Kíváncsiak lennénk a rendőrök lelkivilágára

Rendőrsorfal akadályozta az olimpiás aláírásgyűjtést

reso

Az Együtt a Határ úti aluljáróban akart aláírásokat gyűjteni az olimpiáról szóló népszavazáshoz, amikor furcsa dolgok történtek, írja a párt Pesterzsébet-Kispesti szervezete a Facebookon.

Először három rendőr jelent meg, akik két illegálisan áruló nőt igazoltattak. Pár perc múlva megjelent még 5 rendőr. Látszólag a két nő adatait vették fel, de kb. egy óra múlva már roppant idegesítő volt, hogy 8 rendőr áll sorfalat az aláírásgyűjtő párt pultja előtt.
A párt aktivistái megkérdezték a rendőröket, hogy talán csak nem őket vegzálni küldték ki őket, mire az egyik rendőr azt mondta, ezt nem cáfolja, írja az Együtt a Facebbokon.
Amikor az aláírók is megkérdezték, hogy miért akadályozzák őket a rendőrök, megkérték őket, hogy álljanak már arrébb, mert megfélemlítik az embereket. A rendőrök 2 perce félreálltak, majd újra felálltak a pultok előtt sorfalként. Az Együtt így is 128 darab aláírást gyűjtött és hoztak nekik 31 aláírást.
Amikor az aláírásgyűjtők elkezdtek összepakolni, azonnal elhagyta az aluljárót a 8 rendőr és az illegális árusok folytatták az árusítást.
Várjuk a rendőrség válaszát az ügyben.
(index)
Bal-Rad komm: Vonatkoztassunk most el a “sértett személyétől”. Fókuszáljunk csak a lényegre.
AMI FELTÉTELEZHETŐEN AZ ALÁÍRNI AKARÓK “SZÁNDÉKUKTÓL VALÓ ELTÁNTORÍTÁSA” VOLT! MEGFÉLEMLÍTÉS MÓDSZERÉVEL!
Amely FELTÉTELEZÉSRŐL “…az egyik rendőr azt mondta, ezt nem cáfolja…”
Micsoda lopási akció készülődhet itt a háttérben, ha a döbrögista horda még “gyilkolni” is kész az ügy érdekében?!
Kíváncsiak lennénk a rendőrök lelkivilágára. Vajon érzik-e, hogy bűnrészesei egy világraszóló gazemberségnek!
Az a RENDŐRSÉG!-amely a hideg időszakban JOGGAL VÍVTA KI a társadalom elismerését!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kíváncsiak lennénk a rendőrök lelkivilágára bejegyzéshez 35 hozzászólás

 1. hun szerint:

  Az együtt mellett??Érdekes az olimpiához való hozzáállása a Balradnak!

  • Vándor szerint:

   Esetleg elmagyaráznád, hogy mire gondolsz?

  • Hun szerint:

   Te nem vagy normális! Legfeljebb egy narancsos agyhalott. Én is aláirtam hogy ne legyen olimpia Magyarországon. Pedig én jobboldali ember vagyok, és nem igazán kedvelem a liberális eszméket. De nyilván nem fogok ilyen örültséget támogatni, ami nem fog másról szólni mint arról hogy ki tud többet lopni.

   • Vándor szerint:

    Ha valaki agyhalott az csak te lehetsz! Olvad még egyszer el amit írtál!
    “Az együtt mellett??Érdekes az olimpiához való hozzáállása a Balradnak!”
    Csodálnám, ha ezt rajtad kívül más is értené!

