Tapsoljátok már le őket…

Szigetvári: A kormány meg akarja akadályozni az Együtt füttykoncertjét

Az Együtt füttykoncerttel akar tiltakozni a parlamentnél Vlagyimir Putyin jövő heti látogatása idején, azonban a rendőrség nem áll szóba velük a demonstrációról egyeztetni. Szigetvári Viktor a kormány és a TEK kezét sejti az adminisztratív trükközés mögött.

Az Együtt szerint a kormány adminisztratív eszközökkel akarja megakadályozni a Vlagyimir Putyin orosz elnök jövő heti budapesti látogatása idejére szervezett tüntetését.
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szombaton budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: február 2-án az Országházban találkozik Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin, akkor pártja a Kossuth tér és az Alkotmány utca sarkán füttykoncerttel kíván tiltakozni az „Orbán-Putyin szövetség ellen”, ami szerintük ellentétes a magyar nemzeti érdekkel.
Közölte: a rendőrség illetékes szervei nem kapták meg a felhatalmazást arra, hogy az Együtt munkatársaival egyeztessenek a tüntetésről, a tervezett demonstrációval kapcsolatban semmilyen visszajelzést nem kaptak.
„Úgy gondoljuk, úgy tudjuk, hogy a kormány, a Belügyminisztérium és Terrorelhárítási Központ arra készül, hogy adminisztratív eszközökkel akadályozza meg az Együtt füttykoncertjét” – fogalmazott Szigetvári Viktor, aki felszólította a kormányt, ne hátráltassa, hogy éljenek a gyülekezési jogukkal.
Szigetvári hozzátette: az Együtt arra is hajlandó, hogy a „polgári engedetlenség eszközével élve” elkövessen mindent azért, hogy békés tüntetésüket megtarthassák.
(MTI)
Bal-Rad komm: Nomármost! Van ez az “Együtt” nevű, KDNP-szintű és támogatottságú liberális szélhámostársulat. Mostanság fütyülgetéssel tudják magukra fölhívni a figyelmet. Fütyülgetni akarnak csütörtökön is, mert csak…! Mert szerintük “…Orbán-Putyin szövetség…” FENYEGETI A MAGYAR NEMZETI ÉRDEKET!
Ezzel szemben az EU-s felmérések szerint, a bűnszövetségi tagországok között A MI ORSZÁGUNKBAN A LEGMAGASABB A SZIMPÁTIA Oroszország iránt!
morb
Persze ez aligha véletlen. Összevetve a szocializmus korát mai viszonyainkkal-más eredmény nem is jöhetne ki.
Ha Szigetvári és maréknyi hordája kórusban való fütyülhetnékjének valóban döbrögista ármány állná útját, az bizony baj lenne!
Akadjon már ott Pesten legalább száz önérzetes MAGYAR, akik odamennek, ÉS TAPSOLNAK! Nem Döbröginek! AZ OROSZ ÁLLAMFŐNEK!
SZÁZ ÖNÉRZETES MAGYAR TAPSA ELNYOMNÁ SZIGETVÁRIÉK CSIPOGÁSÁT!
Ezek meg megszégyenülten elkulloghatnának. Együtt! A bús…-ba! Még csak harag sem lehetne belőle!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Tapsoljátok már le őket… bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Mr. X szerint:

    Az a baj hogy orbán is legalább akkora hazaárulò mint ez a szigetvári. szigetváriék füttyögése legalább akkora szinjáték mint orbánék Oroszországhoz történö közeledése.

  2. Emeric szerint:

    ezért kéne elénekelni alexandrovtól ezt-azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.