Már megint az a 2020!

15 millió migráns érkezhet Európába

2020

Egy osztrák jelentés szerint 2020-ig Afrikából legalább 15 millió gazdasági bevándorló érkezhet Európába.

Elsősorban Nigériából, a Kongói Demokratikus Köztársaságból, Szudánból és Etiópiából jöhetnek – derült ki az osztrák katonai titkosszolgálat legfrissebb jelentéséből. A jelentés annak kapcsán kapott nagyobb figyelmet, hogy 2013 és 2016 közepe között összesen 550 ezer afrikai migráns érkezett az EU területére – derült ki a Bild összeállításából. A legtöbben Eritreából (100 ezer), Nigériából (80 ezer) és Szomáliából (60 ezer) érkeztek.
A szolgálat szerint a migránsok túlnyomó többsége gazdasági okok miatt hagyja el hazáját. Az afrikai országokban az elkövetkező években is várhatóan nőni fog a munkanélküliség, amelynek az egyik legfőbb oka az elmúlt években lezajlott népességrobbanás. A fiatalok növekvő számával nem tud majd lépést tartani az álláshelyek száma – derült ki a jelentésből.
A nagy számok várhatóan keményebb fellépést fognak eredményezni Európa-szerte a gazdasági migránsokkal szemben. A szolgálat a külső határok védelmének megerősítését, illetve a visszatoloncolások hatékonyabbá tételét tartja a legfontosabbnak. A jelentés szerint az afrikai országokban erősíteni kellene az oktatást és a helyi gazdaságot, hogy megakadályozzák a migrációs hullámokat.
(origo)
Bal-Rad komm: Tulajdonképpen itt van a nyakunkon 2020. A szolgálatok javasolgatnak, az unió politikusai latolgatnak. Márpedig a hatékony védelem kiépítése legalább egy esztendő a politikai döntés meghozatalától számítva. Ha lesz politikai döntés!
És ismét előkerül a bűvös 2020-as dátum!
VAN OKUNK AZ IZGALOMRA!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Már megint az a 2020! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. scout szerint:

    Szuronyt szegezz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.