  • fatum szerint:

   Igazad van. Gazemberek mellett akkor sem szabad kiállni, ha látszólag jót csinálnak. Az olimpia körül csinált cirkuszuk nem beszél a lényegről. A 27 évvel ezelőtti maffiamegszállás óta minden alkalommal pályázott Magyarország az olimpia megrendezésére. És minden alkalommal sok pénnzbe került már maga a pályázat is. Egyszer sem nyertünk. Most sem valószínűbb. Sőt van egy sanda gyanúm, hogy akkor már Európában és a világban tombolni fog a III. Világháború. És olimpia sehol sem lesz már. Sokkal aggasztóbbnak találom, ami ellen nem gyűjtenek aláírást. A zsidó olimpiát 2019-ben. Lehet antiszemitázni most engem nagyon, de észre kellene már venni, hogy ez az ország már lassan Izrael. Tudni kéne, hogy manapság már azért börtönöznek be embereket, mert mernek szólni ellene. Szeretnék, ha magyar megmaradna.

 2. sándor67 szerint:

  ADMIN! “Micsoda lopási akció készülődhet itt a háttérben, ha a döbrögista horda még “gyilkolni” is kész az ügy érdekében?!” MIT HADOVÁLSZ MÁR MEGINT ÖSSZE VISSZA???? ahogy elnézem elgurult az utolsó gyógyszered is

 3. Realista szerint:

  Azért eléggé nagy csúsztatás, ha egy ócska kis pitiáner soros bérenc csapatot épp vegzál pár rendőr (ami ugye nem szép dolog, de minden rendszer felhasználta és használja az erőszakszervezeteit) mindjárt gyilkosságot kiáltani. Pont ezek a bandák akik naponta ha kell simán változtatgatják a véleményüket. Ha kell olimpiát támogatnak, ha akarják akkor nem és szemrebbenés nélkül belehazudnak a képünkbe. Ha kell, Moszkva seggét nyalják ha úgy diktálja az érdekük akkor a jenkikét. Mikor mi a feladat. De ezeket védeni vagy ezek miatt butaságokat írni nem kell. Amúgy is aki akarta aláírta így is. Ők is egyből mártírt akarnak csinálni magukból.

  • Satya szerint:

   Szerintem ez a hozzászolásod maga a butaság. Eléggé egyértelmű hogy mekkora fidesz bérenc vagy. A hozzászolásaidból csak úgy süt a fideszes propaganda!

 4. V.kutya szerint:

  Magyarország kezd egy hatalmas sertésteleppé válni, azt hiszem, itt már nincs értelme egyetlen betűt sem leírni. Ma alább tartunk, mint az ötvenes években, ezekre az eseményekre már nincsenek szavak. “Ezeket védeni” – vagyis: nem baj, ha akár ott helyben főbe lövik – innen már csak egy lépés.

  • V.kutya szerint:

   “Nem adom fel tudjátok, láthatatlan lapos sumákok, Istenem, de sokan vagytok rosszak”- ma annyival rosszabb a helyzet, mint 35 éve, hogy már nincs, aki ezt elénekelje, sőt, ő is velük van!

 5. zls-179 szerint:

  A hatalom célja a hatalom maga,a hatalomért pedig mindent.A jelenlegi nárcisztikus vezetőink a lelküket rég eladták a hatalomért!

 6. aaa szerint:

  ÉS IGAZOLTATTÁK AKI ODAMENT ALÁÍRNI ? Küldet el valakit onnan ?

 7. Smith szerint:

  Tetszenek figyelni? A rendőrök akadályozzák az alkotmányos jogaink gyakorlását.

  “Engem rendőr még soha életemben nem szolgált és nem védett, viszont számtalanszor féltem és undorodtam az erőszakosságuktól, a korruptságuktól meg a gátlástalanságuktól. Attól, hogy a törvény fölött állnak, akárcsak a politikusok.” (Idézet: Puzsér Róber)

 8. vitorla123 szerint:

  Nem kell olimpia!Mert alkalom a lopásra!Ha nem lesz korrupció,akkor rendezzük olimpiát,már ha lesz rá pénzünk!

