Donbassz

A legeslegújabb donbasszi “tűzszüneti megállapodás végrehajtására” ösztökélt tegnap Maradék-Ukrajna “Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanácsa” főnöke, Olekszandr Turcsinov egyik kijevi főpredátor.

Új támadási terv kikoholására adott utasítást a Donyecki Népköztársaság ellen! Mivelhogy a legutolsó kudarcot vallott, kell egy újabb-jobb terv.
A legeslegújabb tűzszünetről zajló tárgyalások ideje alatt Valcmanék ordashadának tankjai és egyéb ketyeréi szépen bevették magukat Avgyejevka lakónegyedeibe. Mint az új terv részeként.
Dupla haszon ez a martalócoknak. A népköztársaságiak nem szoktak lakónegyedekre CÉLZOTTAN tüzérségi tüzet nyitni, másrészt pedig a lakókat “evakuálták”! Gazdátlanok a lakások, szabad a rablás!
Donyeck “Oktyrjabszk”-kerülete tegnap. Igaz, hogy a latortüzérségi támadás még a legeslegújabb tűzszüneti megállapodás előtt (meg alatt) történt…
A legeslegújabb tűzszüneti megállapodás tartalma még nem ismert. Híre meg valószínűleg el sem jutott az ordashad latortüzérségének füleihez, (bár a tüzérek általában is nagyot szoktak hallani!-inkább mutogatásból értenek, arra meg nincs idő!) ezért aztán vadul ágyúzták mára virradóan is a DNR területét. Jaszinovatajától-Sirokinoig. És persze közte mindent. Kominternovoban tegnap este két helyi civil súlyosan megsebesült a latorgránátok robbanásaitól.
Kijevben tegnap délután óta az udvari elyth inaszakadtából tekeri a világvége-sziréna hajtókarját. A’ zoroszok lelőttek egy ukrán repülőgépet, és Maradék-Ukrajna bekebelezésére készül a Medve!-süvíti a sziréna!
És minő véletlen. Nyalókakirály birtoka tegnaptól az ENSZ BT soros elnöke is! Vlagyimir Jelcsenko a kijevi udvar ENSZ BT-be futtatott képviselője ma már mint a testület elnöke a birtokot veszélyeztető “donbasszi szeparatisták aljas akcióit”, és a Medvevészt a BT állandó műsorára kívánja tűzni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Avgyejevka melyik fertáályából vannak evakuálva az emberek ? A valcman uralt részből, vagy ami a DNR ellenőrzése alatt van ? Ha a valcman részben- iből, akkor meg Szokás , nem szokás, ahonnan ráájuk lőnekoda viszozzák a tüzet. Ha már kitisztitják Avgyejevka másik fertályából is a szemetet, a házakat ujjá lehet idővel épitenide az embereket nem lehet feltámasztani . Gondolom elégé cinikusnak fognak tartani, de sajnos talán más megoldás nincs ,ha egyszer a másik fél nem hajlandó a békés megoldásra. CÉL SZENTESITI AZ ESZKÖZT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.