Fogadtatás

Döbrögi majdnem pontosan érkezett meg Botkához. Aki már a Rókamosolyú társasaágában várta őt a helytartóság épülete előtt.

Majdhogynem puszizkodásig való bájolgásuk közepette ügyet sem vetettek a nem éppen vidám hangulatban tőlük távol tartott, kilátástalanságba taszított magyarokról. Akik imigyen “köszöntötték” a vajdát és udvaroncait:
“ELADTATOK BENNÜNKET!”
Így ám! És ezt nem csak Döbröginek címezték!

Persze az “urak” mintha nem is hallották volna! Elvonultak bizniszelni!
MÉG CSAK EGY PILLANTÁSRA SE MÉLTATTÁK A NYOMORULTAKAT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fogadtatás bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Működik a bót! Viktor kijelölte az ellenfelét!Munkavállalók le velük!Egyiket sem szabad támogatni! Lesz Munkáspárti jelölt,ha segítetek ajánlásaitokkal!

 2. Realista szerint:

  Ez a 15 (ha egyáltalán annyi az a tiltakozó) nem számít. Még akkor sem ha 200 kiabálna. Anno gyurcsány több tízezres, napokig tartó és nem éppen békés demonstrációra is azt felelte teljes nyugalomba, hogy ha megunják, majd hazamennek. Nálunk kormányt buktatni nem lehet. Csak ha lemond magától vagy kiszolgálta az idejét. Taxisblokád után és Antall halála után sem lett előrehozott választás. Kidolgozták idejüket. Bokros csomag idején amikor sok tüntetés, diákmegmozdulás volt, akkor sem. Amikor Medgyessyt megpuccsolták akkor sem, és 2006-2008 között sem, még akkor sem amikor kisebbségbe került a kormány az szdsz kiszállásával. Azóta még erőtlenebb a társadalom. Ilyen akciók elsikkadnak a mindennapokban.

 3. forradalom! szerint:

  Ez az őrült,aki rajtunk éli ki elmebeteg hajlamait,még látványnak is undorító a kinőtt,gyűrött kabátjában,lógó hasával és nőiesen kiálló valagával.

 4. Tovaris szerint:

  A szegedi gondolat: ellenforradalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.