Van egy tökös csaj!

Az erkölcsi válság miatt lép ki az MSZP-ből Demeter

demá

A politikus szerint pártja vezetői közül többen nem a kormányváltás érdekében dolgoznak

Nem a kormányváltás a célja az MSZP több formális és informális vezetőjének – a Magyar Nemzet információi szerint ezért hagyja ott a szocialisták frakcióját és a pártot is Demeter Márta. Úgy tudjuk, bírálta, hogy többen érezhetően már 2022-re készülnek.

Az MSZP formális és informális vezetői közül többek tettei is olyan kérdéseket vetnek fel, amelyek egyértelműen megkérdőjelezik a párt hitelességét, illetve elkötelezettségét a kormányváltásra – a Magyar Nemzet értesülései szerint ezzel indokolta Demeter Márta, hogy kilép a szocialista frakcióból. Úgy tudjuk, kifogásolta azt is, hogy hiába tette szóvá korábban problémáit, nem kapott rá választ. Véleménye szerint ezek a – konkrétan egyébként nem kifejtett – problémák morális deficitet okoznak, aláássák az MSZP elkötelezett tagjainak mindennapi munkáját, és cserben hagyják Magyarország lakosságának csaknem felét, akiknek szerinte egyetlen esélye a normális jövőre a kormányváltás lenne. Demeter Márta – információink szerint – azt is egyértelművé tette, hogy több politikus érezhetően 2022-re készül, a társadalomnak viszont nincs ideje várni.
Úgy tudjuk, hogy hiába kérte vissza a szocialista párt Demeter parlamenti mandátumát, a politikus erre nem nyitott, és független képviselőként szeretne tovább dolgozni az Országgyűlésben. Ráadásul nemcsak a frakcióból lép ki, hanem MSZP-tagságát is megszünteti.

Képtalálat a következőre: „Demeter Márta-kép”

A frakció egyelőre csak egy közleményben jelezte: sajnálattal értesültek Demeter Márta döntéséről. Egyúttal emlékeztették, hogy mandátumát a szocialista párt szavazóitól kapta, így „ez a felhatalmazás csupán a szocialista frakcióban betöltött képviselői helyre vonatkozik”. Vagyis szerintük Demeter Mártának vissza kell adnia parlamenti képviselői helyét, hogy a választók akaratának megfelelően továbbra is MSZP-s politikus tölthesse be.
Demeter Márta 2014-től országgyűlési képviselő, a parlamentben a baloldali összefogás listájáról jutott be. Az Országgyűlés honvédelmi bizottságának tagja, ennek keretében sokat foglalkozott például a Honvéd Egészségpénztár károsultjainak helyzetével.
Egyelőre sem az érintett, sem Tóth Bertalan frakcióvezető nem kívánt nyilatkozni.
(mno)
Bal-Rad komm: “…több politikus érezhetően 2022-re készül, a társadalomnak viszont nincs ideje várni…”
-Azaz az ÖSSZEOMLÁSRA, amikor gond nélküllehet majd “eemútttizenkétévezni” a letarolt ország helytartói címéért.
Demeter Márta jól látja a Maszop kétszínűségét. Félő viszont, hogy nem látja a bajok eredőjét. (Bár akkor be sem lépett volna a dicstelen bandába!) Mert ha látná, nem qrmányváltást, hanem RENDSZERVÁLTÁST AKARNA!
Mindenesetre az egyetlen tökös VALAKI, aki ki merte jelenteni lépésével: SEMMIVEL SEM VAGYTOK KÜLÖNBEK MINT A TÖBBI!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Van egy tökös csaj! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. lacii szerint:

  Szép nő.
  További szép napot mindenkinek.

  • Balázs szerint:

   Nem csak szép, de most már hiteles politikus is.
   Kívánom neki, hogy sikeres legyen az út amin elindult!

   • szigony szerint:

    A ‘ hitelesség ‘ – nek nyomát sem látni, hacsak nem az, hogy a korábbi ‘ pártcsaládját ‘ – igaztalanul, vagy sem erre nem utal semmi… – ekézi… utolag, és nyilvánosan, ami ‘ tetszik ‘ a regnálóknak !

 2. Egyetértek Druszámmal, hogy szép nő;- Balázzsal,hogy most már hiteles politikus és Adminnal is,hogy nem kellett volna neki belépnie a Júdás mszp-be, meg,hogy rendszert kéne váltani és az összes tőkést elzavarni a picsába.

