Kijev fegyvereket tarhál

Valami gond tényleg lehet Maradék-Ukrajna haditechnikai készletével. Lehet valami alapja azon szóbeszédnek, hogy a szombati Trump-Valcman telefonbeszélgetés során Nyalókakirályt kiábrándította a Gazda a további makkolást illetően.

Ma délelőtt ugyanis a kijevi udvar Bakuba akkreditált Nagykövete bejelentette, hogy hamarosan népes küldöttség érkezik az azeri fővárosba.
Alekszandr Miscsenko udvari nagykövet szerint “haditechnikai együttműködés kiszélesítése” céljából.
Megfigyelők szerint Maradék-Ukrajna tarhálásba kezdett a kaukázusi megkörnyékezhető volt szovjet tagköztársaságokban, némi kis föllelhető haditechnikáért. Hátha akad itt-ott még néhány használható tank, vagy egyéb ketyere, ami ott már nem kell! És hajlandóak lennének a kijevi udvarnak fölajánlani további hasznosításra. Donbassz ellen.

Képtalálat a következőre: „Donbassz-kép”

Közép-Kelet-Európa hasznosítható készlete már kifogyott. Új adományozók után kell néznie Kijevnek. Jól jönnének még a T-34-es tankok is, csak ingyen legyenek.
Már az EBESZ-ben sem bízhat eléggé a kijevi udvar. A szervezet ma ugyanis papírt adott-pecséteset-a Donyecki Népköztársaságnak arról, hogy Donyeck és Makejevka lakókerületeiben az épületek nyugati-délnyugati falai BM-21 rakéták, valamint 122, és 152 milliméteres űrméretű tábori tarackok gránátjainak a becsapódásait követő robbanásokban sérültek-rongálódtak meg, és a robbanások embereket öltek.
Az égtájak pontos megnevezése az igazolásban igencsak lényeges, és Kijev számára fölöttébb kellemetlen és macerás dolog. Mert lerombolja a keltett mítoszt, miszerint a’ zoroszok vaútak! Akik meg-ugyebár-most még a szóban forgó településektől keleti irányban vannak. Ártó eszközeikkel együtt.
Luganszkban ma a biztonsági szervek letartóztatták Maradék-Ukrajna fegyveres erőinek (VSZU) egyik hivatásos tisztjét. Az őrnagy nevét nem közölték. Ellene a vád az Oleg Anascsenko ezredes elleni merénylet megszervezése és végrehajtása. Az őrnagy beismerte a cselekményt. Társait keresik.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kijev fegyvereket tarhál bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  NEM FÜGG ÖSSZE A TÉMÁVAL EZ A HÍR ! http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9797-saudska-arabie-balisticka-raketa Álitólag Szaud- Arábia fővárosát Rijádot egy BALLISZTIKUS föld-föld RAKÉTA robbanása rázta megamelyet a Jemeni hadsereg lőttki a Szaudi fővárosra, megunva az álandó Szaudi ,és Amerikai intervenciót . Jemen, vasárnap jelentette be az egyedüláló,első támadását a Szaudi királyság ellen. A ballisztikus rakéta álitólag orosz tipusu scud, ismerteb nevén “Borkan” tipusu rakéta volt,amit a Rijádtól nyugatra fekvő katonai támaszpontot érte, válaszként a z álandó Szaudi-amerikai Jemen elleni támadásokra.A Szaudiak,ezidáig nem kommentálták az esetet, áldozatokról sem közöltek eddig adatokat.

 2. sityuli szerint:

  giviről rossz hirek jőnnek nemhalt meg
  ugye?

  Admin:

  Givi ugyan zászlóalj parancsnok volt, DE CSAK EGY KATONA A SOK KÖZÜL! És ahogy az szokott lenni, a helyére beáll egy másik. Ilyen a katonasors! (Ha tényszerűek akarunk maradni!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.