Donbassz egy hétköznapja

Donbassz mai történéseit főként “Givi” meggyilkolásának híre, és Oleg Anascsenko ezredes luganszki temetése jelentik.

olan

Donyeckben délben sajtótájékoztatót tartott Alekszandr Zaharcsenko, a DNR vezetője. “Givi” halálát egyértelműen kijevi banditacselekménnyé nyilvánította, és bejelentette: kezdeményezni fogják a kijevi latorhatalom felrovását a nemzetközi terroristaszervezetek listájára. Megkérte az újságírókat, hogy a maguk eszközeivel saját országukban ők is segítsék a DNR ezen törekvését.
A déli frontszakaszon pillanatnyilag forróbb a helyzet, mint volt a múlt hét legvadabb időszakában. Kiváltképpen Sirokino és Szahanka térségében. A valcmanisták-vélhetőleg-minden rendelkezésükre álló tankot és egyéb páncélos eszközt a vidéken összpontosítanak.
Szahankában és a környező településeken a folyamatos latortüzérségi támadások miatt szünetel a tanítás. A közművek nem működnek. A gyerekeket a tanárok “manufakturális módszerekkel”-a saját lakásaikon, kis csoprtokban tanítják.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz egy hétköznapja bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Big szerint:

  Szomorú!

 2. Balázs szerint:

  Nyugodjanak békében.
  Rángatják valzmanék Putin bajszát rendesen, aztán majd egy szép napon felülnek a tel-avivi gépre.

 3. Nagy szerint:

  Jó, csak legyen a gépen maga Putyin is, mert Ő hagyja, hogy így legyen.

 4. Tovaris szerint:

  Nem tudom, hogy egy fasiszta, banderista (náci szövetséges) Porosenko miként ülne fel egy tel-avivi gépre – és vajon miért is?
  Ne náci zsidózással próbáljuk a kommunisták kegyeletét bekeretezni.
  Hamis, hazug és undorító!

  A harc mindig áldozatokkal jár – a szovjet nép 26 milliós áldozatot hozott a nácizmus leverése érdekében. A Donbassz védői a kijevi juntát fasisztának tartják – itt meg zsidózunk…nem szégyellik magukat?

  • Balázs szerint:

   http://karpathir.com/2016/04/15/az-elso-zsido-szarmazasu-miniszterelnok-ukrajna-elen/
   Nemcsak valcman, de még néhány haverja is a gépen lesz.

  • Soós Levente szerint:

   Pontosan az hazugság,hogy valzman(porosenko)fasiszta- náci ,ráadásul még a szövetségesük ,miután hetven éve már nem létezik ilyen.Az igazság az ,hogy az ukrán vezetés bevalottan zsidó ,és a donyecki nyersanyagért gyilkolja az oroszokat. A fasizmus csak egy kapóra jött ostoba duma,és szerintem röhögnek rajta ,hogy a gyilkosokat az olaszoknál és a németeknél keresi valaki.Ha a német nemzetiszocializmus gyözedelmeskedett volna valzman nem lehetne ilyen pozicóban ,talán nem is lenne ilyen lényszerűség.Lehet,hogy ők faszisták ,mivel náluk ez gyakori bevett szokás és ez elég megtévesztő.

 5. Paul Aradi szerint:

  Ez az írás kiváló vegyes savanyúság. Vegyes a szellemi töltése és savanyú annak aki írta, hiszen amit írt maga sem hiszi el.
  Gratula! – – – LÉTRA A BÉKÁHOZ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.