Приветствием в Венгрии

Bal-Rad приветствует, уважаемого господина призидента России Владимира Владимировича Путина в Венгрии

Képtalálat a következőre: „Orosz-magyar barátság-kép”

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Приветствием в Венгрии bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. sándor67 szerint:

  admin, közbe azért húzd vissza a nyelved, nehogy túlmelegedjen az orosz hátsóban !

  Admin:

  Egyáltalán MEGÉRTETTED miről van szó? (Szerintem aligha!)

  • Smith szerint:

   A Bal-Rad üdvözli Oroszország elnökét, Vlagyimir Putyin urat Magyarországon. Mi ebben a seggnyalás?

  • Tovaris szerint:

   Önnek meg az Orbán valagában izzik fel a nyelve. Sötétkém! Szeretett vezére fogadja Putyint – mert kénytelen.
   Igaz, önnön ostobaságát nem érzékeli…

  • Tovaris szerint:

   Adminnak: Inkább ki kellene moderálni az ilyent, nem vitába szállni vele.

   • sándor67 szerint:

    nem mondod 🙂

    • TERMIN8ATOR szerint:

     Inkáb megtiszteltetésnek kellene éreznie magát, és büszkének kellene lennie arra ,hogy egy NAGYHATALOM ÁLAMFŐJE tiszteletét teszi, megtiszteli látogatásával MAGYARORSZÁGOT annak ellenére, hogy az ön hazájában tombol az orosz ellenes gyülölet. Mikor tisztelte meg magyarországot pld. Obamaki, vagy őelőtte bármelyik Jenki álamfő ? Midegyik “méltóságán” alulinak tartotta magát ahoz, hogy a Magya népet megtisztelje megjelenésével, hagyjuk az “édekeket”! Ha meg nem tetszik magának ez az oldal, akor ne nézze,ne olvassa ,lehet választani olyan veboldalt ahol hasonszőrüek vannak,mint ön SÁNDOR67. Hidje el, senki az égvilágon NEM HIÁNYOLJA ÖNT ITTEN !

     • Laci szerint:

      Ha jól emlékszem 2006-ban Bush itt volt. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulója alkalmából Igaz júniusban jött, de szerintem csak fedő történet volt az évforduló.

  • sándor67 szerint:

   kifejtenéd, hogy miről is van szó ? Tényleg érdekel, hogy miként látod ezt ?

  • fatum szerint:

   És te? Jelenleg nem holmi kis hülyeségről van szó, hanem hogy megússzuk a háborút. Nekünk az oroszok csak békét hoztak eddig még. A nyugati imperialista rablóhorda a háborúkat.

  • Hun szerint:

   Szóval ez az orbán fanatikus narancsbirkák véleménye Oroszországról?! Csak nehogy az Oroszok fülébe is eljusson, hogy bolond orbán narancsos hivei ilyen véleménnyel vannak Oroszországról. Hiszen ha a hívek igy gondolkodnak akkor vajon a vezetőik hogyan gondolkodhatnak sutyiban Oroszországról

 2. Laci szerint:

  Ez szép és jó, de szerinted olvassa ezt olyan aki “számít” és átadja az üdvözletedet neki?

 3. aaa szerint:

  Szerintem sincs itt semmiféle …. nyalásról szó.

 4. Szaszi szerint:

  Vlagyimír kapaszkodhat,kíváló köd van a reptér környékén

  https://www.idokep.hu/webkamera/bp_repuloter2

 5. Tovaris szerint:

  Gyurcsány, a fidesznyikhajbagázs kedvence így regél:

  …”Gyurcsány Ferenc szerint aki ma az orosz elnökkel szövetkezik, az nem védi, hanem elárulja Magyarország érdekeit. A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke pártalapítványa által létrehozott Új Köztársaságért Díj szerdai átadási ünnepségén egy budapesti szállodában úgy fogalmazott: amikor a magyar miniszterelnök azt a Vlagyimir Putyint fogadja, aki a “demokrácia óvatos keresője helyett az önkény embere lett”, akkor valamennyi magyar érdekét sérti. A pártelnök azt is hangsúlyozta, hogy véleménye szerint az orosz elnök látogatása veszélyt jelent Magyarország számára.