 3. Smith szerint:

  Szárad a szegfű. Az MSZP szavazótábora egyre jobban elöregszik, és az utánpótlás nincs biztosítva. Demeter a távozásával ütött egy újabb léket a Maszop hajójába, ami amúgy is süllyed. Függetlenként folytatja, mert a politikus mint hivatás, Magyarországon az egyik legjobb foglalkozás. Nem lennék meglepődve, ha később más pártban folytatná a politikai karrierjét. Akár a Jobbikban, ami egyre jobb partinak ígérkezik – a Tárki szerint nőtt a táboruk. Tetszik vagy sem, de a Jobbik szavazóinak elég nagy százaléka kiábrándult baloldali.

  • joz szerint:

   Én inkább neked adok igazat. Persze lehet, hogy tévedek. Az tény, hogy szép csaj. Tudjuk, hogy a szoci politikusok is szeretik a szép csajokat. 🙂 Az a tény, hogy 2014-ben lett szoci képviselő az számomra azt jelenti, hogy vagy buta, vagy karrierista. 2014-ben egy olyan párttal vállalt értékközösséget, akik gátlástalanul és erkölcstelenül elqrták a 2002-2010 közötti éveket. Számomra az sem szimpatikus, hogy pártlistáról került a Parlamentbe, mégis ragaszkodik a székéhez. A béna házszabály miatt független képviselőként alig van lehetősége megdolgozni a pénzéért. Az az érzésem, hogy neki inkább a 2022-es dátummal van baja. Addig várni a “lehetőségre”??! A szépség pedig mint tudjuk mulandó. Persze lehet, hogy tévedek! Várjuk a bizonyítást!

  • furnan szerint:

   +1 ! Ez már régi felismerés. A Jobbik sikereinek egyik “titka.”

 4. Istvan szerint:

  Ha az a baloldali a jobbikhoz csapódott,akkor az nem kiábrándult,hanem elhülyült …no de baloldali sosem volt!!

  • vitorla123 szerint:

   Nálunk már nincs MSZP. Bezárták az irodájukat is.

  • szigony szerint:

   Igy igaz ! de maga a ‘ baloldali ‘ fogalma sem tisztázott hazánkban…

   És hasonlóan a ‘ jobboldali ‘ megfogalmazása sem tiszta a többség előtt…

   Már az IS érdekes, hogy egy politikus esetében a külső megjelenés ennyire kidomborodik (?) megítélésében többeknek… IS !

 5. Tovaris szerint:

  Amíg a magukat szocialistának tartó és hirdető párt kiszolgálja a kapitalistákat, és rózsaszínű ábrándokat kerget egy “jó kapitalizmus” fantazmagóriáját illetően – addig itt semmiféle pozitív változás nem fog történni.
  Sajnos, nem is történt a 25 év alatt.

 6. Smith szerint:

  A Jobbik azzal védekezik, hogy a szabályzatuk tiltja, hogy olyanokat felvegyenek, akik korábban más pártokban tagok voltak. Korábban Simicska Lajost is el akarták számoltatni, most pedig Vona Gábor mentora lett. Két dolog biztos, hogy Demeter a választások előtt szúrta hátba az MSZP-t, és ragaszkodik a mandátumához. A Fidesznek ehhez semmi köze, mert nekik nem érdekük az MSZP gyengítése. A Jobbiknak viszont jól jönnének a baloldali szavazók, mert a Fidesz-tábor kitart Orbán mellett.

 7. Tovaris szerint:

  Mikor fogja már fel a többség, hogy a szélsőjobb mindig demagóg: baloldali jelszavakat harsog, tőke ellenességről, szociális érzékenységről papol, miközben a tőke használja fel őket a baloldal ellen?
  Nem volt elég példa már erre a történelemben?

 8. Soós Levente szerint:

  Szerintem leszorult a biztos befutó listáról,ezért ez a kicsinyes bosszúja.Szomorú ,hogy munka nélkül is rengeteg pénzt kap egy B listás pornó model , de egyben jó is , legallább cumanthat mást is az Illan Móricon és Burányon kivül, ehez gyomor kellett eddig is még a közelségük is rettenet lehet, semmi alkohol nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.