Messze esik az alma a fájától…(?)

Schmidt Mária fiát sokkolta, amit a Fidelitasban látott

Képtalálat a következőre: „Ungár Péter-kép”

Politikai kérdésben sosem értett egyet anyjával, Schmidt Máriával az LMP-ben politizáló Ungár Péter – mondja el ő maga a HVG hetilapban.

Édesanyám nyilván jobban szerette volna, ha a Fideszben politizálok – mondta a HVG-nek adott interjúban az LMP-s Ungár Péter, aki a Terror Háza-főigazgató Schmidt Mária fia. A hetilapban megjelent portréban arról is beszélt, hogy kamaszként még a Fidesz tájékán, a Fidelitasnál is próbálkozott aktivistaként, de mint mondja, “sokkoltak ezek a pufidzsekis srácok, akik tizen-huszonévesen gondolatban már felügyelőbizottsági tagságokat osztogattak maguknak”, és csalódást okozott neki a közegben tapasztalt gondolattalanság.
Ungár arról is beszél, hogy a politikai különböző oldalaihoz kapcsolható családtagjaival egy filmet sem sikerült megnézni közösen anélkül, hogy utána ne folytattak volna vérre menő vitát, és olyanra sem emlékszik, hogy anyjával, Schmidt Máriával bármilyen politikai kérdésben egyetértettek volna.
De a portréból olyan érdekességek is kiderülnek, hogy Ungár egy zöldpolitikushoz a legkevésbé sem passzoló autóval jár, és hogy saját állítása szerint borzalmasan parkol.
(HVG)
Bal-Rad komm: “…saját állítása szerint borzalmasan parkol…”
-MAJD HELYREKERÜL!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Messze esik az alma a fájától…(?) bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Nagy szerint:

  Zsidó a zsidónak nem vájja ki a szemét.
  Mint az orv.os.ok – akiknek nagy része zsidó – egymást szidják a pénz miatt, de kifelé összezárnak.

  • Tovaris szerint:

   Mellőzze ezt az antiszemita – tehát náci szövegelést.

   • Fergeteg szerint:

    Furcsa következtetés.

   • Гриша szerint:

    Товарищ, где вы живете, нацист = национал-социалистическая …………. !?

   • fater szerint:

    tovaris! Húzzál már végre el innen ezzel az okoskodó, lekezelő stílusoddal. Már a tények sem igazak? Nyilván te is kiválasztottnak érzed magad, pedig csak egy kis senki vagy!

 2. Гриша szerint:

  ……….. és ismerősöm szerint “üldözik el az országból a tehetséges fiatal orvosokat, a betegeket meg a kivárhatatlanul hosszú várólistáikkal kényszerítik a zsíros magánrendeléseik felé………., akinek nincs pénze, az meg buzgón imádkozhat!”

 3. scout szerint:

  Csak 1 gondolat…

  Mi történne akkor, ha egy beteg bepereli a magyar államot a várólista miatt?!Egy adófizető polgár aki adójával eltartja az egészségügyet és az államot.Aki a pénzéért nem kap időben és minőségben megfelelő ellátást?
  Mi történne ha nem egy adófizető perelne hanem 300000 ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.