Nicsak! Ki beszél?!

Gyurcsány Orbánnak: Viktor, bűnözőnek tartunk, beteg ember vagy!

soma

Hatalmas vehemenciával szidta Orbánt Viktort és a kormány a Westendben tartott évértékelőjén Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke betegnek, bűnözőnek, tolvajnak nevezte a miniszterelnököt, de azt mondta, majd ő legyőzi a gonoszt. Eközben a baloldaliakat sem kímélte, és Gyurcsány leleplezett egy ellene szóló cselszövést is, szerinte Botka a háta mögött akar megállapodni a többi párttal. De jelezte, nem tűnik el.

Nem meglepő módon ismét Orbán Viktor és a kormány kritizálása tette ki Gyurcsány Ferenc idei évértékelőjének nagy részét. Ezúttal azonban minden eddiginél több támadó, mondhatni sértő jelzőt használt a miniszterelnökre a DK vezetője.
Hogy jól érzékelhető legyen a beszéd tartalmának hangulata, összegyűjtöttük, milyen jelzőkkel, kifejezésekkel, fordulatokkal illette Gyurcsány Orbánt a majdnem háromnegyed órás szónoklatában.
-Viktor, te vagy a felelős elenyészett életekért, reménytelenségért!
-Nem tisztelünk, hanem megvetünk, Viktor!
-Nem vezetőnek tartunk, hanem bűnözőnek!
-Nem miniszterelnök vagy, hanem beteg ember!
-Előtted jobb volt, utánad jobb lesz.
-A Fidesz lop, a miniszterelnök tolvaj, mint párttársaink jelentős része.
-El kell őket távolítani, nem nyugszom, a DK nem nyugszik, amíg ezt nem érjük el.
-Addig nem nyugszunk, amíg ezek börtönbe nem kerülnek, a pénz pedig nem lesz azoké, akiket illet.
-A miniszterelnök tönkreteszi gyerekeinket. A lányát Svájcban taníttatja, bár tudnánk miből, a mieinket tudatlanságban tartja.
-Ők mennek, mi meg jövünk, és rendet csinálunk az egészségügyben.
-Készen állunk rá, hogy legyőzzük a gonoszt, visszavesszük az országot a Fidesz hatalmától.
A fentiekből pontosan látható a gyurcsányi beszéd íve. A DK vezetője szerint Orbán maga a megtestesült gonosz, akit “el kell takarítani”, ő és a DK pedig készen áll erre, visszaveszi az országot, és rendet rak…
(index)
Bal-Rad komm: El Qro habzott még jónéhányat!
De hát itt tartunk! És ez a lényeg: “…DK pedig készen áll erre, visszaveszi az országot…”
-A Démoni Kör akarja VISSZAVENNI AZ ORSZÁGOT-A ZSÁKMÁNYT-az Ördögtől. A döbrögista hordától!
A NÉPRE HIVATKOZVA!
Amit UGYANCSAK A NÉPRE HIVATKOZVA NEM AD a megfenyegetett horda.
ITT TARTUNK!
CSONTJAINKÉRT MARAKODNAK A HIÉNÁK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nicsak! Ki beszél?! bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. szemcsi szerint:

  Micsoda hitvány politikai elit jutott Magyarországnak.

  • vitorla123 szerint:

   Még az,hanem a bosszúállók kommandójában,ő Magyarország vezetője!Ezt többször elmondta.Van is miből.Egy milliárdot vett ki osztalékot.Aki tudja mit mond,elszörnyed.náci és kommunista körvadászat kezdődik nagyban.75 évvel a második világháború után!Ez a lényeg! Sztálin gyilkosai meg vannak örülve.

