Döbbenetes hír: Putyin elnök NEM A ZÁHONYI SZEMÉLLYEL érkezik Pestre

Trükkösen szállítják az országba Putyint

СРОЧНО: ВСУ обстреляли российских офицеров из ПТУР и стрелкового оружия | Русская весна

Vlagyimír Putyint a magyar hatóságok és titkosszolgálatok mellett az orosz szolgálatok és saját testőrsége is védi – írta meg a Magyar Idők.

Az orosz elnök február 2-án érkezik Magyarországra: hétköznapi embernek jobb elkerülnie a budapesti Belvárost, illetve a Liszt Ferenc nemzetközi repülőteret; még repülővel sem lesz egyszerű közlekedni, mikor ugyanis Putyin elnök különgépe beér a magyar légtérbe, légtárzárlat lép életbe.
Vlagyimír Putyin gépe várhatóan Szlovákia felől érkezik majd, bár elképzelhető az is, hogy Szerbia irányából. Oroszországból két-három azonos Il–96–300 típusú gépet indítanak eltérő időpontokban, különböző repülőterekről, de az titok, hogy az elnök melyik gépen van – írja a lap.

 

3
Hozzáteszik: az orosz elnök a világ négy leginkább veszélyeztetett vezetője között van, és mint ilyen, a terroristák fő célpontja.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Hogy át verik már a magyarokat! Merthogy mindenki azt hitte eddig, hogy a csütörtöki Záhonyból érkező személyvonattal érkezik Pestre a Nyugatiba.
Erre föl kiderül, hogy nem is! Hanem repülőgéppel érkezik. Mindjárt hárommal. Egyre fölszáll, eggyel utazik, egyről meg leszáll! Affeneajódógátneki!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbbenetes hír: Putyin elnök NEM A ZÁHONYI SZEMÉLLYEL érkezik Pestre bejegyzéshez 30 hozzászólás

 1. Tovaris szerint:

  Hogy jönne Záhonyból? Aki ezt hitte, az sem teljesen százas. Amíg volt Szovjetunió, Kádár ott ment és jött. De sem szovjet, sem orosz vezetők soha nem jöttek vonattal – most meg nem is jöhetnének.

  • Nagy szerint:

   Kádárnak v.olt egy külön gépe Tökölön. Sokan hitték, hogy vonat.on megy, de az.on nem volt, mert repült.

 2. Gonda István szerint:

  Ez a 3 gépes trükk idefele még csak-csak működik, de mi lesz visszafele? Itt láthatják a terroristák, hogy melyik gépbe száll be Ferihegyen.

  • Realista szerint:

   Ez a szabályos protokoll, és elhiheted, visszafelé is szépen működik. Azt, hogy melyik gépbe száll be, nem fogják látni. Még a reptéri dolgozók közül is csak kevesen.

 3. Sándor szerint:

  Itt a piros, hol a piros.

 4. Szaszi szerint:

  Majd kiballagok az M0-ra,állítólag erre jön a konvoj az M3-as felé,és jól megnézem.A gyorsforgalmin már ciki behozni a nagy embereket,olyan lepusztult a környék,pedig hát dübörgünk.
  Tényleg kész az új Putyin mobil?
  Hú de izgi,lehet hogy látni fogom?

  • Realista szerint:

   Nem azért megy arra (mondjuk elég tré a környék) hanem a szűk keresztmetszet és a jóval nagyobb közlekedési káosz elkerülése végett. Ráadásul gyorsabb is a széles pályán vinni, helikopterrel is jobban követhető. Amúgy ha kiballagsz, nem nagyon fognak téged hagyni nézelődni. Akkor már jobban jársz valamelyik városi helyszínnel. Hősök tere, Andrássy stb. Pálya mellett nézelődők hamar ki lesznek szedve.

 5. Szaszi szerint:

  Majd mondják neki

  “Elnök úr,ez a szakasz ingyenes a budapestieknek,mert nem EU-s pénzből épült,nem kell megye matrica”
  Ha tovább mennénk,az már fizetős.Ja még valami,ez a 800 méter itt,hogy ráfordultunk az M3-ra,a közigazgatási határig szintén megye matrica köteles”
  Én úgy átvinném a “vigyázó szemek hídján” oda-vissza,hogy csuhaj.Hadd tanuljon Vlagyimír!

