Egymilliárd fontos szerszámosládák

Őfelsége II. Erzsébet-aki Nagy-Britannia meg a fene tudja még mi minden uralkodónője-kormányának hadügyminisztériuma kénytelen-kelletlen beismert egy újabb malőrt.

Egymilliárd fontot költöttek eddig Őfelsége hadiflottája 45 rombolójának modernizálására. A 2003-ban indult korszerűsítési program keretében.
De ahogyan a Sunday Times arról beszámolt, Őfelsége hadiflottájának ellentergernagya Chris Parry kétségeinek adott hangot a sikert illetően.
A vén tengeri medve szerint ugyani az egymilliárdos fejlesztés eredményeként a rombolók “úgy zörögnek, mint a melós szerszámosládájában a szerszámok futás esetén”!

romb

Nem lenne amúgy gondja az ellentengernagynak ezzel sem, csakhogy szerinte az orosz tengeralattjárók szonárfigyelői halláskárosodást fognak szenvedni már 100 tengeri mérföld (valamivel több mint 185km.)távolságból is, ha ezek a rombolók elkezdenek valamilyen szinten működni!
Chris Parry úgy véli, hogy Őfelsége területeit egy víz felől érkező támadástól (értelemszerűen csakis orosz támadásról lehet szó) ezek a rombolók nem képesek megvédeni! Hacsak valami qrva nagy kereplőket még rájuk nem szerelnek, amikkel az őrületbe tudják hajszolni a’ zoroszokat.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egymilliárd fontos szerszámosládák bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Nagy szerint:

    Pedig ezekben már nagy.on csendes a meghajtás. Lehet ez egy dezinf.ormáció.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.