  • Hun szerint:

   Bárkitől is származik az alábbi idézet teljes mértékben igaza volt: “”Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba

 2. Havasi Gáspár szerint:

  Ez trianon átka. A szabadkőmúves háttérhatalom szétszabdalta a magyarságot.
  Egységes magyar település, város nincs. A nemzedékek a multi-kultiban fürdenek.
  Mi a többivel szemben hátrányban vagyunk.
  Tudták ezt 1918-ban, és célba értek.
  Mind a bal és a jobb segítségével letörik és elnyomják a nemzeti mozgalmakat. Fasiztáznak, náciznak, mélymagyaroznak, még azok is akik nem ezt akarják, csak nem veszik észre a lényeget.
  A parlamentarizmus ma mindenütt nemzetellenes. Teesék megszámolni, hogy ténylegesen hány magyar ül a parlamentben (még az sem az, akiannak látszik), és általában a közhatalomban.
  Itt is jó néhányan a magyarság ellen dolgoznak szorgalmasan, követve a talmud (ateista változata a judeo marxizmus) igéjét.
  Ez a nemzetnek nevezett magyar állampolgárokból álló alakulat nemamagyar nemzet.

  • vitorla123 szerint:

   Bővebben! Az Apró család elárulta Hitlert,mert harcolta a túlélésért.Elárulta Rákosit,mert Izraelnek kellett a második front 56-ban.Elárulta Kádárt,mert meghalt.Elárulta Antalt mert nem volt zsidó.-Persze mindig és mindenhol támogatták a regnáló hatalmat csak azért mert lusták voltak és nem szerettek dolgozni.Én A MUNKAVÁLLALÓK MAGYARORSZÁGÁT szolgálom!Magyar kommunistaként.Mindenkinek ezt ajánlom.Amit Fletó elmondot évek óta a Magyar Munkáspárt programja.Azt se tisztességes lopni,nem csak a milliárdokat érő vagyonokat Fletó!

 3. V.kutya szerint:

  Gyurcsány, b.zmeg, miért nem hallgattál??
  1. Neked köszönhetjük Orbánt, az irántad táplált össznépi gyűlölet hajtott minket Orbán lábai elé, térdepelve, rimánkodva, hogy ugyan legyen már olyan jótét lélek, és vállalja el a mi (ki)vezetésünket a nagy bajban!
  2. Semmivel sem vagy jobb ember Orbánnál, és nem csak az mszmp-s közös gyökereitek okán! Te ugyanaz a fasiszta, totalitárius, autokrata, népnyúzó, szélsőségesen magyarellenes vagy, mint Orbán, csak mások a színek, de ez senkit ne tévesszen meg! A mai illiberális diktatúra előtt azt hiszem olyasmi volt, hogy liberális (vélemény)terror – ezt be is lehet írni a keresőbe! Elég volt nektek, ha valaki felvett egy fehér inget fekete mellénnyel, máris igazoltatták a parasztot, miközben tőle 20 méterre a cigány épp a kerékpárt lopta – de az ugyebár még csak nem is jármű önkényes elvétele, mert a bicaj nem is gépjármű – ezek voltatok ti, akik a magyarság ellenségeivel karöltve raboltatok ki minket!
  3. Gyermekkórházakat zártatok be, közte a híres, egyedülálló tüdőkórházat, mondván, hogy a gyermekeknek gyógyszer kell, nem pedig jó levegő – Horváth Ágnes és tettestársai, Feri b.zmeg, a helikopteres lódoktor barátod barátai – teccik emlékezni?
  4. Feri, mégis, a te időd alatt adósodtunk el bőven, mert nálad nem volt szokás fizetést adni a munkáért, a minimálbéres raktári dolgozó éhenhalt a munkahelyén (!!!!!), munkavégzés közben! Bér helyett kölcsönöket adtál, ez a legfőbb bizonyítéka, hogy a zsidókkal kokettáltál te is, mint most Orbán!
  5. Előbb idézett Horváth Ágnes nevű lény kezdte el a rokkantak elleni hadjáratot, én magam is akkor veszítettem el a jogosultságomat, hirtelen meggyógyultam, és 53 évesen 100 kilós betont kellett emelgetnem, hogy az akkor 22 ezer forintos ellátmányomat (!!!!!) ki tudjam egészíteni, hogy fizetni tudjam a PROVIDENTET! Úgy bizony, Ferikém, a Provident magyarországi ámokfutása a te életed egyik főműve, amikor is a te párttársad, nevezett Karsai István, békés-megyei képviselőtársad harcolt egyedül, mint Don Quijote a szélmalmokkal, és sorolta a Kereszttűzben, hogy a kopasznyakű rendőreid (akik kékre festett vízágyúval lövöldöztek nagymamákra és unokákra) – szóval ezek a rendőrök másodállásban !!!!!!!! Provident beszedők voltak!
  Feri, b.zmeg, ha eddig téged bármikor itt megvédtelek, most azt mondom: ugyanazt a sorsot kívánom neked, mint ami sorsa lesz majd Orbánnak, ha ez az áldott, és százszor megnyomorított nép egyszer valóban megunja, mint Dózsa Györgyék tették, és akkor én nem fogom még egyszer azt mondani a parasztnak, hogy maradj otthon, mint ahogy tettem ezt 5 éve!

