Szégyen!

Kéregetőt vertek a metrón a biztonsági őrök

A falhoz nyomott, megütött és megrugdosott a kettes metrón két biztonsági őr egy koldust, a BKV nem tesz feljelentést.

A kettes metrón kéregető fiatalt ütött két biztonsági őr – az erről készült felvételt a Magyar Narancs közölte internetes oldalán. A fiatal férfi a videót készítő utas szerint nem volt erőszakos, a járművön utazó két biztonsági őr közül az egyik mégis a metró falához nyomta, majd gyomorszájon vágta. Utastársa ekkor kezdte filmezni a mobiljával a történteket, a videón az is látszik, hogy a termetes biztonsági őrök rugdossák és ütik a fiatalembert, aki semmilyen ellenállást nem mutatott.
A biztonsági őrök a Pillangó utcai megállónál kiszálltak, de még visszaszólnak a videó készítőjének.
A Magyar Narancs kérdésére a BKV sajtóosztálya azt válaszolta, úgy tudják, a T.O.M. Controll 2001 Zrt. alkalmazásában álló biztonsági őröket elbocsátották. A közlekedési társaság nem tervezi, hogy feljelentést teszi, mivel nem saját alkalmazottjairól van szó, és nem tervezik az alvállalkozóval való szerződés felbontását sem – írja a lap internetes oldala.
(HVG)
Bal-Rad komm: Cigány volt az “alany”? Esetleg román? Vagy román cigány? Vagy a román kolduscigány-maffia “alkalmazottja”?
Végülis teljesen mindegy. A cikk tanúsága szerint az utasokat egyébiránt nem zavarta.
A nyomorult kis féreg valamiért koldul.
Ezen a hihetetlenül életszerű brutális videon a normális emberi észnek meg kell állni.
-Valamikor a rendszerváltás után nem sokkal LENGYELEKET VERTEK-igaz, akkoriban rendőrök-a “lengyel piacok” meg egyéb előfordulási helyszíneiken és környékükön.
Nem ártana belegondolnunk: SOK HONFITÁRSUNK KOLDUL ILYEN MÓDON NYUGATON!
Mit szólnánk akkor, ha Bécsből vagy Münchenből-vagy bárhonnan-látnánk ilyen videot, ahol vernek a “biztonságiak” egy MAGYARNAK MONDOTT koldust. AKIT AZ UTASOK-A HELYI UTASOK-védenek meg.
KINEK A SZÉGYENE AZ, HOGY ILYESMI MEGTÖRTÉNHET?
CIGÁNYKODÁS, KOLDULÁS, VERÉS!
Ez bizony a rendszer szégyene! Rendszerbűn!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szégyen! bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  Kinek a szégyene? Ilyen állapotban van a társadalom. Rohamosan amerikanizálódik és butul. Nem kell mondani milyen a hazai cigányság állapota, és ahol jelentős számban élnek, ott a többségi társadalom is felveszi a szokásaikat, rajoskodnak. Aztán vannak ugye a szabályok, amiket mindenki letojik. Szemetelnek ahol nem lehet, dohányoznak olyan helyeken ahol tilos, rohangálnak át úttesten, semmibe vesznek szabályokat. Ahogy ott van a közlekedés legalja a taxis réteg. Bunkó, tahó, primitív dettó adócsaló alakok. Többségük az alvilág kiszolgálója. Aztán a biciklisek. Nagy többségük szintén életveszélyes, letojja a szabályokat és öntörvényű. És eljutunk a biztonsági őr szintre. Ezek is egy alja népség. Hatalmat éreznek mikor egy nagy senkik. Ápolatlan, sok esetben alkesz lecsúszott alakok játszák az agyukat. Az a baj, az élet bármely szegmensét nézük, ott az igénytelenség, a primitívség. Ezért is tart itt az ország, ezért is ilyen mély a társadalom állapota és ezért ilyen rossz színvonalu a politika is. Ilyen népnek nem kell minőségi politika, ilyen társadalomnak nem kell, hogy adjanak bizonyos látszatra, mert tudják milyenek. Tisztában van vele a politikai réteg meddig mehet el, mit tehet meg. Tudják milyen a társadalom mentális állapota és lehet regényeket írni közutálatról meg iszonyat ellenállásról, meg feszültségekről mikor ez a társadalom önszerveződésre képtelen, érdektelen. Nagyon keveseket mozgat meg bármiféle politikai mozgalom. Lehet ezen morogni meg nem tetszik, mikor sajnos ez van.

