Morognak ránk az usztasák meg a muszlimok

A magyarokat mocskolják a boszniai és horvát kommentelők

déh

A magyarokat fasisztának, szánalmas népnek, hunnak és nyomorultnak is nevező kommentárok sora jelent meg az anyaországi határvadász képzésről szóló Al Jazeera cikk alatt.

A katari arab nyelvű Al Jazeera televíziónak számos regionális testvércsatornája üzemel világszerte, így Szarajevóban van a balkáni regionális csatornájuknak, az Al Jazeera Balkans-nak a központja. Amely ma közzétett egy beszámolót, ami a magyarországi határvadász képzést mutatta be.
A videóban elhangzik, hogy Magyarország szerte 11 toborzó központban képzik a Határőrvadásznak jelentkezőket, akiknek a szolgálatára a migrációs hullám miatti fokozott határvédelmi feladatok miatt van szükség. Az első csapatok nemrégiben letették az esküjüket és elkezdték a munkájukat.

Az Al Jazeera Balkans a beszámolóját közzétette a legnagyobb közösségi portálon is, ahol a televíziónak közel félmillió követője van. A hír alatt azonban számos magyarokat és keresztényeket is gyalázó és mocskoló hozzászólás jelent meg a zömében boszniai, valamint néhány horvát kommentelőtől.

Emir például azt írja “A magyaroknál nincsenek nagyobb fasiszták, akinek sűrűn van dolga velük, az akkor tudja miről beszélek és a diktatúra időszakában, eléggé nekihevültek a nyomorult magyarok”.

“A migránsok közül csak a bolondok akarnak Magyarországon maradni, maroknyi nyomorultak (a magyarok – a szerk), szánalmas nép, Jugoszláviába menekültek akkor, amikor gázolták őket (a szovjetek -a szerk). Mindannyian pornószínészek” – véli a magyarokról Ante.

Dzevad szerint “Egészen a közelmúltig a (magyarok – a szerk) piacokat látták el Jugóban. Milyen emberszemetek. Finnország elkergette őket, az izraeliek szintén.” aki egy másik hozzászólásában a következőket írja “Rablóbanda hunok, a finnek kidobták őket, a szemeteket, egy korrupt, csürhe nép. ”

“Én mindig minden muszlimnak mondom, hogy a keresztény nem lehet barátja a muszlimnak, nekünk (a keresztények – a szerk) ellenségeink, csak nekem nem hisznek a muszlimok.” – írja Ćamil

“Magyarország a legrasszistább állam, tele van gyűlölettel és önzéssel.” – állítja Selmir.

Többeknek pedig a határvadász elnevezés is derogál.

A hozzászólók közül sokak nem egy szuverén állam határvédelmének a megszervezését látják a határvadász egységek toborzásában, hanem egyfajta, fenyegetésként és militarizálódásként élik meg a Magyarország határainak védelmében tett intézkedést.
(délhír)

Bal-Rad komm: Ne AZT nézzük mit mondanak, hanem azt, hogy KI mondja! A NATO talán két legundorítóbb népségének alja-szemete acsarkodik.
A horvátok talán beszéljék meg Pénztáros Lőrinc komával a kifogásaikat. Mint az usztasák dicső utódai, és Jugoszlávia megsemmisítésének legnagyobb NATO segítői. (Tisztelet a kivételnek!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Morognak ránk az usztasák meg a muszlimok bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  A pizsamás, meg kecskenszky által átjátszott fegyverek nélkül a szerbek lábtörlői lettek volna annak idején…

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Tegyük hozzá, hogy a “horvát” kommentelők mindegyike ott élősködő muzulmán

 3. Havasi Gáspár szerint:

  Ők moroghatnak… De az igazi veszély ez –
  ”„Az európai ügyészség létrehozását le lehet lassítani, de megakadályozni nem. Olyan csatáról van szó, amelyet a magyar kormány el fog veszíteni.” – mondta Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője szombati sajtótájékoztatóján.
  sajtót
  A politikus korábban számos alkalommal javasolta már, hogy nemzetek feletti hivatalok vonják el a magyar kormány különböző jogköreit, ezzel alárendelt helyzetbe kényszerítve Magyarországot. A magyar államiság felszámolását nyíltan hirdető politikusról korábban egy kiszivárogtatás során kiderült, hogy Soros György nemzetközi ügynökhálózatában “megbízható személyként” van nyilvántartva. ”

  És egyesek ezeket a hazátlan bitorlókat “jahve kiválasztottjait” védik! -vajon miért is?

  • Tovaris szerint:

   Niedermüller úr csak azt teszi, amire egy kapitalisták seggét nyaló párt utasítja. A burzsoá parlamenti kreténizmusban ez teljesen normális dolog.
   Tehát, a kapitalizmusban keressük a hibák okát.

   • Balázs szerint:

    “És egyesek ezeket a hazátlan bitorlókat “jahve kiválasztottjait” védik! -vajon miért is?”……?

 4. nem tom szerint:

  Tovaris nelegyél már ennyire értetlen,lökd le a szemellenzőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.