Megannyi Szent Ferenc Döbrögisztán élén

Eljött az igazság pillanata! Kiderült, hogy a minket szolgálóknak semmijük nincs! Sőt a semmi is csak kölcsönbe van náluk.

vanyi

Döbrögi lyukas labdáján átfúj a felcsúffi metsző északi szél, Ragály Tonyó vágyakozva nézi a szomszédban a cinkéknek télire kitett szalonnabőrkét, Rókamosolyú Lézerjani pedig titkon kilopja a takarmányt az általa támogatott vadásztársaságok jászlaiból – jó, neki azért kicsit több lett, mint 2015-ben volt.
Nincs az a kőkemény, idegenszívű komcsi, akit nem hatna meg az emberi nyomorúságnak és áldozatos munkának ez a foka. De ettől még a jobberek is ellágyulnak!
Még a migránssimogatók szeme sem maradhat szárazon, amikor szembesülnek az Európában páratlan könyörtelenséggel mindent megmutató vagyonnyilatkozatok makacs tényeivel.
Önben is megmozdult valami? Fogadjon örökbe egy képviselőt vagy kormánytagot! Ön is szívesen támogatna egy jó ügyet? Megmozdulna azokért, akik tényleg szükséget szenvednek?-miközben a közt szolgálják! Minket!
Végre egy ügy, ahol egyszerre dobbanhat minden jó érzésű szív.
Ha Önt is meghatotta Mengyi Voldemort Roland három új széke, Mekkmester teljes elszegényedése, ahogy Sintér Satya ragaszkodik 1995-ös Wartburgjához, ahogy L. Simon milliókat vesztett, ahogy Seszták Miklósnak nap mint nap arra kell gondolnia, hogy milliókkal tartozik egy magánszemélynek. Vagy ahogy Busafej Tállai kénytelen másodállásban szerkesztőnek állni, hogy megéljen!
Adakozzon Ön is a javukra! Hiszen mi lenne velünk?-nélkülük! Gondoljon bele: MENNYI MINDENT KÖSZÖNHET NEKIK ÖN IS!
LEGALÁBB SZÁNJA ŐKET!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megannyi Szent Ferenc Döbrögisztán élén bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    Hiszi a piszi! A harácsoló attól harácsló,hogy harácsol!Mindig,mindenhol és kíméletlenül!

  2. petymeg szerint:

    Még ennyi jól kereső szülőt,testvért,rokont akik aszkéta életük alatt kenyéren és vizen spóroltak,hogy a felnövő utodaikat tudják támogatni,kisegíteni milliokkal,tiz milliokkal

  3. Próféta szerint:

    A legközelebbi vagyonbevallásban majd azt írják, semmijük sincs és kényszermunkán vannak….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.