  • Mr. X szerint:

   Hamarosan jön a tavasz! Szerintem tavasszal a Magyar emberek is egy picit aktivabbak lesznek. Egyébként meg az ellenzéktöl is függ hogy ez a rezsim meddig marad hatalmon! A nagy dolgok mindig teljesen váratlanul szoktak történni. Azért is ennyire paranoiás orbán és bandája.

   • Kálmán Lőrinc szerint:

    Elenzék?
    Kit tudsz felmutatni jelenleg VALÓBAN aktív és hatékony ellenzékként, akik meg tudják mozdítani a tömegeket?

    • vitorla123 szerint:

     Van!A Magyar Munkáspárt!Gazdaságilag független a magyar kormánytól.Nincs eladósodva mint az ellenzéki pártok,az MSZP,a DK szb.NIncs a harácsolók kezében sehogy.Eggyetlen legális lehetőség a kommunista vadászat elleni ellenállás megszervezésére.A munkavállalók azt hitték,hogy ha nem kommunisták megúszhatják.Hát nem Az MSZP hamarabb került a vágóhídra mint mi akik a munkavállalók érdekeiért emelünk szót.Radikálisan.A kommunista vadászat mindenkire kiterjed,mert mi” bűnös “nép vagyunk.
     Sokan bíztak benne,hogy nem lesz ilen.Jolán néni a sarki fűszeres:”Annyi magyarnak kell megdögleni,ahány zsidót megöltek!”Miét?Attól feltámadnak a zsidók?

     • Mr. X szerint:

      +1

     • Tovaris szerint:

      Jaj, a vágyálmokat nem kéne valóságnak beállítani…
      A többi meg nem is tudom, micsoda…

     • joz szerint:

      Viccc! 🙂

     • vitorla123 szerint:

      Sajnos ez a valóság.Sok helyen már nincs MSZP és DK meg sohase volt.Nekünk még vannak szervezeteink.Nekik csak a központjuk létezik.Őket hamarabb levadásszák mint minket.Ez a valóság!

 2. sandor67 szerint:

  gondolom már megint a ZORBÁN a hibás, szégyen 😀

  • Mr. X szerint:

   Magyarország legnagyobb szégyene orbán és bandája. Egyébként mennyit kapsz a fidesztöl hogy a balradon bér trollkodj?

   • vitorla123 szerint:

    Orbán a magyarok elleni bosszúállás vezére!A magyar nép úgy megy a “fűrdőbe” mint a zsidók ausvicba!” Hajrá magyarok!Hajrá Magyarország!” A fiatalok ezt látják!Mindenki megyen Londonba!Mert mindenkinek egy élete van!A “geci” meg rohadjon meg a rablott holmival együtt!

   • Tovaris szerint:

    Szerintem ez nem pénzért, hanem “meggyőződésből” nyalja az Orbán seggét. Mellesleg annyira bele van szorulva, hogy csak akkor kap levegőt, ha a gazdasegg szellent egyet. Ilyenkor viszont elkapja a “mélységi mámor”…:-)))

  • Tovaris szerint:

   Nem. A kapitalizmus a hibás. A zorbán csak a kapitalizmus gecije…

 3. zombi szerint:

  A kurva anyátok, szemét banda.

 4. Paul Aradi szerint:

  Mi, ki is az ember?
  Homo sapiens?
  Az ember, mint az állatvilág legfejlettebb egyede minden olyan tulajdonsággal rendelkezik együtt, mint az állatvilágban az egyes fajok egyedei. Illetve az állatvilág egyes egyedei külön rendelkeznek azzal a természetes, ösztönös tulajdonságokkal, mint az ember. Az állatvilág egyedeiben egy tulajdonság, adottság azonban nincs, ez pedig a szocializálódás során kialakuló, a társadalmi környezet oda-vissza az egyénre ható, folytonosan fejlődő illúzió és értelem.
  Mi is akkor az ember?
  A környezet, az értelem, az illúzió és az ösztön együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.