Levelek az út széléről

Segítsünk egymáson – Kétségbeesett levélíróink üzenetei

help

A 06-20/975-3822-es telefonszámon hívható a következő levél feladója:
„Nógrád megyében, egyedül élő, daganatos betegségben, sokízületi gyulladásban és más betegségekben szenvedő, idős asszony vagyok. Sajnos zárlatos lett a házamban a villanyvezeték, és leégett a mosógépem meg a bojlerem. Az áramszolgáltatást megszüntették, csak új bekötőként kapcsolják vissza. A mínusz 28 fokos hidegben aztán elfagyott a vízvezetékem is. Kétségbe vagyok esve, mert én ezeket kifizetni nem tudom. Nagy szükségem lenne anyagi segítségre, hálás lennék kedves olvasótársaimnak minden támogatásért.”
Patyiné Kakuk Etelka a 7353 Izmény, Kossuth u. 78. címről írt (telefonszáma 06-70/535-9960):
„Hetvenhárom éves vagyok, a lányommal lakom együtt. Mind a ketten betegek vagyunk. A lányom rokkantkocsival jár, nekem meg tíz méter után meg kell állnom, mert tovább menni nem tudok. Mind a két lábamat műteni kellene, de sajnos még nem kerültem sorra. Magas a vérnyomásom, súlyos cukorbetegséggel küszködöm. A nyugdíjam nagyon kevés, a gyógyszereimet sem tudom mindig kiváltani. Ebben a szörnyű időben most a tüzelőnk is elfogyott, és nekem még téli ruhám sincs. Nagy szükségem lenne meleg pulóverre, nadrágra, téli kabátra, lábbelire. Súlyom 105 kiló, 40-es a lábam. Tüzelőt is hálával fogadnánk.”
(szabadfold)
Bal-Rad komm: CSAK KÉT könyörgés. Vajon az Új Nemmzetthy Elyth prominensei…
Jó!-persze tudjuk: ŐK NEM “ILYESMIKET” OLVASNAK!
ŐK pályázatokat olvasnak. Meg egyre “rövidülő” vagyonlistáikat. ŐK azt olvassák,hogy SENKIT NEM HAGYTAK AZ ÚT SZÉLÉN! Meg hogy az ország erősödik, és jobban teljesít! Már a hitelminősítők is felfigyeltek eme TÉNYEKRE!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Levelek az út széléről bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    A segítséghez pénz és összefogás kell!Próbálkozunk mi itt ezzel.Tegnap egész nap egy állrendőrséggel vívtam jogi csatát a Bíróságon.Senki nem hisz a szemének,hogy több mint egy évtizede fosztogatja a tanyasi lakosságot egy állrendőr banda.Sőt hatóságok működtek együtt velük.Egy amerikai játékfilmsorozat az ötlet alapja.20 millás rendőrjárőrkocsi,olyan ékszerek amilyet még Zalatnai sem látott és így tovább.Simán lebaszva három orvosdoktor mint hülye.Köztük egy főorvos.Mert neki joga van.Rabolni!Mert benne van az alomba.Kitudja hogyan! Mindezt hamis személyazonossággal megspékelve.

  2. NSP szerint:

    73 éves ,105 kg…cukorbaj,lábműtét. no comment.

  3. fatum szerint:

    Ez a kapitalizmus.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.