Véleményed van?! Pizsamás Józsi kölke intézkedett!

“Gyere a pofonodért Editke!” Botrányt okozott egy lájk az Antall József Tudásközpontban

Nem támadta az olimpiát, csak a szabad véleménynyilvánítás mellett szólalt fel, mégis kirúgták a jogászt az Antall József Tudásközpontból. Szert Boglárka a bírósághoz fordul.

Még január közepén került ki a netre Antall Péter Facebook bejegyzése, amiben az Antall József Tudásközpont (AJTK) vezetője azt írja munkatársainak, hogy mindenkinek lehet véleménye az olimpiáról az intézményben, de azt ne hozzák nyilvánosságra, mivel ez árthat az intézménynek, hiszen azt a Miniszterelnökség finanszírozza.
„Este 11 órakor kaptuk egy titkos, zárt csoportban a bejegyzést, majd másnap reggel egy vezetői értekezleten egy fiatal szerkesztő kislányt behívtak és megszégyenítettek. Péter azt mondta neki: gyere a pofonodért Editke, miért likeolgatsz ilyeneket a facebookon?” – ezt az ATV Egyenes Beszéd műsorában mondta Szert Boglárka az Antall József Tudásközpont volt jogásza.
Hozzátette: fizikai atrocitásra nem került sor, ez egy szóbeli figyelmeztetés volt. A jogász Antall József szellemi hagyatékához méltatlannak tartja, hogy a volt miniszterelnök fia úgy próbál forrást szerezni, hogy a munkavállalókat, a beosztottait és a kollégáit fenyegeti, a véleménynyilvánítás szabadságát korlátozza.
„Nem kötelező itt dolgozni”
Majd január 30-án azonnali hatállyal felmondtak Szert Boglárkának, azzal az indokkal, hogy az általa vezetett európai uniós kapcsolatokért felelős irodát beolvasztották a visegrádi négyek irodájába.
A jogász elmondása szerint egy vita alakult ki a Facebook bejegyzés miatt közte és Antall Péter, a felesége és annak ikertestvére között, ahol azt mondták neki: „Nem kötelező itt dolgozni, ez egy családi alapítvány, nyugodtan mondjak fel, ha nem értek egyet azzal, hogy nekik ez a megközelítésük ahhoz, hogy valaki milyen tevékenységet folytathat a Facebookon”.
Azt is elmondta, hogy nincs az olimpia ellen, nem foglalkozott ezzel a témával, nem csatlakozott a Nolimpia mozgalomhoz, egyszerűen csak a fiatalok véleménynyilvánítási joga mellett szólalt fel. Szert Boglárka a Munkaügyi Bíróságon megtámadja a felmondást.
(atv)
Bal-Rad komm: “BEOLVASZTÁS” történt csupán!
“…A jogász Antall József szellemi hagyatékához méltatlannak tartja, hogy a volt miniszterelnök fia úgy próbál forrást szerezni, hogy a munkavállalókat, a beosztottait és a kollégáit fenyegeti, a véleménynyilvánítás szabadságát korlátozza…”
-DE HISZEN PONTOSAN EZ AZ ANTALLI HAGYATÉK LÉNYEGE!
Tessen kérem forradalmat csinálni ha nem tetszik! 
Olimpia meg lesz! Ha a fene fenét esz is! Ha nem mi nyernénk meg a NOB-pályázatát, majd csinálunk saját olimpiát!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
 

 

Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Véleményed van?! Pizsamás Józsi kölke intézkedett! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Admin Olimpia biztos hogy nem lesz! Mert 2024-re vagy orbánék nem lesznek már sehol vagy Magyarország megszünik létezni 2024-re ha orbánék addig maradnak.

 2. János szerint:

  Aki olimpiát akar, az rosszat akar az országnak! SZERINTEM!
  Mert az olimpia azonosan egyenlő az államcsőddel. Annyi adósságot halmoznának föl, hogy az 500 évre visszavetné Magyarországot még a jelenlegi sereghajtó állapotához képest is! A legjobb esetben is! De az Olimpia=államcsőd! Hogy itt mi szokott történni államcsőd esetén, arra példa 1918! Abban a percben amikor az olimpia miatt beáll az államcsőd, ránk zúdulnának a csehszlovák területrabló kutyák, a román cigányok és felszabdalnák országunkat úgy mint 1918-ban. A nigger “franciák”, nigger és pakisztáni majomemberek lakta Anglia, és az elmuszlimosodott vandálok (itt az egykori Németországra gondolok) pedig néhány száz cigány prostituált szolgáltatása fejében ujjongva szentesítené Magyarország ismételt felosztását Versaillesban! Ahogy szokták! Ahogy tették 1920-ban! Tehát NEM KELL OLIMPA! Aki az olimpia pártján van az nem egyenes ember, az lelketlen gaz, szinte biztos, hogy szerepel a szlovák vagy a román titkos szolgálatok fizetési listáin!! A félhülye vegyszereken hizlalt, papíron asztmás „élsportolók” miatt pusztuljon el az ország? NEM! Inkább az élsportolók menjenek mosogatni Afrikába, a szép afrikai városokba, Párizsba, Londonba, Brüsszelbe, Stockholmba!
  Tartsanak olimpiát az ellenségeink! Legyen olimpia Bukarestben, Pozsonyban, Prágában! menjenek tönkre ők! (Bizonyára ők pénzelik a Budapesti olimpa támogatóit! Az országromboló gróf Károlyi Mihály is nyugdíjat kapott a Csehszlovák államtól! Gondolom a Tarlós is kap majd!

