A Jó Lőrinc koma “hádéval” csapatja!

A napokban megtudhattuk, hogy Felcsúff polgármestere, akadémiai elnök és Döbrögi jó komája…stb. stb. stb. hamarosan pályázhatna a Nemmzetth Templomának Egere címre. Azt mindenki belátására bízzuk, hogy eldöntse: Lőrincke oly szegény, vagy mindenbe beleharapdál.

Szóval megtudhattuk, hogy egymilliárdnál több osztalékot vett fel cégeitől, meg hogy valami havi 90 milliót kap TANÁCSADÁSÉRT a cégeitől, meg azért szaporodott is szépen az ingatlanjai száma, meg hogy CÉGEI több mit 1 milliárddal tartoznak valami banknak.
NEM Ő!-A CÉGEI!
De ma megtudhattuk, hogy amúgy jó rockergyerek is ez a Lőrincke. Beruházott egy szerény kis drótszamárba.

“Ilyen Harley-val járja az uradalmat Mészáros Lőrinc

Nincs rossz ízlése, az X-Menben is ilyet használtak.
Hogy ilyen jó ízlése van a polgármester úrnak, azt sajnos csak helyben – Felcsúton – felügyelet mellett megtekintett hivatalos dokumentumból lehetett megtudakolni, arrafelé már csak ilyenek ezek a polgármesteri vagyonbevallások.
Amit viszont a Mészáros Lőrinc vagyontárgyaként feltüntetett vasparipájárúl tudni érdemes, hogy ez a bizonyos V-Rod-széria a Harley-Davidsonok új generációjába tartozik, amely elsősorban itt, a mi földünkön, Európában aratott tetszést.
Ezt az 1250 köbcentis, vízhűtéses blokkal rendelkező jószágot, a híres amerikai márka a Porschéval közösen fejlesztette és 2002-ben jelent meg vele. Mivel kifejezetten a sportos vonalat képviseli a márkán belül, ezt a modellt nem a hosszú túrákra ajánlják, ez egy kompakt darab, amelyet biza vasmarkokkal kell kordában tartani. A mozgóképen nem a felcsúti polgármester üli meg a V-Rodot, hanem egy X-Men.
A típusból egyébként néhány darab megy el Magyarországon évente – tudtuk meg a Harley-Davidson magyarországi importőrétől. Az ára újonnan nagyjából 6 millió forintnál kezdődik, használtan pedig nyilván az állapotától és az egyedi részletektől függő áron lehet megvenni.
A politikus motorosok szűk köre korábban Mesterházy Attilából, Kósa Lajosból és Schmitt Pálból állt, aki anno szintén Harley-Davidsonnal járkált néha. Rajtuk kívül Palkovics Lászlónak van egy csodás BMW R NineT-je.”
(HVG)
Bal-Rad komm: És akkor az Új Nemmzetthy Elyth Legelythebbjei fölpattannak drótszamaraik nyergébe, és MEGÉRKEZNEK! Mert-az Írástudók mondják-EGY HARLEY-DAVIDSONNAL AZ EMBER MEGÉRKEZIK!
Ebből a kettősből CSAK a H-D maradt!
Néhányunknak meg fiatalkori emlékként ez:

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Jó Lőrinc koma “hádéval” csapatja! bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Lőrincnél elérkezett a kapuzárás,van már pénze,mehet az impotens alkalmi rockerek népes táborába.
  Al Bundy is így kezdte,aztán rájött hogy az élete sivár…mint Lőrincnek

  https://media.giphy.com/media/kcoID1Ti3X4HK/giphy.gif

  Egész életébe gyakorlatilag egy senki volt,de ezt most el akarja felejteni.Hehe,nem tudja.Soha.Ő lesz az alsőörsi Harley fesztivál prosztatája,védnöke,vagy mije.Búzakalász 66..szerencsétlen nyomorult.

  Admin:

  Most gondolj bele! Megérkezik Alsőörsre, a háta mögött Kancsal Macával. És dübörög a rock! A Goj Motorosok meg sorfalat állnak.

 2. Szaszi szerint:

  Ej,de szép kép.
  Oldalt két dobtáras még a múltból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.