Mijaffene!

Egy olvasónk hívta fel ma a figyelmünket egy KORÁNTSEM APRÓSÁGRA, ami a Vlagyimir Putyin budapesti látogatásakor esett meg! Tekintettel arra, hogy az olvasónk által küldött képet felhasználni nem tudjuk, hát megkerestük a megfelelőjét. Meg is leltük videon, a “LőrincTV” híradórészletén.

Juhász sípmester (mától már pártelnök) ugye fütyülésre röffentette össze a HÍVEKET! Nemtetszésüket akarva ezáltal kifejezni Vlagyimir Putyin orosz államfő látogatása miatt. Ami-szerintük-nemzeti érdekeink ellen ható dolog.
Össze is gyűlt a libsivilág megszokott színe-alja! És hát még valami. Ami a videon fölbukkan 0:48-tól 0:56-ig. Kiváltképp Szelényi művésznő habzásának kezdetén!
Egy piros-fekete zászló az! Jó!-rendben. Tudjuk, hogy “AZ” az anarchisták színösszeállítása. Reméljük-bár nem örülünk a jelenlétének!-hogy CSAK ANARCHISTA ZÁSZLÓ!
Merthogy van MÉG EGY “SZERVEZET”, amelyiknek UGYANILYEN ZÁSZLAJA VAN!
Az ukrán Jobb Szektor zászlaja IS pontosan ilyen.
A kijevi majdannal felszínre vetődött, Dmitro Jarosch által bandába szervezett aljadék-gyilkos horda zászlaja!
Képtalálat a következőre: „Jobb Szektor-kép”

Képtalálat a következőre: „Jobb Szektor-kép”

A pesti libsifüttyögésen. Talán aligha véletlen, hogy OTT ÉS AKKOR BUKKANT FEL ez a piros-fekete zászló!
Budapesten, a Jobb Szektor zászlaja?! A liberális füttyülórus közepén! Bizony goromba dolog lenne!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mijaffene! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. DUNAI JANOS szerint:

  zsidóval sehová.se orban se vona közben meg csak a zsidó szar.vagy kitakarit vona vagy ne menjen szavazni senki.varjunk a felkelésre

 2. Big szerint:

  Egyívású beltenyészet.

 3. fazek szerint:

  Nem kéne nagyon nem kéne. De azt hiszem, hogy ez nem anarchista, hanem nagyon is az ukrán

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  A piros fekete zászló TUDTOMMAL NEM CSAK AZ ANARCHISTÁK ZÁSZLAJA (amit eddig nem is tudtam ), hanem KIFEJEZETTEN az valcmanista JOBB SZEKTORSOKÉ, másképen a JAROSOSOKÉ !

 5. Smith szerint:

  A Hír TV esti összeállításában két ribancot is felfedeztem, akik ukrán nemzeti zászlóval tekerték be magukat. A zászlókon cirill betűkkel is rá volt valami firkantva. Valószínűleg Budapesten dolgozó ukrán csajok lehettek. Ezért kell őket idehívni dolgozni.

 6. pityuka szerint:

  Amit tudni illene PUTYINRÓl mielott valaki elkezd hoborogni!

  PUTYIN -15-éve

 7. Szaszi szerint:

  Kár hogy nem értem.

  De olvastam egy vad cikket,a képeket nézve ilyesmiről lehet szó.

  http://tldr.444.hu/2017/02/01/putyint-az-oroszok-2-szazaleka-akarta-elnoknek-aztan-felrobbantak-a-lakohazak-es-megvaltozott-az-orszag
  De ezért itt fejletépés jár,ahelyett hogy valóságtartamát tisztáznánk.

  • Realista szerint:

   Lehet, hogy van benne valami. De ezt te sosem fogod megérteni, mert Orosz fejjel kell gondolkodnod. Az meg nem fog menni. Ami meg számomra legyintésre ad okot az a 444. Számomra a soros cicit szopkodó, obamaki cia-ja által fenntartott bagázs mindennek mondható de se nem média, se nem újságírás. Okádni kell a hazug hírgyártásaitól. Sosem szabad elhinni amit olvasol. Még itt sem. Meg kell tudnod magadban határozni, hogy egyes oldalak híreinek valóságtartalma mennyi. Balrad még jól áll, kb kétharmados mint a fidesz. Sajna itt is sokszor ellenőrízetlen butaságok jelennek meg, vagy a bulvármocsokból merített trutyi. A 444 az 5-10% valóságól gyúrja a maga idiotizmusát. A fősodratú, pedig egymástól átváve, egymást idézve szépen repíti körbe az agyatlanságokat. Ma tudomásul kell venni, hogy a fősodratúban kötelező oroszellenesség van. Amikor segget kellett nekik nyalni, akkor ugyanezek szívfájdalom nélkül csontig, amikor fordult a dolog, akkor most mást írnak. Ha majd 5-10 vagy 15 év múlva ismét orosz feneket kell nyalni, ezek megteszik és még kikérik maguknak, hogy ők aztán mindig támogatták. Nem az orosz áll szemben a jenkikkel. Nem a liberális a jobboldallal, hanem a deviancia, a normalitással.

  • Fergeteg szerint:

   Én például nem vagyok fejleharapós, Szaszi. Az igazságot szeretem, csak azt itt, ezeknél az ügyeknél nem fogjuk biztosan tudni soha. Legfeljebb találgathatunk, és persze véleményünk lehet, ami olyan lesz, mint a segg: mindenkinek van ugyan, de keveseket érdekel, hogy végül mi jön ki belőle. Nekem is van. Azt gondolom, hogy a 444 ügyesen manipulál. Ez a cikk sejtet, és bevonja a történet kezdetén még viszonylag ismeretlen Putyint is, aki a szélsőségesekkel vívott háború után értelemszerűen népszerűvé válik. Majd a végén, néhány átkötés után elvezet ahhoz, hogy az egész háború tulajdonképpen Jelcin zavartalan lelépése miatt lehetett, ami egy ordas nagy baromság. Röviden végigmegyek a lényegen.
   1. Rjazany. Ez az eset valóban gyanús, de itt szerencsére nem történt tragédia. Sajnos nem elképzelhetetlen a vázolt teória, azonban biztos, hogy egy hazafi – államérdekből – még így sem fogja elismerni, viszont mindent megtesz, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő. Nagyon valószínűnek tartom, hogy Putyin ekkor még korántsem volt képes irányítása alá vonni az állam mélyebb struktúráit, az FSZB-t is csak kb. egy évig vezette. A frissen, az eset előtt mindössze bő egy hónappal korábban kinevezett FSZB-vezető, Petrusov szintén nem láthatott rá mindenre abban az időben. Márpedig az állam érdekei bizonyos dolgokat megkívántak attól függetlenül, hogy az eset kapcsán mi az igazság. Az egyik, hogy Jelcint alkalmas vezető váltsa, ne olyan, aki folytatja az ország tönkretételét. A másik, hogy a szélsőségesek fenyegetése elleni fellépés sikeres legyen, ne vezessen újabb “Koszovóhoz”. Az utóbbit világitja meg egy Putyinnal készült interjú, ami meg is jelent egy 2000-es kiadású könyvben (Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, Natalia Gevorkjan, Natalja Tyimakova, Andrej Kolesznyikov: First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia’s President [PublicAffairs, 2000]) Putyint a csecsen háborúval kapcsolatosan kérdezték, konkrétan arról, hogy elképzelhetőnek tart-e ott egy békefenntartó erőt. Azt válaszolta, hogy abban az esetben lenne ez lehetséges, ha el lenne ismerve Csecsenföld függetlensége. Akkor Csecsenföld dönthetett volna arról, hogy békefenntartókat hívjon be, akármilyeneket. Putyin viszont nem akarta Koszovó analógiáját, ahol ugyan azt ígérték, hogy Koszovó Jugoszlávia része marad, de mégis hozták a katonákat. Ez az eset nem fog megismétlődni, mondta. Minden, amit a NATO Koszovóban elért, Putyin szerint ellentmondott azoknak a céloknak, amiért annak idején a NATO-t létrehozták. Kezdenék a mediátorokkal, ez lenne az első lépés a konfliktus “nemzetközisítésében”. Aztán jönnének mások, jönnének a megfigyelők, utána a katonai megfigyelők, majd a korlátozottan bevethető katonai csapatok, és így tovább. Csecsenföldön az oroszok az EBESZ-nek csak akkor engednék meg a jelenlétet (a második csecsenföldi háború idején vagyunk), ha a katonai akciók befejeződtek és a banditákat teljesen legyőzték.