  • vitorla123 szerint:

   No erről írok napok óta.Ezek nem munkások,és nem dolgozók!Ők munkavállalók!És mindenki az!Ha kinyitja a száját akkor meg piszkos kommunista akivel szemben minden eszköz megengedett.Mi az,hogy a munkavállaló nem tűri az egrecirozást. Még hogy joga lenne? Ne csináljunk viccet a rendszer váltásból!Munkaügyi bíróság? Ugyan kérem!Nincs munka nincs Munkaügyi Bíróság sem.

 3. Paul Aradi szerint:

  A jogász Antall József szellemi hagyatéka mind az ami a megalkuvó, gerinctelen, liberalizmussal kimosott értelmiséget éri! Antall József szellemi hagyatéka? Ilyen is volna? Na de ilyet! Szaros csizma az asztalon?
  Én, ha értelmiségit látok közmunkán, (Ami sajnos még ritka nálunk, ahhoz, hogy ébredjenek), kimondottan nagy káröröm fog el!
  Mi az, hogy káröröm, úgy kell nekik, csak élvezzék a demokráciájukat! Ha tehetem rájuk is pirítok a nem értelmiségiek előtt. Ez mindig nagy tetszést vált ki, nem kell mondani, kikből!

 4. Paul Aradi szerint:

  A lényeghez azonban hozzá tartozik, hogy a régi vágású, elvhű nagyapák unokái, apák gyerekei azért a jobb, szélsőjobb oldalon vannak. Sőt! Valahogy a nagyapák és az apák az elveik mellé beszélnek! Csak látszat, hogy hűek ahhoz az elvhez amely elven a szocializmus kísérlete a zselléri sorból kimosta egykoron valamennyit? Ez generációs tudati és öntudati, amnézia probléma!

 5. 1970 szerint:

  Antall József – Tudásközpont

  Már önmagában is óriási ellentmondás ezt a nevet ezzel a fogalommal összekapcsolni.

 6. Paul Aradi szerint:

  A gengszterváltás óta kétszer volt, amolyan politikai örömöm!
  Egyszer amikor sírva adták A J -ra az inget!
  Másodszor meg amikor Miskolcon egy kis parkban, Antal József tér, az alig észrevehető szobrát lehugyozta egy kutya. A gazdája, aki sétáltatta, körbenézett, majd rám, és restelkedett. Mire én: Ah kedves asszonyom, oda se neki, ez a kutya egyedüli az országban (!!!), aki tudja, mit csináljon.
  Nem kell mondanom, hogy az asszony, hogy kuncogott!

 7. Havasi Gáspár szerint:

  „A jogász Antall József szellemi hagyatéka mind az ami a megalkuvó, gerinctelen, liberalizmussal kimosott értelmiséget éri! Antall József szellemi hagyatéka? Ilyen is volna? Na de ilyet! Szaros csizma az asztalon? ”
  Ez a gerinctelen liberalizmussal kimosott értelmiségi zöme nem más volt, mint a hatalmat átvevő technokrata liberális és radikális cionista réteg, melyek közül egynek sem kell félnie, hogy testvérei közmunkára küldenék. Valójában egy jó része nem is volt értelmiségi, mint ahogy ma sem az.
  A magyar értelmiség egy jelentős része tényleg jobboldali, nemzeti, de nem liberális. Megjegyzem, hogy a parlamenten kívüli baloldali szervezetekben is számos értelmiségi van.
  A közmunka, már ami egyáltalán munka (főleg munka a szabadban), az úgy néz ki , hogy 12 főből a két fehér dolgozik, a cigányok meg nézik. Ennek örül?
  A másik- a világ fejlettebb részein egyre több a magasan képzett ember a gyorsan fejlődő technológiák, informatika, robotika, stb. miatt. Egy magasan kvalifikált szakmunkás (érettségi után, vagy technikum után) ilyen tekintetben értelmiségi.
  Na most Ön próbál a baloldaltól szavazatokat, szavazókat eltávolítani. Az értelmiségit szembefordítani a társadalommal hiba. A kádári politika E kategóriás gyakorlata sok értelmiségit állított a kapitalista rendszerváltás mellé. Most is ez a szándék?
  Mit is mondott erről Thürmer? – mert amit mondott, abban igaza volt.
  A klasszikus dolgozó osztályok vagy megszűntek, vagy megszűnőben vannak.
  Japánban, már a 60-as években a tömegek miatt fogták vissza robotizálást, hogy ne legyen lázadás.
  Amúgy van egy olyan sejtésem, hogy Ön a határon kívülről fórumozik.
  Ha lehetne, ne uszítsa egyik társadalmi réteget a másik ellen, mert evvel a nemzetet rombolja. De lehet, hogy ez a célja?

