Döntött a Pentagon

A Pentagon tegnap meghozta döntését.

Az “USS Donald Cook szégyenvideoját”-amit a legénység néhány tagja készített és töltött fel a netre-haladéktalanul el kell távolítani a nyilvánosság szeme elől.

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HUMOR | A közvetlen link.

Döntött a Pentagon bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Tovaris szerint:

  A videót orosz és más szerverekre is feltették – bármikor újra feltehetik – ez nem más, mint a szégyen szőnyeg alá seprése.
  A Szovjetunió egész léte alatt az volt a nyugati propaganda alapja, hogy minél jobban lejárassák a szovjet katonai potenciál tekintélyét, valamiféle “ócska, elavult, nehézkes, vacak” egésznek állítsák be – ami a Szovjetunió megszűnése után csak fokozódott. Ezért estek pofára, amikor a szíriai intervenció alatt a meglévő régebbi technika is kiválóan szerepelt, hát még a legújabb.
  Az afganisztáni háborúban is a szovjet haditechnika “alkalmatlanságát” hangsúlyozták – aztán ők mire mentek az általuk szupernek tartott technikájukkal?
  Csak azt nem értem, hogy amikor még létezett a Varsói Szerződés, akkor mitől rettegtek?

  • vitorla123 szerint:

   A szovjet gazdaság fejlődése többszöröse volt a nyugatinak.Persze volt honnan.DE LEGYŐZTÉK A NÉMETEKET!Sztálin faekével vette át Oroszországot és atombombával adta tovább! Ezt Csörcsil angol miniszterelnök mondta.A kommunista atom technika a nyugati előtt jár ma is.Ezzel nem számolni ostobaság.A kommunistáknál van pénz arra,hogy kutassanak és fejlesszenek.A magán tulajdonalapú társadalomban nincs erre pénz.Ez tapasztalati tény.

 2. Istvan szerint:

  Aztán,mikor megszűnt a VSZ,meg a SzU is,akkor mitől rettegtek!?
  Hatalmas rettegésükben teleszarták támaszpontokkal az orosz határmentét,,összesen 800-zal pedig az egész világot!Nyilván való rettegésükben!
  És ebben a nagy rettegésben az USA lett a világ legeladósodottabb,és egyben leghazugabb,ocsmány állama!
  Lám,most Trump is azt pofázza,hogy bármely ország belügyeibe be fog avatkozni,ha az nem tartja szem előtt az USA érdekeit!!
  Nocsak!Kezd kibújni a sárkány a galambtojásból?!
  Nosza ,békedíjat neki is,mint elődjének!!

 3. forradalom! szerint:

  Remélem,az eset óta az ellátmányhoz pár tonna Pempers pelenka is van a hajóikon.Ha egy repülőtől ekkor pánikba esnek/nem akarok háborút!/,mi lenne,ha élesre fordulna a dolog?Pelenkástól ugrálnának a tengerbe.Gyáva, zsoldos csürhe!

 4. Balázs szerint:

  Jó a videó! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.