   Sajnos nem lehetetlen, hogy ezeket az érdekeket, amelyek Putyin államelnökké válásában testesültek meg, egyesek olyan módszerekkel kívánták szolgálni, amiket bizonyos szinten, pláne Putyin részéről, nem hagyhattak volna jóvá. Viszont az is egyértelművé válhat, hogy Jelcinnél sokkal fontosabb dolgok forogtak kockán. A csecsenföldi hadműveletről egyébként már márciusban döntöttek.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Chechen_War
   Mellékes érdekesség, hogy a robbantásokról szóló, Litvinyenkó és társszerzője könyve alapján készült, franciák által összeállított, orosz vezetést vádló dokumentumfilmben a néhai Borisz Nyemcov is megszólal.
   2. Gurjanov utcai pince. Higgyünk Blumenfeldnek és egy rajzolt kép alapján valakit egyértelműen azonosító ügyvédnek? Én azért kételkedek ennél az esetnél, bár nem zárom ki a lehetőséget.
   3. Volgodonszk. Azt, hogy a robbanás későbbi, mint Szeleznyov bejelentése, gyaníthatóan Litvinyenkó szavaiból tudjuk, aki ugye aligha volt elfogulatlan az ügyben. Mindenesetre akárhogyan is volt, a cikk nem hozott bizonyítékot rá, de azt elismeri, hogy aznap is történt robbanás. Szükségtelen lenne azt hangsúlyozni, hogy jelentéktelen súlyú, említésre méltatlan egy merénylet, ha egyértelmű bizonyíték volna arra, hogy a bejelentés előbb történt, mint a robbanás. Mert az már önmagában vitán felül besározná az illetőt. Hol van legalább egy link?
   4. A robbantások előtt terjedő hírek. Svenska Dagbladet információi, La Stampa, francia titkosszolgálat “bizonyítéka” (egy állítólagos beszélgetés leirata) mutatja, hogy a nyugati titkosszolgálatok lecsaphattak a lehetőségre. A többi innentől már gyerekjáték, ha kellőképpen előkészítik az olvasót, mert ekkor már szinte bármit “el lehet adni” neki. Jelcinre fogják a “provokációt”, sőt azt sejtetik, hogy Putyin “mentora” is tudhatott róla (a franciák szerint, ugye…), miközben az FSZB-t érintő vád egyik fő hangoztatójaként éppen a később ellenséggé váló “mentort”, Berezovszkijt nevezik meg. Nem kétséges, egyesek igen pórul jártak, és többek közt ez teszi az ügyet továbbra is érdekessé, valamint jelzi, hogy tovább nem érdemes bogozni.
   A végéig egészen “udvarias” marad Putyinnal a cikk, mert “csak” a már korábban meglehetősen gyenge alapokon megvádolt Jelcin védelmét rója fel neki. Zárásként viszont egy pletykát is bedobnak, csak azért, hogy az olvasóban megmaradjon az utolsó benyomás: Putyin bűnös a merényletekben! Pedig ez több, mint valószínűtlen. Én kizárom. Jelcin sem tűnik lényeges szereplőnek ebben a konkrét dologban, viszont másképpen nehezen tudnák Putyinnal összefüggésbe hozni az egészet, miközben Jelcin pusztító szerepéről, vagy a csecsen háború és a Nyugat által felhasznált nemzetközi terrorizmus összefonódásáról végképp elterelik a figyelmet.

   • Realista szerint:

    Muszáj nekik ilyesféle összeesküvés elméleteket gyártani, hiszen a jenkiken rajta a 9/11 billogja. Pont a csúnya ruszkik maradnának ki mikor a hős, talpig becsületes jenkiknek folt esett a becsületén? 🙂 Amúgy szuper összefoglaló +1

   • Szaszi szerint:

    Köszönöm.
    Mint írtam vad cikk,és ezt régóta figyelők meg is tudják cáfolni,amit el kell fogadnom.
    Sokszor teszek 444 linket,mert néha megvakarnak dolgokat,aminek utána lehet járni,esetleg cáfolni,ez nálam azért érdekes,mert nem ülök le senki mellé csak úgy,és védem a seggét,mivel bármi lehet.
    De Te is fent hagytál kis darabot lebegni,mert – hátha -.
    Azt meg különösen kedvelem,ha az okos hülyéskedik,nem a hülye okoskodik.
    Szóval köszi Fergeteg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.