FENYEGETÉS!

A Demokrata újságírója szerint mentálisan sérült, aki nem akar budapesti olimpiát

pia

Ungváry Zsolt, a Demokrata újságírója Aláírók című cikkében egy rövid történetet mutat be.

“A világ tele van mentálisan súlyosan sérült, a közösségre, annak értékeire és boldogulására komoly veszélyt jelentő alakokkal – magyarázta a főorvos. – Nagy problémája a pszichiátriának, hogy nem gyűjthetünk róluk anyagot. A személyiségi jogok és adatvédelmi korlátok miatt ezek az emberek észrevétlenek maradnak számunkra, és tovább mérgezik a környezetük, az ország levegőjét.”
Úgy gondolja, sokan azt hiszik, úgy működik a gazdaság, hogy az évente az égből aláhulló konkrét összeget a kormányzat saját kénye-kedve szerint szétoszthatja.
“Vagyis vagy olimpiára költjük vagy kórházakra.”
Holott egy beruházás Ungváry véleménye szerint megtérülése hosszas folyamat, ráadásul innováció nélkül sosincs előrelépés, mert pusztán spórolásból nem keletkezik semmi.
A cikk végén pedig kiderül, kikről is van szó.
“Szerencsére a Momentum Mozgalomnak sikerült végre összeállítani egy listát azokról, akik nem mernek belevágni semmibe, féltékenyek, hiányzik belőlük a közösségi mentalitás, a másokért való tenni akarás, az alázat, a lemondás, a hazafiasság, a bátorság, a fantázia.”
A Momentum Mozgalom vasárnapig 100 ezer aláírás összegyűjtésére számít.
(24.hu)
Bal-Rad komm? Az még hagyján, hogy a birkamenetes hőszerkesztő lehazaárulózza az olimpia ellenzői. Ezek után nyaloncának már kötelező min. lebolondozni azokat, akik a rablás ellen aláírnak.
Az tehát egy dolog, hogy az ellenző aláírók bolond hazaárulók!
A lényeg itt van! Ebben a mondatrészben: “…a Momentum Mozgalomnak sikerült végre összeállítani egy listát azokról, akik…”
-Csak át kell nyálazni a leadott listákat! ÉS FEL KELL DOLGOZNI!
EZ BIZONY FENYEGETÉS A JAVÁBÓL!
A “Demokratában”!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

FENYEGETÉS! bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Fekete István szerint:

  Nem kell félnetek, Titeket is megtalálnak majd, hiszen a név és a cim leadva a szerkesztőségbe.Lesz számonkérés, nyugi, fizetni fogtok. Remélem még megérem.

  Admin:

  Te még jó fiatal lehetsz, ha ennyire bizakodó vagy!

 2. Balázs szerint:

  Ez valóban fenyegetés.

 3. Smith szerint:

  Talán az ország szétlopása hazafias tett? Mert a Fidesz azt nemzeti sportként űzi.

 4. zls-179 szerint:

  Nem félünk, és nem érezzük magunkat fenyegetve!Mert MI OROSZLÁNOK vagyunk,és az OROSZLÁNOK, nem tűrik birkaként terelgessék őket!!!

 5. Nolimpia szerint:

  Ha már félni kell a cigányhorda bosszújától, akkor újra kifejtem a véleményemet az olimpiáról! Aki olimpiát akar, az rosszat akar az országnak! SZERINTEM!
  Mert az olimpia azonosan egyenlő az államcsőddel. Annyi adósságot halmoznának föl, hogy az 500 évre visszavetné Magyarországot még a jelenlegi sereghajtó állapotához képest is! A legjobb esetben is! De az Olimpia=államcsőd! Hogy itt mi szokott történni államcsőd esetén, arra példa 1918! Abban a percben amikor az olimpia miatt beáll az államcsőd, ránk zúdulnának a csehszlovák területrabló kutyák, a román cigányok és felszabdalnák országunkat úgy mint 1918-ban. A nigger “franciák”, nigger és pakisztáni majomemberek lakta Anglia, és az elmuszlimosodott vandálok (itt az egykori Németországra gondolok) pedig néhány száz cigány prostituált vagina szolgáltatása fejében ujjongva szentesítené Magyarország ismételt felosztását Versaillesban! Ahogy szokták! Ahogy tették 1920-ban! Tehát NEM KELL OLIMPA! Aki az olimpia pártján van az nem egyenes ember, az lelketlen gaz, szinte biztos, hogy szerepel a szlovák vagy a román titkos szolgálatok fizetési listáin!! A félhülye vegyszereken hizlalt, papíron asztmás „élsportolók” miatt pusztuljon el az ország? NEM! Inkább az élsportolók menjenek mosogatni Afrikába, a szép afrikai városokba, Párizsba, Londonba, Brüsszelbe, Stockholmba!
  Tartsanak olimpiát az ellenségeink! Legyen olimpia Bukarestben, Pozsonyban, Prágában! Menjenek tönkre ők! (Bizonyára ők pénzelik a Budapesti olimpia támogatóit! Az országromboló gróf Károlyi Mihály is nyugdíjat kapott a Csehszlovák államtól! Gondolom a Tarlós is kap majd!

