoz”.

 3. Péter szerint:

  https://somlovedpajzsszovetseg.wordpress.com
  Somló VédPajzs Szövetség sajnos a ” Somló VédPajzs Szövetség Hírportál” által szét lett verve. Melynek üzemeltetői Bartha Gábor ügyvezető (Baranta Művek kft a lenti óra is az általa kisajátított javak egyike. ) és Forgó Irén viharsarokban élő hölgy. Központilag mondják meg a hivatalos álláspontot. Egy párt szekértolói, és szócsővei. Ezzel az állománygyűlést megszűntetve azt kijátszva a neten laptop mögül tevékenykednek. A bajtársaikat mind anyagilag, és mind szellemileg károsítva tevékenykedtek. Hagyatékot, pénzt kisajátítva megkárosítottak másokat. Ezekhez pár pártoskodó köpönyegforgató is csatlakozott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.