  A beiktatott amerikai elnökről beszélve pedig azt mondta, Donald Trump magatartásával nem a szabadság, a megbecsülés, a nyitottság értékeit, hanem ezek ellenkezőjét képviseli. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: megrettenéssel látja, hogy az amerikai és az orosz elnök “formálódó szövetsége” mintha éppen a szabadsággal szemben öltene testet. A magyar kormányfő pedig ennek a két elnöknek akar a szövetségese lenni – tette hozzá”…
  http://nepszava.hu/cikk/1119488-gyurcsany-putyin-latogatasa-veszelyt-jelent

  Gyurcsány Ferike, amíg hatalmon volt – Putyin valagába kívánt furakodni – akárcsak ma az Orbán Viktorka.

  Seggnyalók, riadó! Minden segg foglalt!

 6. Tovaris szerint:

  Ma este, kedvenc törzshelyembe leviszem a laptopomat és orosz barátaimmal együtt megvitatjuk ennek a honlapnak a kommentárjait is. Hadd lássák, milyen “magyar barátaik” vannak…

  Egyébként nézve a magyar “királyi” televíziót, egy statisztikát közöltek, miszerint “a magyar közvélemény 75%-a helyesli az orosz elnök látogatását”…

  Nos, ez valójában még a fele sem lehet, de mindenesetre azt akarja elhitetni az orosz sajtófigyelőkkel, hogy hatalmas az örömujjongás Putyin látogatását illetően.
  Nos, egy dologban igaza lehet a hírnek: Ma már egyre többen látják be, hogy Magyarország elemi érdekei nem nyugaton, nem a NATO-ban, és nem az EU-ban vannak, hanem az Oroszországgal való együttműködésben. Leginkább…
  Ettől még tarthatjuk a kapcsolatokat a nyugattal is – de a prioritásokat nem mi jelöljük ki.

  • Balázs szerint:

   Nem semmi fantáziával áldott meg téged a sors.
   Orosz barátaiddal hárman fogtok találkozni?
   A Tovaris -Paul Aradi- Realista trió…vagy csak egyedül mész, nehogy összevesszetek?? 🙂

 7. TERMIN8ATOR szerint:

  T. Tovaris ! Így igaz, Magyarország, de nem csak Magyaroszágnak lenne elemi érdeke az Oroszországgali érdeke,hanem a többi volt szoc. országnak is, vagy legalábis eggyenlő viszonyban kellene lenni Oroszhonnal, és a nyugattal is, afféle összekötő kapocsként, mert mink földrajzilag a kettő között vagyunk. Vagy legalábis valamivel szorosab viszonyban kellene lenni oroszhonnal, mert az oroszok amit kimondanak,azt őszintén is gondolják a nyugat viszont lépten nyomon elárul bennünket, kolonizál bennünket A nyugatnak mink csak gyarmatai vagyunk, kivéve persze a NYUGATTAL KOLLABORÁLÓKAT, NÉPNYÚZÓKAT. Nekem legalábis ez a véleményem !

 8. lala szerint:

  Itt van ez a baromkirály, üvölt, hogy ruszkik haza, de ez a geci, akkor sem nézte meg hogy a Trabantjában honnan van benzine, ha felkapcsolja a kapcsolót miért világít a lámpa az otthonában, és a gázkonvektor miért is melegít????
  Ma az Audi q 7 es be honnan jön a benzin??? a nátótól? a jusából? izrühelből? vagy a vadbarom náci ukránoktól, a hülye lengyelektől? Nem ugye,? ma is az oroszoktól jön az olaj, földgáz, atomrudak, meg akkor is 86-ban ,mikor a barom- ruszkik hazazott! Azt szeretném tudni, hogy miért nem tudott a választók tömegéből, annyi kikerülni, hogy a kétharmados többséget megtudták volna akadályozni!! Annyi a barom ebben az országban , hogy szégyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.