Működik, zakatol a hazugsággyár!

“Négy katona esett el és 17 sebesült meg az elmúlt nap során a kelet-ukrajnai harcokban, írja az MTI a kijevi hadműveleti parancsnokság információi nyomán. A kiújult konfliktus ezen felül két civil életét követelte a Donyeck melletti Avgyijivkában, hárman pedig megsebesültek. Egyikük egy külföldi fotóriporter, akinek a nevét azonban nem hozták nyilvánosságra.

Donyeck megye ukrán ellenőrzésű részének kormányzója, Pavlo Zsebrivszkij szerint a szakadárok tüzet nyitottak egy segélyelosztó pontra, a két halálos áldozat ott vesztette életét. Az ukrán hadműveleti parancsnokság közlése alapján az elmúlt 24 órában a szakadárok 114-szer nyitottak tüzet a frontvonal ukrán ellenőrzésű oldalára.
Ezzel szemben az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet ukrajnai megfigyelői missziójának helyettes vezetője, Alexander Hug szerint a múlt vasárnap kiéleződött konfliktus óta napi mintegy ezer tűzszünetsértést regisztrál a küldöttség, amit precedens nélkülinek nevezett.
Közben az ukrán belügyminiszter tanácsadója, Zorjan Skirjak arról számolt be, hogy a szakadárok az általuk ellenőrzött Donyeckben csütörtök éjjel felrobbantottak egy lőszerekkel teli teherautót, amivel szerinte az volt a céljuk, hogy a robbantást aztán az ukrán kormányhaderő nyakába varrhassák. Arról is írt, hogy a szakadárok a néhány kilométerre fekvő Makijivkából szintén azért lőtték Donyecket, hogy az ukrán hadsereg ellen hangolják a helyieket. Az ukrán műveleti parancsnokság viszont azt állítja, hogy a hadsereg egyáltalán nem lövi a szakadárok által megszállt megyeszékhelyet.”
EZ OLVASHATÓ AZ EGYIK LEGNAGYOBB DÖBRÖGISZTÁNI HÍRPORTÁLON, AZ INDEX.HU-N, DONYECK LATOROSTROMÁRÓL.
Az index.hu mentségére szolgáljon, hogy az pesti udvari hírügynökségre-az MTI-re hivatkozik. Az meg a kijevi udvar “jelentéseire”!
A lényeg, hogy a “szakadárok” önmagukat gradozzák, uraganozzák, ágyúzzák! Csak azért, hogy befeketítsék a kijevi trónt. A galádok.
Bizony-bizony! A mit sem sejtő SAJÁTJAIKAT PUSZTÍTJÁK azok a galád “szeparatisták”! Az egész front mentén.
Napközben pedig panaszkodtatják az ármányról mit sem sejtő donyeckieket az EBESZ éppen elmenekülő szemlélőinek, hogy Valcman – aki nem is olyan – mit is műveltet.
Na és az EBESZ-“whytézzek” hová is futottak?
Hát bizony Avgyejevkáig meg sem álltak! Ott meg szépen besoroltak a LAKÓÉPÜLETEK KÖZÉ BEFÉSZKELT martalócok tankjai mellé. Adatcsere? Információáramlás?
Szomorú és egészen hihetetlen, hogy Döbrögisztán maintream médiája idáig lezüllött. És ugyanez a mainstream szörnyülködik a garmadával fölbukkanó ál-és rémhírterjesztő internetes “híroldalak” tartalmán.
Hiszen ők járnak elöl “jó példával”!
Működik, zakatol a hazugsággyár!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Működik, zakatol a hazugsággyár! bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. Big szerint:

  Ezek kóser zsidó médiák,hiteltelenek,magyarellenesek,oroszfóbok.

  • Tovaris szerint:

   Ön meg náci kijelentéseket tesz. Hitler is ugyanezeket mondta, csak ő a németek vonatkozásában.

