Fojtófogás

Kivette alapcsomagjából a UPC a HírTV-t

upc

Minden hivatalos bejelentés nélkül kikerült az analóg alapcsomagból Simicska tévéje. Az érintetteket állítólag egy számlalevélen tájékoztatták erről.

Hétfőtől nem elérhető Simicska Lajos televíziója azoknál a UPC fogyasztóknál, akik csak az analóg alapcsomagra fizetnek elő – figyelt fel a UPC oldalán elégedetlenkedő kommentekre a 444.hu.
A UPC Facebook-oldalán ugyanis többen is szóvá tették, hogy eltűnt a csomagjukból a HírTV, a UPC pedig az ezekre adott válaszaiban megerősítette ezt, valóban nem véletlenül tűnt el a csatorna némely előfizetőknél.
A UPC Magyarország oldal kezelője azt írta, február 5-étől valóban nem része a HírTV az analóg alapcsomagnak, de a Digital Bronze, illetve Digital Gold csomagokban továbbra is elérhető marad.
A UPC azt is írta, hogy a kivezetésről az érintett előfizetőket egy korábbi számlalevélen tájékoztatták.
(HVG)
Bal-Rad komm: Van a HirTV helyett valami mesecsatorna! Jobb esetben. Rosszabb esetben pornó. A legrosszabb esetben LőrincChannel.
A HírTv az utóbbi időkbenegyre közszolgálatibb volt, és-mondjuk így-Döbrögi-kritikus!
Nyilvánvaló, hogy a hatalom meg fogja fojtani!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fojtófogás bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Smith szerint:

    Nos, a nyugdíjasok többségének nincs pénze a prémium csomagra, így nekik marad a közmédiából pártmédiává degradált M1. Intravénásan kapják majd a propagandát, és mivel nem lesznek ellenhangok, így elhiszik, hogy minden jó és szép. Ezt a rezsimet demokratikus úton már nem lehet leváltani, mert nem játszanak tisztességesen.

  2. Smith szerint:

    Digital Bronze csomag 3990 Ft-ba kerül. Nem hiszem, hogy olcsóbb lenne az analóg csomag, mert a csatornaárak egyformák. Úgy néz ki, hogy csak haladnak a korral.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.