  • Paul Aradi szerint:

   T. Havasi Gáspár! Értem aggodalmát és elfogadom intelmeit. Persze elbeszéltünk jócskán egymás mellett. Nem nem vagyok külföldi, sőt annyira itthoni vagyok, hogy a diplomás Fiam és a két kisebb Fiam helyzetéért aggódom. Mivel csak azért nem vagyok kommunista, mert nem vagyok olyan okos, még a klasszikus baloldali értékeket képviselem. Innen tudom, vagy is onnan, hogy a gyermekeimet milyen sziszi-fuszi munka meggyőzni. Csak példának mondom, hogy a z egyik Fiam egy behajtó cégnél, ügyvédi irodánál kapott volna állást és elárulta, hogy a meggyőző érvelésem és értékeim miatt nem vállalta!
   “A közmunka, már ami egyáltalán munka (főleg munka a szabadban), az úgy néz ki , hogy 12 főből a két fehér dolgozik, a cigányok meg nézik. Ennek örül?” Nem! Nem örülök, mint annak sem, hogy egy fotelből ilyen torzan ítélik meg a helyzetet. Ott ahol élek nem így van. Maradt a kohász időkből a mentalitás. A parasztja a kohászatban aludt, otthon meg a tehenet fejte. De értelmetlen az ilyen, olyannyira, hogy meggyőződésem: Ön eleve nem azt akarta megérteni gondolataimból amit írtam, hanem amit akart. Thürmer? Ugyan 30 éve vele agitáltam, sőt ogy képviselő jelölt is voltam. Az élet nagyon megváltoztatta. Kommunista és a Trianon, szép szellemi páros. Csak, hogy többről ne is beszéljek! Azért nagyon köszönöm a gondolatait, gazdagabb lettem! Köszönöm!

 8. Tovaris szerint:

  Ha a burzsoázia olyan hülye lenne, mint azt sajnos egyes munkások hiszik, akkor nem lennének hatalmon. Van tudásuk – főleg ahhoz, miként lehet egy társadalmat a burzsoázia elnyomása alá vonni. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha a társadalom arra “alkalmas” hányadát módszeresen elhülyítik, lejáratják a marxizmus-leninizmus elméletét, meghamisítják a történelmet és töretlenül végrehajtják a kizsákmányolást.
  Az, hogy az értelmiségiek egy nagy része a jobboldali és szélsőjobboldali eszmék híve, az magától értetődő. A szocializmusnak egyszerűen NEM VOLT IDEJE ahhoz, hogy kinevelje a saját értelmiségét – emiatt és nem csak emiatt alakult ki a zsigeri értelmiség ellenesség – amit sajnos ezen a honlapon is lehet tapasztalni – de nem csak itt.

  • Paul Aradi szerint:

   Az értelmiség és a nem értelmiség közötti ellentét növekedése a mindennapi életben zajló események kapcsán erősödik. Pl. ha egy gyár munkásai tüntiznek, azt rendszerint a pedagógusok lefikázzák, nem támogatják. Van másik példa. A kapitalista hivatali, banki, hatósági és más intézményrendszer értelmiségi alkalmazottjainak viselkedése már-már kirívó. Én tapasztaltam személy szerint, hogy egy hölgy a hivatalban a saját anyját hogy lekezelte. Van harmadik! Egyre világosabb az egyszerű és az értelmiségiek többségénél nagyszerűbb munkás érzi, tapasztalja, hogy akár ügyvéd, orvos, magasabb szintű hivatalnok, üzletkötő, ügynök, stb. a tudását arra használja fel, hogy kihasználja, becsapja, átverje és megalázza. Egyet tudnia kell előbb utóbb az eltévelyedett szolgalelkű és bigott értelmiségnek, hogy az a tudás amellyel kinyalja a seggét a kapitalistának, még nem jelenti azt, hogy humanista, értelmes és emberséges. Ezzel csak akkor szembesül ha seggbe rúgják! Na ez itt a lényeg, ez terjed és ez számomra az aggasztó!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.