Nagy NEMakarásnak nyögés lesz a vége?!

Elbukhat az olimpiaellenes népszavazás

noo

Jelentősen lelassult az aláírásgyűjtés, emiatt kétségessé vált az akció sikere.

100 ezer aláírás már összegyűlt az olimpiai pályázatról döntő népszavazás kiírásáért.
138 ezer kellene.
De ennél jóval többet, 180-200 ezret érdemes összegyűjteni, ha nem akarják, hogy a Fidesz uralta választási bizottság ne találjon 138 ezer érvényeset.
Mert abban bárki egészen biztosa lehet, hogy
-a bizottság mindent megtesz majd azért, hogy ne kelljen kiírni a kormánynak kellemetlen népszavazást.
-A Magyar Nemzet azt írja, a második félidőbe lépett az az aláírásgyűjtés. A Momentumnak 30 napja van a 138 ezer eléréséhez.
Az első héten 70 ezret gyűjtöttek.
A másodikon viszont csak 30 ezret.
Napi 10 ezerről 4-5 ezerre esett vissza az összegyűjtött szignók száma. Ebbe nyilván belejátszott a kellemetlen télvégi időjárás is.
Pedig a fővárosiak kétharmada nem akar olimpiát. Ennélfogva még
akkor sincs veszve semmi, ha nem jön össze a 138 ezer, és nem lesz népszavazás.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság végez majd a saját felmérést, amely jelentősen befolyásolhatja a pályázat sorsát. Elsősorban negatívan: ha nagy az elutasítás, Orbán Viktor nem kapja meg az olimpiáját.
De ismerve a nemzetközi sportdiplomácia korrupt világát, hogy nem az objektív feltételek, hanem a csúszópénzek döntenek a versenyhelyszínekről, hogy milyen nehéz a NOB-nak jelentkezőt találni a drága és veszteséges rendezvényre, mégiscsak jobb volna, ha nem bíznánk a NOB-ra, hanem magunk akadályoznánk meg, hogy az Orbán-rezsim értelmetlenül elverjen néhány 1000 milliárd forintot.
Illetve főleg azt, hogy átjátszák saját kilentúrájuknak.
(b1)
Bal-Rad komm: Nagyon úgy fest tehát, hogy a szokásos Nagy “Magyaros” Nekibuzdulás hozza a SZOKÁSOS EREDMÉNYT! A Nagy Nullát!
Budapest másfél millió lakója közül CSAK minden hetediknek kéne aláírni! Nem akar állítólag olimpiát a másfél millióbó legalább 1,2 millió!-de “HAZAÁRULÓ SEM AKAR” lenni százezer kivételével senki.
Nyilvánvaló, hogy olimpia NEM LESZ! Azon egyszerű oknál fogva, hogy amikor kéne hogy legyen, ORSZÁGUNKNAK MÁR QRMÁNYA SEM LESZ, csak egy kinevezett igazgatótanácsa!
Meg a rengeteg fizetnivaló!
De legalább megkísérelték valakik… A szokásos módon. A szokásos eredményességgel.
NAGY NYÖGÉS LETT A VÉGE! De még nagyobb lesz!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nagy NEMakarásnak nyögés lesz a vége?! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. János szerint:

  Buta népnek pusztulás a sorsa! Ez az ország csak orosz gyámság alatt tudott fejlődni! Előtte, utána sötét kőkorszak! Míg ellenségeink, riválisaink virulnak, gyarapodnak, fejlődnek, mi folyamatosan épülünk lefelé! Újabb húsz év és már Szlovénia is fölül fog múlni minket a lakosság számában, iparban, kereskedelemben, jövedelemben, mindenben. Hogy másokról ne is beszéljek. Itt minden nő vagy apáca, vagy magtalan, vagy egylövetű, egész életében egy gyereket képes szülni, amire hivatkozva eltartatja magát kimúlása napjáig! 120 cm magas szőke copfoss rendőrnők, tűzoltó nők, akik még teát (meleg vizet) sem képesek “főzni”. Arra lusták az emberek, hogy a magyar államiság puszta fennmaradásáért aláírják, hogy nem kell az államcsődöt okozó olimpia! Én az olimpiához, vagyis a Magyar állam tudatos felszámolásához való viszony alapján ítélek meg minden egyes embert, minden pártot, szervezetet. Rejtélyes külföldi hatalmak jobban akarják a magyar állam fennmaradását, mint az országunk élén álló cigány horda, vagy az elbutult nép maga! Ennek kizárólagos oka egyedül az lehet, hogy a külső erők még nem egyeztek meg a terület felosztásáról, de abban igen, hogy ez a tolvaj cigány horda maradjon csak az ország élén és minél jobban gyengítse le! Vagyis Ez a kormány, vagy egy vele tetteiben azonosan egyenlő másik fog maradni, az ország végleges felszámolásáig.

  • vitorla123 szerint:

   Ezen az oldalon azért harcolunk,hogy ez ne következzen be.Tudom,hogy ez kevés,de ennyit mindenképpen megteszünk,mindenki aki itt van,hogy célunk országunk,hazánk fenn maradását elősegíteni.Ugyanis úgy ahogy a polgári pártok akarják,ez lehetetlen.

  • Tovaris szerint:

   Szélsőjobboldal, náci következtetés.

 2. pedellus szerint:

  “ORSZÁGUNKNAK MÁR QRMÁNYA SEM LESZ, csak egy kinevezett igazgatótanácsa!”

  Már most is ez a helyzet! Ezért nem számonkérhetőek a politikusok — a nép által! Máshonnan kapják a fizetésüket, amit a mi népünk termel ki.

  “Magyarország vállalatként lett regisztrálva az USA-ban, egészen pontosan New York államban, ahol érvényes a UCC, ennek következtében, Magyarországon is. Itt ellenőrizheted a tényt: Hungary https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000889414&type&dateb&owner=exclude&count=100

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.