 6. Paul Aradi szerint:

  A Demokrata is újság?
  Ma szinte minden írott sajtó nem több mint kötegbe szedett használhatatlan WC papír!
  100 újságíróból, akik a fennálló gengszter bandának nyalnak, csak firkászok.

 7. Tovaris szerint:

  Tévelygések színjátéka.

 8. Nagy szerint:

  Valaki itt megm.ondta előre, h.ogy ki f.ogja megnyerni az Usa elnökválasztását, és úgy is lett.
  Most mondja meg: lesz-e olimpia Budapesten ?

 9. Mr. X szerint:

  Az ilyen ungváry zsolt féléket szerintem az elsők között kell majd kilőni ha a Magyar nép megindul eltakaritani a narancsos szemetet Magyarországról 🙂

 10. V.kutya szerint:

  Be van bizonyítva, hogy ma az egyetlen védelem a fiedesz ámokfutása ellen maga Orbán Viktor. Mert minden mezei, talpas katonája még nála is g.cibb, pedig azt hittem, ez lehetetlen.
  Gyűjteni a botokat, köveket, meg kell látogatni a Kossuth-teret. Ez a fenyegetés már nem gyerekjáték, ez már nem közönséges arcoskodás!

 11. Havasi Gáspár szerint:

  “A világ tele van mentálisan súlyosan sérült, a közösségre, annak értékeire és boldogulására komoly veszélyt jelentő alakokkal – magyarázta a főorvos. – Nagy problémája a pszichiátriának, hogy nem gyűjthetünk róluk anyagot. A személyiségi jogok és adatvédelmi korlátok miatt ezek az emberek észrevétlenek maradnak számunkra, és tovább mérgezik a környezetük, az ország levegőjét.”
  Az ország is – ott ülnek a parlamentben, a gazdaságban, a fegyveres testületekben, minden hatalmi és attól függő ágazatban. – A nép fölött, és nem mellett.
  ”Nagy problémája a pszichiátriának…………
  Ez viszont tényleg nyílt fasiszta gondolkodásmód – jog a totális kontrollra és likvidálásra. Az Orbán kormány kezdi ezt az állapotot megközelíteni.-

  Momentum mozgalom – kik is ők, tényleg hiszünk nekik? – ”A momentum mozgalom Magyarország új politikai generációja. Ideológiai harcok helyett fel akarunk zárkózni Nyugat-Európához.” mondják ők, de tényleg akarjuk Nyugat-Európát? – Ők a liberálisok.
  Olimpia sem így, sem úgy nem lesz. Ez lehetőség, ürügy a még talpon lévő Orbánéknak milliárdok lenyúlására, a libsiknek meg Orbánék gyöngítésére, és a nemzetállamok felszámolásának támogatására. Egy alom egymás ellen? – igen is, meg nem is.

  • vitorla123 szerint:

   Ahogy én látom és nem biztos,hogy jól látom a Momentum mozgalom a kommunista vadászat,bosszúálló zsidó kommandó újabb generációja az informatika inden lehetőségével együtt.Már az internetadó ürügyén szervezett megmozdulásukkor így láttam.Mert Orbán azonnal engedett nekik.Ők meg nem támadtak tovább,nem zavarták el az Orbán kormányt.Pedig a helyzet adott volt.Ebből Budapesten egy újabb kommunistákra vadászó zsidó-liberális párt lesz!Meg van az adatbázis a párttá szervezéshez.Olimpia pedig se így se úgy nem lesz!

 12. öregkun szerint:

  Milyen jogon gyűjtenek bárkiről adatokat?

 13. Szaszi szerint:

  -OFF-
  Na de ez milyen pitiáner dolog?
  http://hvg.hu/itthon/20170206_Rendort_hivtak_az_Egyutt_nolimpias_alairasgyujtoira_a_XVI_keruletben
  Az,hogy telefont rendszeresen nem veszik fel időpont kérése végett,hogy el kell menni oda ezért személyesen a nagykegyű közgyógyhoz már évek óta,de szippantós kocsit odahív.A lelkes nyaloncok,ezek a mi nagy problémáink,akármi változzon is.

 14. joz szerint:

  Az Olimpia megint egy olyan téma amin a Viktor csak nyerhet. Ha lessz? Lessz munka, pénz a haveroknak. Ha nem lessz? “Mi egy demokratikus ország vagyunk. Mi meghaljuk a nép szavát! Nekünk számít az emberek akarata!” stb, stb.
  Gumicsont. Rágódjatok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.