Határsértés Döbrögi szeme láttára

Döbrögink tegnap a Botkával való bizniszelés után Röszkére látogatott. Sál nélkül! Vele tartott Bakondi migráncsriogató főtanácsadó is.

Kíváncsiak voltak, miként szuperál a csodaGYODA?
Cudarul.
Döbrögi szeme láttára mászott rajta átalfele épp egy macska. Föl is keltette vajdánk érdeklődését a dolog! “Macskát tartanak?”-kérdezte legott. Migráncsosok azok szerencsére nem voltak. Átmászó-lerohanó hangulatúak legalábbis nem.

dhat

Némi életszagot is szippanthatott vajdánk egy járőrsátorban. Egy fiatal határőrsrácot megkérdezett: “mielőtt ide jött szolgálni csinált valamit, volt polgári foglalkozása? (Teljesen magából indult ki!) Szerencsétlen gyerek arról számolt be neki, hogy egyetemi végzettsége ellenére nem tudott elhelyezkedni Magyarországon, ezért fagyoskodik most ebben a sátorban. Ahol a fűtőalkalmatosság egyébként pont olyan, amilyet Döbrögiék használtak gyerekkorukban, csak annak volt teteje.
Amúgy a vajda megállapította, hogy ez a határőrizetesdi hasonlít arra, mint amikor sorkatonaként őrszolgálatban állt a katona az objektum valamely pontján.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Határsértés Döbrögi szeme láttára bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Hát gyenge az egész védelem mint a harmatos libafos! Ha nem mernek akkor nem jönnek.De ha felbátorodnak elgázolják a kerítést valami traktorral és annyi!

 2. Szaszi szerint:

  Ennek van teteje.
  Vegyed meg.
  http://www.jofogas.hu/heves/Kis_olajkalyha_58986321.htm
  Aztán ábrándozzál,milyen jó volt,amikor még ott voltál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.