  • Realista szerint:

   Nagyon rá vagy cuppanva a nullásra 😀

   • Szaszi szerint:

    Te meg rám.

    • Realista szerint:

     Ha fóbiád van kezeltesd 😀 Mitől lennék rádkattanva? Azért mert írtam? Szerintem ne éld bele magad butaságokba. Ismeretlen akárkik nem szoktak érdekelni. Olvasok híreket és ha van kedvem akkor írok. Csupán megjegyeztem, hogy előszeretettel foglalkozol a nullás bizonyos szakaszaival. Nem kell túlreagálni dolgokat.

 6. Tovaris szerint:

  Putyinnak legalább 3 alteregója van, pont azért, hogy ne lehessen azonosítani. Ha bármi balhé történne, azt csak a magyar szervektől eredne. Az orosz titkosszolgálat rengeteg embere működik amúgy is Magyarországon, a hazai titkosszolgálatok csak annyit érzékelnek belőle, hogy vannak – több semmi…

 7. Szaszi szerint:

  NATO engedéllyel két Gripen kíséri magyar légtérben az elnöki gépet.
  Na most melyiket,mert 6 Gripen nincs.
  És már bukott is a jól felépített stratégia.
  Hehe

  • Realista szerint:

   Minek írsz butaságokat ha nem tudod a protokoll eljárást. 14 db Grippen van. Ebből egy C változatú gép 2015.06.10-én Kecskeméten kényszerleszállt, és megrongálódott. Javítása megtörtént. 2016. december 16-án érekezett vissza Kecskemétre. Egy D változatú gép 2015.05.19-én Čáslavban túlfutott a kifutópályán és összetört. Pótlása 2016 őszén megtörtén. Jelenleg mind hadrafogható.

 8. Próféta szerint:

  Nos, Putyin vagy megérkezett már egy fapados járattal, vagy az új orosz lopakodóval jön.
  A többiek meg csak kövessék a három repülőt… 🙂

 9. Nagy szerint:

  A szegény Putyin akinek rengeteg pénze van, kb 40 milliárd d.ollár m.ost lett kész a 20 . nyaralója a fekete tenger mellett (Sz.ocsiban is van egy 70 sz.obás), 64 hektár.on fekszik és kerek 1 milliárd d.ollárba került. A 20 -ból egyik sem kicsi.
  https://www.youtube.com/watch?v=sGRuSgqHwFg
  Minek neki ennyi ?

  Admin:

  Nem zavar, hogy Medvegyev-elnökként-szintén ezeket “tulajdonolta”? Hogy ezek mind-mind állami tulajdonú villák? Az sem zavar, hogy több mint egy éve föltöltött, és ki tudja mióta forgatgatott videoval hülyítesz?

  Amúgy meg most kifelejtetted a spanyolországi villakomplexumát! (Okvetlenül pótold!)

  Ezzel együtt valószínűsíthető, hogy ha nyugdíjba megy, lesz hol meghúznia magát! Meg tán kitart egy hónapig a nyugdíja! (Ha beosztással él!)

 10. Szaszi szerint:

  A hazai putyinisták kérik az Elnök urat,hogy szólaljon fel a hazai olimpia megrendezése mellett.
  http://444.hu/2017/02/01/a-magyar-putyinistak-kerik-az-orosz-elnokot-szolaljon-fel-mindenhol-a-budapesti-olimpiaert

  Szegény Admin meg dolgozik.Ütni kéne,nem igaz?

  Admin:

  No comment!

  Illetve: tényleg az olimpia nekünk a legnagyobb gondunk? (Mármint a támogatása!) Nekem lenne néhány ötletem, hogy MIBEN SEGÍTHETNE az orosz államfő! Kapnék is az orcámra a szervezettől!

  • Balázs szerint:

   Ne legyünk önzők….
   Először segítsen a donbasziakon, mert ahoz képest(!) itt minden patent.

  • Szaszi szerint:

   A trojkáján szoríthatna helyet,és kis kerülővel kiszórhatná őket valahol,arra északon.

  • Gonda István szerint:

   Ha már ott tartunk, hogy mit kérjünk Putyintól, akkor én a vízummentességet hoznám fel, és egy bérrabtartási megállapodást a magyar börtönök túlzsúfoltságának sürgős enyhítésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.