Jó hírünk a világban

Sex ‘Pest: Sin Citynek festi le Budapestet egy brit lap egy turista halála után

sp

A The Sun című bulvárlap óva inti a budapesti legénybúcsúra készülő brit turistákat: Budapest a prédára leső prostituáltak és a vetkőző lányok városa. A brit sajtóban újra előkerült egy 2014-es haláleset: egy 36 éves brit férfit törött csontokkal találtak holtan egy csigalépcső aljában, mobilja és tárcája nem volt nála. A magyar rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, ám egy brit halottkém másképp látja.

Elhunyt egy legénybúcsún részt vevő 36 éves brit férfi a bulinegyedben 2014 augusztusában: egy lépcső alján találták holtan, törött nyakkal, koponyával és belső vérzésekkel. A nadrágja a bokája körül volt, a mobilja és a tárcája már nem volt nála. A brit lapok szerint a halála körülményei tisztázatlanok maradtak, a magyar rendőrség szerint ugyanis nem történt bűncselekmény, az ittas férfi leeshetett a csigalépcsőn.
A lapok és a férfi hozzátartozói viszont gyanúsnak találják, hogy a tévészerelő egy világos ruhás nővel, feltehetően egy prostituálttal ment be abba az épületbe, ahol aztán holtan találták. A nő pedig a térfigyelő kamerák felvételei szerint nem sokkal az után távozott az épületből másokkal együtt, hogy oda a turistával együtt bement.
A The Sun című bulvárlap az esetről cikkezve afféle Sin Citynek festi le a magyar fővárost, és már címében azt hirdeti, hogy “a legénybúcsúzók jobb, ha elkerülik Budapestet, ahol örömlányok lesnek áldozatra”.
A fenti eset újra a lapokba került a múlt héten, miután egy brit halottkém közölte: nem tartja kizárhatónak, hogy bűncselekmény történt, és egy volt magyar rendőrnyomozó, Teplán Tibor is egyetértett vele: szerinte lehetséges, hogy egy rablás sikerülhetett ennyire félre. A brit tévészerelő is annak “az aljas bűncselekmény-hullámnak az áldozata, amelynek főszerelői a prostituáltak” – toldja meg a lap
A fent említett Teplánra hivatkozva azt írják, a férfitársaságok akkor is maradjanak együtt és vigyázzanak egymásra, ha egyikük felszed egy nőt. A feltűnően részeg turisták ugyanis igen könnyű prédát jelentenek a magyar bűnözők számára. Felhívják a figyelmet, hogy semmiképp se engedjék el barátjukat, ha egy vagy két nő magával akarja csábítani, és csak olyan üvegből igyanak, amit előttük nyitottak ki.
A cikkben megemlítik, hogy bár Ferihegyről csak 30 percig tart a Bulinegyedig autózni, “sokan már ki sem bírják odáig”, az ő részükre rúdtáncos limuzin bérelhető a reptéren nem is túl drágán. Akik nem a galériái és a múzeumai miatt látogatják Budapestet, azok mindenhol vetkőző lányokba botlanak majd: hajóutak és stripperek, buszos túrák és stripperek, iszapbirkózó stripperek, steak és stripperek – sorolják Budapest turisztikai attrakcióit, hozzátéve, hogy még vetkőző stopposok is vannak városszerte.
((HVG)
Bal-Rad komm: A Döbrögisztánná lett Magyarország fővárosa lett Európa Bangkokja. A visszafelé fejlődés eklatáns példáját produkálja országunk és annak fővárosa.
A GYARMATI LÉT VELEJÁRÓJA!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jó hírünk a világban bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. aaa szerint:

  Miket tudok itt meg… Egy nőtől hallottam. Ha nincs lator, nincs kurva sem.
  Nem helyeslem azt ami történt, de aki ilyen helyeken jár, annak mindennel számolnia kell…

  • Balázs szerint:

   Már a reptéren ki kéne írni a túristáknak, hogy a bulinegyedben a “túl-szolizott” lányok kockázati tényezőt jelenthetnek.

 2. János szerint:

  Vissza a kőkorszakba, vagy még régebbre, ennyit hozott a “rendszerváltás” nevű bűncselekmény sorozat! Az angoloknak annyit üzennék, hogy kotródjanak haza a niggerek lakta Angliába, és éljenek boldogan a saria szerint! Mert megérdemlik! Nem jön Budapestre, akkor nem fog hullarészegen, bedrogozva balesetet szenvedni Budapesten! Ennyi! Van elég hülye itt is, nem kell a másé is!

  • aaa szerint:

   Ilyenkor ki fizeti a nyomozás költségeit ? Én még itthon is félnék az ilyesmitől,
   nemhogy külföldön…

 3. Szaszi szerint:

  Meg kell a szívnek szakadni,szegény túristák..pedig ők csak az európai keresztény értékrend utolsó bástyájába jöttek feltöltődni,innen erőt merítve további életükhöz.
  Gyanútlan áldozatok.
  Nem mentség az esetleges elkövetőkre nézve,de az ilyen túristára semmi szükség.

 4. Tovaris szerint:

  Magyarországnak akkor volt jó híre, amikor szocializmus volt és a vezetőjét Kádár Jánosnak hívták.

 5. fatum szerint:

  Admin. Magyarországból a kóka és a fletó csinált kuplerájt, mikor felrúgták a New-Yorki egyezményt és legalizálták a prostitúciót.

  Admin:

  ÉS…? Aki tűri és tovább folytatja? Az felmentve?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.