Gyáva hencegés

Vajdánk tegnapi szegedi bótolásával már foglalkoztunk. Megállapodott Botkával, hogy egyenes utat építtet Debrecentől Szegedig, meg lesz új Tisza-híd, meg…! Lesz minden, ami csak óhaj szintjén fölmerülhet. A hitelkárosultaknak-akik a leghangosabban üdvözölték szegedi Eljövetelét-nem igért semmi jót. Hogy MÉG MIRŐL BÓTOTAK?-arról senki nem szólt egy szót sem. Azt meg hamarosan megfejthetjük.

Képtalálat a következőre: „Orbán Szegeden-kép”

Hanem az egyezkedés után sajtótájékoztató volt. Ott igen érdekes dolgot kerrentett a vajda egy zsurnaliszta kérdésére.
Ha jól emlékszünk, a kérdés valahogy úgy szólt, hogy Döbrögink vállal-é egy kamerák előtti jelölti vitát. A Vezír fölöttébb diplomatikusan elintézte a válasz érdemi részét annyival, hogy majd meglátja ha közeledik az idő!
A lényeg ezután jött!
Fölöttébb magabiztos hencegéssel azt közölte, hogy politikusi-értsd rablópályafutása során-két dologgal nem illethették az ő nagyszerű jellemét.
“NEM MONDHATTÁK RÁM SOHA, HOGY NYÚL LENNÉK VAGY GYÁVA!”-vagy valami hasonlót mondott, de a dölyfölése lényege ez volt.

Képtalálat a következőre: „Orbán Szegeden-kép”

Mondta ezt az a Döbrögi, aki az emlékezetes Ek Qroval való megsemmisülő vitája óta mint ördög a tömjént!-úgy kerüli a vitáknak még a lehetőségét is. De nem csak ő, hanem hordájának alacsonyabb, magasabb rendű-rangú egyedei is. Amiről az urbanlegend szerint hordadirektíva is van: KERÜLNI A VITÁK LEHETŐSÉGÉT IS, MERT ABBÓL JÓL NEM TUDUNK KIJÖNNI!
Vajdánk jelenései éppen ezért válogatott közönség előtt szoktak megesni! Udvarias, lelkes, rajongói-kitartotti-kör előtt szokott igét hirdetni.
Márpedig az ilyesmi csak egy gyáva, rettegő lelkületű egyénre jellemző!
FÉL ÉS RETTEG, HOGY EGY ESETLEGES VITÁBAN ISMÉT A RESZKETŐ KEZEIT-INAIT LÁTJA CSAK A NÉP!
Döbrögi vacog minden vitalehetőségtől. Tudja, hogy egy álmából feltiasztott vidéki hajléktalan is lemosná a pályáról.
Még a parlamenti kérdezz-felelek szabályait is úgy farigcsáltatta át, hogy még véletlenül se kerülhessen kellemetlen vitahelyzetbe!
Tényleg! A parlamenti ténykedése!
Jónéhány olyan gazemberség megszavazásakor vonult el éppen pisilni-kakilni, aminek ő és hordája főfő haszonélvezője lett. Csak éppen az Ő NEVE HIÁNYZIK A GAZEMBERLISTÁRÓL!
Ettől még persze mindenki tudja, amit tudni kell a dologról!
Döbrögi egy gyáva nyúl, egy rettegő sunyi alak! Aki ráadásul egy úrhatnám, kapzsi fazon is.
Miért mindig a Csóri vajda jut eszünkbe róla? Arany János “Nagyidai cigányok” című vitézlő énekéből.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gyáva hencegés bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  “Orbán egy gyáva plakát-celeb, akinek politikája csak a plakátokon létezik. Az elmúlt egy évben plakátkampányokon keresztül mutatta be, hogy menekültek kvóták szerinti elosztása káros.
  Majd pénteken Brüsszelben megszavazta a menekültek kötelező kvóta szerinti elosztását. Sunyi módon, elhallgatva adta áldását arra, hogy Magyarországra menekülteket telepítsenek. Arra mondott titokban igent, ami ellen egész politikáját felépítette az elmúlt félévben, ami ellen aláírásokat gyűjtet a hónapokban is a Fidesz aktivistáival.
  Azt hazudta, hogy megvédi Magyarországot a kötelező kvóta elutasításával, most meg minden magyarázat nélkül áldását adta a tervre. Vita nélkül. Érdemi ellenállás nélkül. Itthon hergeli az embereket, Brüsszelben pedig megfutamodott.
  Tízmillió magyar embernek hazudott ezzel Orbán és átverte még a saját támogatóit is, azt a kétmillió embert, akik aláírták a menekültek befogadása elleni aláírásgyűjtő ívet.
  Sajnálom, hogy ki kell mondjam: egy gyenge jellemű szájhős van a magyar kormány élén, aki nemhogy a magyar embereket, de még a sajat álláspontját sem képes megvédeni Brüsszelben.” (Gyurcsány Ferenc)

  Azért nem vállalja a tévévitát, mert szembesítenék a hazugságaival.

 2. Tovaris szerint:

  Aki a kapitalizmusban reménykedik, hisz a “jó kapitalizmusban” – az meg is érdemli a sorsát.

 3. Gonda István szerint:

  Miért állna ki miniszterelnökjelölti vitára addig, amíg az ellenfelei esélytelenek? Ezzel csak az ő népszerűségüket, súlyukat növelné.
  A programja mindenki számára világos volt 2014-ben is: “Folytatjuk”. Mindenki ennek tudatában szavazhatott rá, vagy ellene.

  Admin:

  Jah! És kaptak 30 százalékot. Ami elég is volt a 2/3-hoz!

 4. petymeg szerint:

  próba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.