“…Véget vetnek a zenének, ‘s hazamennek a legények…”

A legendás angol zenekar, a Black Sabbath közel 50 év zenélés után búcsúzott el a közönségétől, és tartotta meg utolsó koncertjét a szülővárosában, Birminghamben.

A 15 számos setlistet a Paranoid című dalukkal zárták, ezt a Facebookon élőben közvetítették is.A 68 éves énekes, Ozzy Osbourne végül így köszönte meg az öt évtizede tartó támogatást a rajongóknak: „Köszönjük, jó éjszakát, annyira köszönjük!” Majd Tony Iommi még utoljára kiosztotta a pengetőket, mielőtt összölelkezve végleg elbúcsúztak, írta meg a BBC.A zenekar még 2016 januárjában kezdte meg utolsó, The End névre keresztelt turnéját, melynek során 81 állomást érintettek világszerte, köztük tavaly június elsején Budapestet is.
Ozzy Osbourne a koncert előtt a BBC-nek még nyilatkozott egyet: „Emlékszem, amikor először a Crown Pubban játszottunk Birminghamben. Azt gondoltam, jó lesz ez így egy pár évig, elsörözgetünk és közben zenélgetünk. De valójában ez csak a kezdete volt a legelképesztőbb kalandnak…”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“…Véget vetnek a zenének, ‘s hazamennek a legények…” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Sneider Imre szerint:

  Kegyetlen dolog ez tőled kedves Admin. Így vasárnap délután beletolod az ember képébe, hogy milyen gyorsan múlnak az évek. Hiszen mintha tegnap lett volna -többek között- a feltűnésük, és mára ők is milyen öreg majmok lettek…

  Admin:

  Az a nagyobbik baj, hogy mi is velük öregedtünk, és lettünk idegbolondok/betegek

 2. zls-179 szerint:

  Öreg az országút meg az idő,csak a testem hal meg, az énem sosem!

 3. joz szerint:

  Legendák 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.