   • Balázs szerint:

    Tovaris, ne hagyd hogy a fajtikat kritizálják!!!
    (Hitler nagyapja egy rotschild volt)

   • joz szerint:

    ööööö … ebben most melyik kifejezés is náci??? A “zsidó média”? “Hiteltelen”? “Magyarellenes”? “Oroszfób”?
    Megvan! Az EZEK! Ez tényleg elég gáz!

    • Próféta szerint:

     Tovaris egy zsidó, a rosszabbik fajtából.
     Aki a saját honát védi az szerinte náci.
     Ezek szerint az oroszok mind nácik voltak, mert megvívták a nagy honvédő háborút.
     Idiot, durak.

 2. Smith szerint:

  Mindegy, hogy kormánypárti vagy ellenzéki média, mert külföldi hírekben közös forrásból dolgoznak (Reuters, AP, AFP, …). A magyarországi média en bloc jó nagy rakás sz*r. Vegyük például a nagyágyúkat, a jobboldalon (Magyar Idők, 888, Pesti Srácok) a fő témák: Orbán Viktor Európa új vezető politikusa; jönnek a migránsok; Hír TV-hez érkezik Kálmán Olga, és ezért menekülnek az alkalmazottak; Simicska Lajos részegen berakta az árokba a luxusautóját; Vona Gábor már nem náci, hanem libsibolsi, a baloldalon (444, 168 óra, HVG) a fő témák: Orbán Viktor fasiszta, náci; Donald Trump fasiszta, náci; Vlagyimir Putyin fasiszta, náci; Oroszország veszélyt jelent a világbékére. Tényleg ezek a legfontosabb hírek? Éljen a hiteles és pontos tájékoztatás!

  • vitorla123 szerint:

   Mindenki bűnöző aki nem tűri,hogy szabadon rabolhassanak!Ez bíróságon szerzett tapasztalat.Szörnyű!

   • Smith szerint:

    A honi liberális médiának nincs igaza abban, hogy a kormány orosz érdekeket képviselne, mert a honi konzervatív média egyértelműen atlantista szócsőként üzemel. És a honi konzervatív médiának nincs igaza abban, hogy a honi liberális média Magyarország ellen lenne, mert – Orbán Viktorhoz hasonlóan – mélyen elkötelezettek az euro-atlanti érdekövezet mellett. Pusztán csak azon marakodnak, hogy kinél legyen a kasszakulcs, és ki ossza ki a zsozsót. A Fidesz elszólta magát, amikor azzal reagáltak Vona Gábor évadnyitó beszédjére, hogy a Jobbikot csak a pénz és a hatalom érdekli. Miért, a Fideszt nem?

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Meg EZvolt HALHATÓ a tegnap esti 18 órás fősodratus hírekben az MTV 2es- ről !

 4. Daca szerint:

  Ahogy én látom,:
  Itt már egy nagyon régóta megtervezett dologról van szó, amit Izraelben ötöltek ki és a 9/11-el vette kezdetét.
  1, A zsidó állam, nem fogja tudni hosszútávon megőrizni államiságát. (Ezt maga Kissiger is így látja)
  2, A zsidó állam, egy terrorista gépezet, amelynek szellemiségét a Tóra, és a Talmud tükrözi.
  3, Ma már köztudott, hogy a zsidók nem zsidók, hanem kazárok. (Genetikailag bizonyított tény)
  A “dilemma” az, hogy amíg létezik Izrael, (nem vallhatják magukat kazárnak…)
  -Ha megszűnik Izrael, kell egy “menekülési útvonal” az pedig a kazár útvonal.
  -Alapvetően, ilyen, hogy kazár birodalom, NEM LÉTEZETT- és nem is bizonyítható.
  -Voltak ugyan kazárok, de a Magyar törzsszövetség vazallusai, akik hűségesküt tettek a Magyar vezérnek.
  -Zsidó hitre tértek.!!! Ez pedig perdöntő!!!
  Azt jelenti, hogy hiába számítanak vérségileg “Magyarnak” (???) Szellemiségükben gyökeresen eltértek az ősi Magyar identitástól. !!! Magyarán, árulóvá váltak. !!!
  Nem csak árulók, hanem 1100 éve a Magyarság gyilkosai is!!!

