Donbassz

Donbasszban annyira felforrósodottaz utóbbi héten a helyzet, hogy a minszki kapcsolattartó csoportban működő EBESZ-fődelegált Martin Saydik tegnap este már aggodalmának adott hangot.

masa

Megfogalmazása szerint a “harcok” következtében a polgári lakosság megpróbáltatásai a frontvonal mentén már az elviselhetetlenség határára értek.
Sajdik úr arra nem tért ki, hogy ezek a “harcok” és a nyomukban járó megpróbáltatások kizárólag a valcmanista latortüzérség ágyúzását jelentik.
A valódi harcok-azok mondjuk az ordashad keserveit jelentik. Mint pl. Avgyejevka “szürke zónájában”! Ahol az utóbbi három napban kilenc jobbszektoros martalóc szállíttatott el zsákba csomagolva.
A tegnapi “szokásos nappali” ostromot követően a donyecki repülőtérnél komoly csetepaté kezdődött. Az összecsapások a Volvo Center, és Szpartak területét is magukba foglalták.
A Jaszinovataja-elágazásnál tankrohammal kisérletezett este tizenegy órai kezdettel Kijev ordashada. Hajnali háromra lett vége az összecsapásnak. Minden maradt a régiben. Kivéve a latrok havárialistáját. Két tank került fel rá.
A frontvonal egyéb helyein “amúgy csak a szokásos” dolgok történtek.
Immáron hivatalos közlés szerint szívelégtelenség okozta Valerij Bolotov halálát. A politikus-katona Moszkva-környéki házában hunt el tegnap délután.
Moszkvai időszámítás szerint ma este nyolckor (Közép-Európában este hatkor) fogja hívni Vlagyimir Putyin orosz elnököt Donald Trump.

pute

Gázos Kapelman Julcsa gáz-belsőség és országnagykereskedő, a Batykivscsina horda elnöknője már holnap akár közvetlenül is tájékozódhat Washingtonban a telefonbeszélgetésről, hiszen éppen oda készülődik. Mégpedig a hírek szerint Valcman megfúrásának szándékával. Éppen ezért saját költségen. Arrólis hallani, hogy randija lesz Szakácsvilivel. Aki most nagyon mérges egykori kenyéradójára, és Julcsáéhoz hasonló furkálódásban munkálódik éppen az USA fővárosában.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Már ideje lenne Sajdik urat,és az összes EBESZES pereputyával együt jól fenéken rugdosni, hogy essenek át az Uki Galíciaiakhoz. A Donbasziak meg folytatnák, élesben gyakorolnák azt, amit egy, vagy másfél éve ( ha jól tudom), nem csináltak. Már bizonyára kiestek a gyakorlatból . Meg aztán bizonyára az Ogyesszaiak is messiásként várhatják őket . Hát még a Kijeviek ! Persze nem a Verchovna Rada beliek .

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Nos a tegnapi “Aggasztó fejlemények Donbaszban”-i címü cikkükben a Luganszki Brjanka faluban történt robbanásról adtak hírt,amely nyol házat letarolt “Tocska” rakétát lőttek azukránok a falura –

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwiG3NulzOXRAhWGkSwKHYD2DbkQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fdnr-news.com%2Fdnr%2F38610-mgb-zadokumentirovalo-obnaruzhenie-chastey-ballisticheskih-raket-kotorymi-vsu-obstrelivali-lnr.html&usg=AFQjCNGuP8P9nZKbTKbRGGXQYAE-_YPUpA Bebizonyosodott, hogy a Brjankát- LNR- ért óriási robbanás egy balisztikus “Tocska” lövedéktől, rakétától származik, amely 8 lakóházat letarolt. Megtaláltál és dokumentálták a maradványit.

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&ved=0ahUKEwjIgrLg0-XRAhXD6CwKHd4_CuYQFghUMAc&url=http%3A%2F%2Fnovorossia.ws%2Fvideo%2F56668-mgb-lnr-obnaruzhen-tajnik-s-oruzhiem-diversantov-gotovivshih-pokushenie-na-pervih-lic-respubliki.html&usg=AFQjCNGGoo9P0iXWIjVnWuG_zdqBjddxBA Közvetlenül az LNR és a V SZ U- vali határ mellet a luganyzki miliciták-rendőrök egy operativ bejelentés alapján,későb bebizonyosodot a bejelentés szavahihetősége. TITKOS DIVERZÁNS FEGYVERRAKTÁRRA BUKKANTAK. Videó közvetlenül a fejléc alatt, felirat alat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.