Cirkuszi látványoskodás

Döbrögi elmebajáról írt El Qro

eq

A DK elnöke átváltott pszichiáterbe és fejedelmi többesbe.

Orbán szerintünk beteg ember és ez nemcsak szónoki fordulat.
Így kezdi Facebook-bejegyzését Gyurcsány, aki nem is titkolja, milyen betegségre gondol.
“A pszichózis (psychosis) – köznyelvi nevén elmebaj – az elmegyógyászatban használt fogalom, amelynek széles körű jelentése van: többnyire olyan pszichiátriai betegségekre alkalmazzák, amikor a beteg elveszti kapcsolatát a valósággal.”
A DK elnöke felsorolja a jellemző tüneteket.
“A betegek környezetük történéseit eltorzítják. Érzékenyek az elutasításokkal, kudarcokkal szemben. Makacsul ragaszkodnak meggyőződésükhöz. Viselkedésük gyanakvó.
Tartósan bántalmazottnak érzik magukat.”
Gyurcsány végül arra jut, hogy a kormányfő már régen elveszítette kapcsolatát a valósággal, “egy alternatív, általa gyártott világban él. Beteg ember, aki kezelésre szorul. De ez az ő magánügye. Nekünk az Orbán által egyre betegebbé tett országot kell meggyógyítanunk.”
(24.hu)
Bal-Rad komm: El Qro előadja az “Isteni színjáték” című művét.
Tudjuk mindahányan, hogy Döbrögi elme-és lelkiállapota nem kevés kívánnivalót hagy maga után. Mint ahogyan a jelleme is.
EZEN ISMÉRVEK RÉGÓTA A BIRTOKUNKBAN VANNAK! NAGYON RÉGÓTA! EZEKRŐL EL QRO IS NAGYON RÉGÓTA TUD! MÉGIS MINDENT ELKÖVETETT Ő ÉS TETTESTÁRSI KÖRE, HOGY DÖBRÖGI KARMAI KÖZÉ JUTTASSA AZ ORSZÁGOT, A NÉPET!
Egy kleptomán hazudozó átjátszotta az országot egy másik kleptomán hazudozónak!
El is követ mindent annak érdekében, hogy továbbra is Döbrögi karmai között tartsa!
Senkinek kétsége ne legyen: El Qro hatalmas szerepet játszik! Döbrögivel való megegyezés alapján. Egymással megbeszélt szereposztás szerint.
Ha bárkinek kétsége lenne ezen állítást illetően: EL QRO BANDÁJA A MÚLT HÉTEN LÁTVÁNYOSAN KIFAROLT EGY DÖBRÖGIT KUDARCCAL FENYEGETŐ AKCIÓ MÖGÜL! A NOLimpiás aláírásgyűjtési akció mögül!
Ők ketten-Döbrögi és El Qro-már régen elvesztették kapcsolataikat a valósággal. (Persze nem csak ők szakadtak el a MAGYAR NÉP VALÓSÁGÁTÓL, ráadásul tudatosan!)
Bűnöző hajlamú és életvitelű elmebetegek egyre betegebbé tették az országot!
AZ ÁLTALUK EGYRE BETEGEBBÉ TETT ORSZÁGOT NEKÜNK MAGUNKNAK KELL TŐLÜK MEGSZABADÍTANI, ÉS MEGGYÓGYÍTANI!
A psychopata gonosztevőket pedig IZOLÁLNI ÉS KEZELNI!
Csukotkán, vagy Kamcsatkán, vagy Birobidzsánban! Mindegy hogy hol!-CSAK JÓ MESSZE INNEN! Aztán az ország szép lassan meggyógyítja önmagát! 