  Ezek után, kell értelmezni a Magyar és a Lengyel külpolitikát kelet felé. (Ugyanis, anno, az Oroszok elől az a pár kazár-zsidó keletre, Magyarországba, és Lengyelországba menekült.)
  Ami ma történik Ukrajnában, az nem más, mint egy, a nagy kazár birodalom feltámasztása. (Ami ügye mint tudjuk, sosem létezett…) Ezt támogatják a Lengyel-zsidók, a Magyar-zsidók, és az amerikai-zsidók. (Orbán is zsidó… -nak vallja magát)
  Orbán, nyilván identitás-zavaros (a skizofréniáján kívül) merthogy aki ma zsidónak (szemitának) vallja magát, az lényegében, cigány, palesztin, vagy beduin, arab…
  Véleményem, hogy Európa, és Oroszország közé beékelődve, a köztük folyó üzleti életből származó haszonra leskelődnek. Legalább is ez a terv.

  A “vissza-kazárosodás” legalapvetőbb problémája viszont a Tóra, és Talmud.

  • vitorla123 szerint:

   A kutyát nem érdekelné,ha nem lenne a déli határunkon menekült áradat,amit a bosszúállók okoztak.Lehet tagadni,de sajnos ez ténykérdése.Lassan hadsereggel sem lehet ,feltartani a közel-keletről menekülőket. Ennek a genetikához semmi köze.Ki mit csinált a múltban,holokausztot,vagy kuláküldözést mára nincs jelentősége.Csak annak van jelentősége ami most történik.Ez pedig a bosszúállók politikája a gyakorlatban.

   • Emeric szerint:

    Te… és ha tűzparancsot adnak ki? Aknazárat telepítenek? Akkor vissza lehet tartani, sőt, csupán a tiszta elméletnél maradva, meg lehet semmisíteni ezt a néptömeget.

    Gyakorlatiasabban nézve viszont, szerencsére nincs olyan elborult agyú ember, aki ezt vállalná. Bár az aknazárat mint önmagában elrettentő eszközt támogatom.

    Zsidóelmélettel nem foglalkozom.

   • Balázs szerint:

    +1

  • pedellus szerint:

   Apró kiegészítés ehhez:
   3, Ma már köztudott, hogy a zsidók nem zsidók, hanem kazárok. (Genetikailag bizonyított tény)

   Ezért kijelenthető: A zsidóság nem vallás, nemzet és genetika, hanem élet- és világszemlélet. Az életmód és a gondolkodás pedig hatással van a genetikára, de az előbbiek dominálnak, ezért elsősorban szocializációs kérdés, mivel a nevelés által kialakított feltételes reflexek és szokások alakítják a génállományt, ezzel pedig az ilyen életszemléletre való öröklött hajlamot!
   Ha megnézzük a zsidóság hegemóniáját az oktatás, tájékoztatás, szórakoztatás szegmensekben és ellenpólusként a zsidóság örökletességének dogmáját, felfigyelhetünk a kiáltó ellentétre! Nem a szaporodást felügyelik elsősorban, hanem a szellemi táplálást jelentő ágazatokat. Mert a hatalmukat és továbbélésüket ez biztosítja!

  • Smith szerint:

   A zsidók szerint Judea Magyarországon volt:
   https://i.ytimg.com/vi/SxiQlE5ri90/hqdefault.jpg

 5. Tovaris szerint:

  Adminnak: Miben különbözik ez a mostani riposzt egy náci, fasiszta, hungarista kurucinfótól?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.