 9. Szaszi szerint:

  A két nem mellényes önkormányzati rendész szerintem.Az még egy rohadt fajta,némelyik Rambónak érzi magát,volt szerencsém hozzájuk.
  Újabb 3 ezer rendőrt vesznek fel,igaz határvadásznak,de ez ne tévesszen meg senkit,oda vezénylik őket ahová szükség tartja.

  • vitorla123 szerint:

   Van ettől sokkal kolojabb gond is.A határ kerítésnál szolgáló rendőröknek gyerekeket,asszonyokat kellene haslomra lőni,ha nekirohannak a kerítésnek. És neki fognak rohanni. Ki vállalja a háborús bűnökért a felelősséget?Aki lőtt,vagy aki a kerítést aknamező nélkül megépíttette

 10. János szerint:

  Az olimpia rendezés gondolatát nem tartom helyesnek, mert nem ér annyit! Mert államcsődöt okoz! Mert az államcsőd az ország összeomlásához vezet! Ha ennivalóra sincs pénzem, akkor nem menjek hitelbe, tízezer milliárdos tételben “Itt a piros! Hol a pirosozni ” a cigányokkal! Inkább fejlesszük a hadsereget, állítsuk vissza a határőrséget, védjük meg a határainkat! Nagyon kéne már az a “Vasfüggöny” az aknazár, a lovas határőrség, és ha kell 10 méter magas várfal is a határra! Stadionok helyett cukorgyárakat, iparosítást, élelmiszer ipart! Aláírtam, hogy nem szeretnék olimpiát, mégis mi köze van ennek a pártpreferenciáimhoz? Az, hogy az összeomlástól, a polgárháborútól féltem a hazámat, amit az olimpia elkerülhetetlenül a nyakunkra hozna, ettől miért lennék ellenség? A felelőtlenség ellensége vagyok, de nagyon! Hannibal ante Portas! Ellenség a kapuknál! terroristák milliói készülnek legázolni Magyarországot, és a tőrzsfőnökök egy olimpia nevű tébolyra akarják költeni az ország következő hatszáz évének a jövedelmét, persze hitelből! Nem! a stimulálószereken, drogokon, asztmagyógyszereken, vegyszereken élő zombi „élsportolók” nem érnek annyit! Tán néhány Smitt Pali féléért vesszen a haza?

 11. János szerint:

  Éppen akkor, amikor több ezer lóra lenne szüksége a határőrségnek, vagy azoknak akik őket helyettesítik. Éppen akkor kótyavetyéltétek el egy fél Fa-Batkáért az állami ménest! A szó szoros értelmében FÖLDÖNFUTÓK lettünk. Az egykor büszke magyarok, akik 10.000 éve már lovon száguldották körbe a világot, a földön futva kergetik a Pakisztáni, Bangladesi, Afrikai hódító csűrhét! Akiknek csak annyi a dolga, hogy 8 kilométerre fusson el a határkerítéstől és attól kezdve az idők végezetéig élősködhet rajtunk, el kell, hogy tartsuk, közben kedve szerint öldösheti a közülünk gyengébbeket! Mit csináltatok a ménesekkel, a lovakkal? Most hogy az életünk is függhet tőle, hová loptátok? “Okosba” oldottátok meg ezt is, igaz? Földönfutók lettünk, akiket a migricek, liberáltak, sivataglakók csak kinevetnek! Az Ásotthalmi határvédelmi erők egyetlen autójára valót is koldulásból kellett összeszednünk! Bezzeg a bolond focistáknak naponta új stadion épül!

 12. Havasi Gáspár szerint:

  Miután Magyarországot kifosztották, igazából már rég csőd van.
  Olimpia nem lesz, ők is tudják. Ez a politikai és hatalmi alom belső harca.
  A rendőrök a mostani diktatúrát, a gyüjtögetők meg az előzőt (de lehet, hogy már a következőt is ) képviselik. Ez zsidók háborúja a koncért. (EGYÜTT- Bajnai meg a “nép?”)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.