 4. Balázs szerint:

  Jók a hozzászólások.

 5. Realista szerint:

  Én nem a városi legendára hivatkozom, miszerint olyan kormánya van egy népnek…. , mivel lehet ez el sem hangzozz sosem. Viszont ha reálisan megnézi és felméri az ország mentális állapotát, a társadalom elbutulását, politikai inaktivitását és tudatlanságát, akkor láthatja, hogy ilyen politikai “elit” is elegendő. Ugyanis hiába van sok híroldal, fb oldal, blogok és sok morgolodó ember, ez nem sok. Még ha annak is látszik. Jó ha egy kétszázezer ember blogol, ír vagy olvas. Jó ha egymillió érti a politikát viszont van nyolcmillió választó és elszokott menni kb. ötmillió. Ha megmozdulás vagy demonstráció van akkor már egyre vérszegényebb, egyre gyengébb. Pártok ötletttelenek, a politikusaik mind leszerepelt gazemberek. De tudják, ha jön a választás, a propaganda, a jutalomfalatok, a precíz listák, szállítások, a mesterséges botrányok és az aktivista hadak megeteszik amit meg kell tenni és az nyer akinek van több pénze. Mert az embereket ma jobban érdekli a bulvár az igénytelenség. Sajnos itt tartunk és hiába a sok negatív hír, a hozzászólás ez semmi. És kár álltatni azzal bárkit is, hogy a felszín alatt mekkora a feszkó. Egy lószart mama. Talán annál az egymillánál van valami vagy max másfélnél. És választáskor az elvitt, megtéveszett, megvett, elkábított agyon propagandázott három, három és fél dönt. A politikusok ezzel nagyon is tisztában vannak, le van zsírozva a játékszabály, játszák a cirkuszt annak az egy-két milliónak a legjobb esetben, de inkább egynek. És mivel tudják milyen a társadalom, ezért még illetve már a látszatra sem kell adjanak. Igényesebb társadalom még odafigyel, jobban megmozdul de minél jobban amerikanizálódik egy ország, annál gyengébb politikusi gárda kell az élére. Lásd ukrajnát. Ott mivel keletebbre még igényesebb a társadalom a devianciákkal szemben és a normalitás még számít valamit, ők is mozdultak ha úgy érezték. Aztán jöttek a nulandok meg a sok agy gyaluló jenki liberális felforgató és leamortizálták az ukrán társadalmat. Ott sem mozdul senki, elvannak a saját puccsista ganéjaikkal. Keleten Donbasszban még tartja magát a társadalom, ahogy az Orosz is. Románt sem nyomták le még teljesen. Minket könnyű volt. Megvették a társadalmat kilóra. Legyen ócska kereskedelmi tévék sokasága, agy gyaluló sorozatok, liberális oktatás, nem kell katonaság, lehet rajoskodni, fürdeni a bulvárban a celebek világának pletykáiban. Sör legyen meg szulejmán esetleg fásy mulató és elég ennyi. Mondtam annó. Ha szervezel egy gyűlést, ahol a lakóközösség jövőjét szeretnéd megvitatni, és egy csomót szervezel, reklámozod még költesz is rá, ingyen buszokat is a szállításhoz akkor sem megy el csak pár ember. Ha bunyós pityú vagy valami ócska celebet hírdetsz, akkor nagy hírverés sem kell, tódulnak mindenhonnan nyálcsorgatva a népek. Itt tartunk. Ilyen társadalommal, ilyen politikusokkal.