NÉLKÜLÜK MENNI FOG!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Cirkuszi látványoskodás bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  Ez egy beteg elme. Amikor a sírós sajtótájékoztatót megtartotta meg amikor elájultatta a Bugyik Berni szóvivőt és ölben vitte ki, amikor eljátszatta az elkóborolt gyerek befogadásának meséjét ami tulajdonképpen a ceglédi szoci alelnök gyereke volt, amikor bezáratta az opnit, akkor sejteni lehetett, hogy nagyon súlyos mentális problémákkal küszködik. Sokkal alattomosabb és rosszabb mint gondolnánk. A legrosszabb, amikor a saját bajait vetíti ki másra, azzal helyezve magát a bajokon kívülre. Összeesküvés elméleteket gyárt. Anno is megpuccsolta saját pártját. Sosem bízott az övéiben. Megpuccsolta Medgyessyt is. Szétrobbantotta a pártját, csinált magának egy sajátot, de szalonképtelenné teszi még az elvbarátainál. Hiába a milliárdod osztalék, hiába a soros alapítványok csordogáló csepegtetése, hiába ha egy őrült, beteg ráadásul velejéig romlott elme áll a gyülekezetének élén. Ennek a hibbantnak vagy egy zárt osztályon, vagy a börtönben lenne a helye. Gondolom most azért kapcsolt nagyobb gázra, mert elkezdett égni a ház. Közeledik a választás, lassan kibomlik az az olaf jelentés, szépen beindul a hatósági gépezet, és lehet még lesz rabláncon vezetve, habár a fityisz nem fog mártírt csinálni belőle, gondolom ezért van a nagy pofa nála. De ki tudja. Kiszámíthatatlanok. Lehet hogy megy majd a show. Demszky, gyurcsi körbehurcolászva mint anno Simon. Érthető a sehová sem vezető vagdalkozása. Én ha látom őt csak legyintek. Elég silány, szánalmas a produktuma, de tudja, az övéinek jó ez. Azok nyálcsorgatva elélveznek minden szaván.

  • Realista szerint:

   Adminnak csak annyit, hogy ez az ország nem fogja meggyógyítani önmagát, legalábbis a mai állapotában nem. Ahhoz érett, komoly társadalom kell, nem elbutuló. Amúgy az admin féle összeesküvéshez még egy adalék. Nem csak az olimpia mögül hátrált ki, hanem a baloldali összeesküvés elméletével amit kitalált, ismét egymás ellen fordított egy oldalon lévő embereket, amivel újabb löketet adott az amúgy is sima fityiszes következő ciklushoz. Kell neki, ha nem akar dutyiba menni, meg kell dolgozni, hiszen tartva van jó sok dologgal. Ha kiterítenék a szennyesét, az totál megsemmisülés lenne neki. Inkább eljátssza a szerepét.

   • Realista szerint:

    “A betegek környezetük történéseit eltorzítják. Érzékenyek az elutasításokkal, kudarcokkal szemben. Makacsul ragaszkodnak meggyőződésükhöz. Viselkedésük gyanakvó.
    Tartósan bántalmazottnak érzik magukat.” Ez teljesen tökéletes jellemzése saját magának.

    “gyurcsány végül arra jut, hogy a kormányfő már régen elveszítette kapcsolatát a valósággal, “egy alternatív, általa gyártott világban él. Beteg ember, aki kezelésre szorul. De ez az ő magánügye. Nekünk az Orbán által egyre betegebbé tett országot kell meggyógyítanunk.”

    Ez is inkább rá vonatkozik, de azért megjegyzem, hogy az ő kezeléséből egy fikarcnyit sem kérnék. A másik pedig a forrás. ennél a 24.hu-nál rosszabb “sajtótermék” nemigen van. Lassan a libsik kurucinfója. Nincs is ma már nívós sajtó. Mert hogy független nincs az ok, azt tudjuk. Mind függ valakitől, valamitől. Ideológia, alapítvány, párt, pénz stb. Kár áltatni magunkat azzal, hogy valamelyik hiteles. Hírgyártás, megfelelés inkább. Újságíró társadalom is felhígult belvárosi zselézett hajú hülyegyerekek klubjává. A ma firkászainak köze nincs a témához, csak a fősodratú szája íze szerinti megfelelés és kész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.