Kétfarkú hírdonáncok

Tehetetlenek, liberálisok, de legalább humorérzékük van, és meg tudnak bennünket röhögtetni. Ez is valami már ezekben a cudar időkben!

A Kétfarkú Kutyákról van szó! Hétfőn kiadják a kamu Magyar Időket, 15 ezer példányban, olyan nagyszerű kamu hírekkel, mint:
Túl nehezek voltak az olimpiai létesítmények, elsüllyedt Csepel
Orbán Viktor: Nem lesz vége az olimpiának
Magyarország vezeti az éremtáblázatot
Az ellenzék áll az ufótámadások mögött
Nem zavarja a forgalmat a stadion, ami véletlenül a Rákóczi út közepére épült

kkp

Nem akar nekik a Bal-Rad reklámot csinálni, de néha jólesik olvasni a hülye ötleteikről. Igazi görbe tükröt tartanak elénk, TEHETETLEN MAGYAROK elé.
Alkalmasint tényleg be is férnének a döbrögista ötletgyárba!
Ez a “Nem lesz vége az olimpiának”-ötletük még nyerő is lenne az udvarban!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kétfarkú hírdonáncok bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. fazek szerint:

  Nem bíírom őket. Egy izraeli tanácskozáson nemrégiben volt szó, hogy valami miatt protestálni kell, de nem durván, hanem a maró irónia eszközeivel. Azt hiszem, az ukáz itt is érvényes. Pedig a Biblia is írja: óvakodj a csúfolódóktól….

 2. Tovaris szerint:

  Ezzel a baromsággal miért is kell foglalkozni?

 3. fatum szerint:

  Gondolkoztál – e azon admin, hogy soros miféle pénzből és finanszírozza ezt?

 4. V.kutya szerint:

  Az egyetlen mérhető parlamenten kívüli párt, mi a baj vele? Az, hogy nem nyilas, vagy nem sztálinista? Meg hogy pár nap alatt össze tud gyűjteni pár millát (Döbrögiék ez idő alatt ennek ezerszeresét elköltik a tiédből), miért lenne tehetetlen, csak mert nem akar még nagyobb felfordulást, meg gránátot a nyomorult emberek nyakába, mint ti néhányan? Főleg meg hogy van humorérzékük (akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, mindenre képes – ez itt most telitalálat, olvasva a kommenteket).

  • vitorla123 szerint:

   A politika már csak ilyen!Magyar ellenes.Pontosabban magyar munkavállaló ellenes.

   • V.kutya szerint:

    Ez bináris gondolkodás, ami csak két utat ismer. Tekintettel, hogy itt konkrétan a Kétfarkú Kutya elnevezésű pártról van szó, miért gondolod, hogy ő munkavállaló ellenes, és-vagy magyarellenes, és-vagy bárki ellenes? Egyetlen dolgot mondj csak! Az, hogy nem lobogtat semmiféle zászlót, sem székelyt, sem vöröset, sem trikolórt, még nem jelenti, hogy bárkinek az ellensége lenne. Te is csak piros-zöld alapon tudsz gondolkodni.

    • fatum szerint:

     Libaaberáltak.

     • vitorla123 szerint:

      Mert a társadalom így működik.Vagy élsz,vagy nem élsz!Vagy gazdag vagy,vagy nem vagy gazdag. Vagy munkavállaló vagy ,vagy nem vagy munkavállaló.Vagy harácsolsz,és harácsoló vagy,vagy nem.Nincs közép út.Zsidóúl ölj,vagy megölnek.

     • V.kutya szerint:

      Ha ez igaz lenne, akkor nem lenne a monitorodon 32 bites színfelbontás, csak fekete-fehér.

     • vitorla123 szerint:

      Pedig igaz.A számrendszereket a 32 bitest mis 0,1 jelekből építik fel.A 10-est is.

 5. Fergeteg szerint:

  Emlékeim szerint hozzájuk kapcsolható a “remek” “Putin ALERT!” nevű kiegészítő Firefox és Chrome alá, amely jelez, ha az olvasó olyan oldalt látogat meg, amely szerintük “orosz propagandát” hoz. A Bal-Rad is rajta volt a viccpárt listáján. “Soros ALERT!” mikor lesz? Mert ennyi erővel a Kétfarkú egyből felkerülhetne rá. Nem tetszel? Sorosbérenc vagy!

  • V.kutya szerint:

   Ki nincs velünk, az ellenünk van – tehát sorosbérenc.
   A fidesz olyan geci, hogy nem meri kimondani, hogy zsidóbérenc, mert ez a szó igazi jelentése, de nem teszi, mert akkor a tökönszúrás valósul meg, az meg nem kóser. Ezért nem szeretem aki sorosbérencezik, mert gyáva kimondani, hogy zsidóbérenc, és esetleg akkor saját magára ismer a turulbuzi.

   • vitorla123 szerint:

    Tedd hozzá,hogy a bosszúálló zsidó.Mert nem egy a szőr a selyemmel.A többi zsidóval nincs bajom.Csak a cion-fasisztákkal!A judeo -fasisztákkal!

   • Fergeteg szerint:

    Lehet tovább fokozni, az biztos. Bár a turulbuzit nem szeretem, mert durva kifejezés (mondjuk érdemes lenne utánajárni, mennyire magyar – vagy inkább besenyő? – hagyományból jön a turul szó), a Fidesz esetében még ezt sem érzem túlzónak, mert ez a párt nem érdemel többet (a nagybetűt kötelességből használom a nevében, de megértem a kisbetűzést). A geci szót is csak azért nem alkalmazom, mert igyekszem minimumra csökkenteni a cigány jövevényszavak használatát. Az pedig, hogy a Fidesz zsidóbérenc lenne, korábban Soros származása, később pedig a Likuddal kötött testvérpárti szövetség miatt alighanem egyáltalán nem rugaszkodik el a valóságtól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.