  • vitorla123 szerint:

   Hát mond meg nekik,hogy ez így egy gettó!És bele fognak halni vagy előbb,vagy utóbb!Hogy róluk és az életükről van szó!A bosszúállók az mondják,hogy mi követtük el,amit ők a nyakunkba varrtak.Kezdjük mindjárt Szálin meggyilkolásával. Vagy Kádár bűneivel.
   Csak most mi vagyunk a zsidók helyébe és minket fognak megtizedelni!

  • V.kutya szerint:

   Tökéletes meglátások: a fidesz nem fészbukon nyomul, mert a célközönsége a tévékettőn szocializálódott, lebutult, digitálisan analfabéta tömeg.
   Szórólap kell, a fidesz ma is szórólapozik! Tökéletes meglátás, ha a fidesz, és a fideszes ellen akarsz harcolni, le kell menni az ő szintjükre, alfába, ami sokkal nehezebb, mint gondolnánk!
   Elő kell venni a nyomtatókat, gyűjteni tintapatronokra, és nyomtatni az A5-ös kétoldalas szórólapokat, kis Corelt elővenni, nem szégyellni! Járni a postaládákat, és beszélgetni az emberekkel, főleg a nyugdíjasokkal! És gázsprayt hordani, ha túl agresszívak a békemenők!

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  Bagoly monja verébnek,hogy nagyfejü !

 7. Tovaris szerint:

  Gyurcsány és Orbán ugyanolyan csirkefogó. Mindkettő a szocializmusban vakarózott ki a szaeból és egymást taposva árulták el.

 8. Nagy. szerint:

  Mint a többi

 9. istván szerint:

  Addíg,míg nem jön egy olyan csoport,vagy a pártokban nem kövesedik ki egy olyan csoport,amelyik nem a baloldal(valódi!!) jelszavait lopja el,hanem azokat komolyan gondolja,és tetteivel nem igazolja,valamint nem lesz egy olyan kutatócsoport,amelyik összeveti a szocializmus gyakorlati tevékenységét,eredményeit,eszméit a mai ganaj társaság 27 éves rabló tevékenységével,addig itt változás nem lesz!Nagyon kemény ,ütős társaságnak kell lennie,hatékonynak,mert a rablókapitalizmus nagyon keményen beágyazta magát!Romániában ,igaz,hogy értek el eredményt,de a tüntetések keménysége is csak részeredményt ért el,a kormány keresi a kibúvókat,és nagy a gyanúm,hogy pár hónap múlva majd megint ez lesz a téma,és a kivárás hosszúsága miatt a tömeg elkedvetlenedik(ezt régi,bevált technikája a ganajoknak!)!
  A vasat addig kell ütni,míg egyre melegebb lesz(kovácshegesztés!!!)
  Arra számítani,hogy valamelyik szocializmusban a szarból kivakarózott szarjancsi(alá Tovaris!) “felismerje” a hatalmas csalást,és annak érdekében cselkedjén megbánva az eddigieket,és a dolgozók érdekében cselekedjen,nem lehet!
  Tehát ütni kell a vasat,de előbb kézbe kell azt venni,meg a kalapácsot is!!
  Valahogy az nekem fu8rcsának tűnik,hogy ,ugye,a MSZP-nek,A DK-nak,meg mindönféle apró pártnak van nagypofájú vezetősége,villognak ,mint a szentjánosbogár,hidegen, de olyat mág nem hallottam,hogy a tagság(van ilyen valamelyiknek is?!) soraiból felállt volna pár ember,és Gyurcsány ganaj pofájába,hogy hazudik,nem csinál semmit a villogáson kívül,és ezt és ezt tegye aj övőben,vagy ebben a pillanatban mondjon le,vonuljon vissza még meglévő otthonába,stb.stb.
  Azt hiszem,hogy a tagság csak a szűk vezetés,meg ,esetleges javadalmazottaik alkotják,a többi nem más,mint birka,csak hol jobboldali,hol baloldali,vagy mindkettő az adott pillanatban!
  Mondják,hogy Gyurcsány ellen Lengyel László szövetkezik!
  Anyám,borogass!Lengyel László ,a tehetetlen ,besavanyodott demagóg hazug szemben a levitézlett besavanyodott,de még hujjogató Gyurcsánnyal!
  Ez a fasza ,gyerekek!Kint vagyunk velük a víyből,Borkával egyetemben!Csak éppen a fejünk van alul!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.