Forduljon orvosához, gyógyszerészéhez!-ha még lesz ideje

Este hazaküldték a sürgősségiről Erikát, hajnalra meghalt

eri

Döbrögisztán — Soha nem múló fájdalom és temérdek megválaszolatlan kérdés – ennyi maradt Hollósi Gyuláék­nak, miután 2014 májusában elveszítették Erikát (†46), a férfi feleségét és négy gyermeke édesanyját.

Gyula (57), a gyászoló özvegy állítja: a tragédia elkerülhető lett volna, ha ahelyett, hogy hazaküldik, felesége megkapja a szükséges kezelést, miután infarktus gyanújával bevitték a főváros környéki kórház sürgősségi osztályára.

hogyu

– Erika a munkatársaival focizott, amikor rosszul lett, ezért mentőt hívtak hozzá – emlékezett a férfi. – A kórházban vért vettek tőle, majd egy EKG-t is csináltak, de a vizsgálatot követően hosszú órákig nem történt semmi, cselekvés helyett csak várakoztattak minket: ültünk a váróban, a feleségem reszketett, nyomást érzett a fejében, majdnem összeesett. Csaknem öt óra elteltével szóltunk az orvosnak, aki a szívproblémát felismerte, de a feleségemnek csak annyit mondott, hogy forduljon kardiológushoz, és szedje be a felírt gyógyszert. Hazamentünk. Hajnalra Erika már halott volt! – csuklott el a férfi hangja.
A dokumentumok alapján az asszony halálát közvetlenül szívelégtelenség okozta, a boncolási jegyzőkönyv alapján pedig az EKG-n látható elváltozás friss szívizomelhalásra utalhatott…
(blikk)
Bal-Rad komm: A cikk még folytatódik. Mondhatnók úgy, hogy jogi és egészségügy-MEGSZÍVLELENDŐ-tanácsokkal.
Van persze benne egy figyelemre méltó megállapítás is: “…rendszerhiba van a sürgősségi ellátás szabályozásában: mára már sokszor nem a szakorvosok teljesítik az ügyeletet, hanem például az odavezényelt szemészek, neurológusok és…”
-Ezen az alapon lehetne ott akár lódoktor is!
Márpedig ez aligha rendszerhiba! EZ RENDSZERBŰN! Az okok pedig ismertek.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Forduljon orvosához, gyógyszerészéhez!-ha még lesz ideje bejegyzéshez 66 hozzászólás

 1. istván szerint:

  A büdös,rohadt francba!!
  A dokit azonnal ki kell rúgni,és örökre eltiltani a foglalkozása gyakorlásától!
  Azért,mert ez olyan felelőtlenség,hogy égbekiáltó!Rendelkezésre áll az EKG,és a “zászlócskák” világosan mutatják,hogy koszorúér elzáródás van!Sajnos,tapasztalatból tudom,hogy ezek a jelek riasztóak,életveszélyt jelentenek,és ezt egy végzett orvosnak még jobban kell tudnia,és tudnia kell azt is,hogy ilyenkor mi a teendő,még akkor is,ha “csak” általános orvos!Magyarországon annyira általános a szívinfarktus,hogy még a munkanélküli sertéspásztornak is illik tudni,hogy mi az,és hogy a mentőket kell hívni azonnal,és irány a kardiológia!
  Nekem szerencsém volt,mert a sztent beültetése után négy órával kaptam infarktust,még a kórházban,ahol azonnal elláttak,de ha itthon ér el,akkor annyi!
  Tehát még annyiból is nagy a gond,hogy az orvos látta-tudta,helyben volt,csak a segítsék,a felelősség járt valahol máshol!
  Nem csak a “dokit”(most már csak így!!) kell ám kirúgni,hanem az egészségügyi minisztert,a me.-t kell alaposan tökön rúgni,de még az elődjeiket is,mert hagyták-tették,hogy az egészségügy tönkre menjen,és a lelkiismeretes orvosok helyett orvosbárok vezetik a kórházakat,haszonelvű alapon!
  Nem a nyugdíjakat kell megadóztatni,és tb.-t vonni belőle,hanem meg kell teremteni a gazdasági alapját az ország működéséhez,amit eddig voltak szivesek szétlopni!

 2. sándor67 szerint:

  A Gyula, a gyászoló özvegy állítja ………. de milyen alapon, ki Ő, orvos, milyen alapon állítja??? Admin kedves, hol találtál erre a három éves cikkre ? kutakodtál rendesen, hogy valami csúnyával rukkolj ki ma reggelre is??? Miért a szarban vájkálsz mindig? Miért nem tudsz a jó dolgokra is fókuszálni néha??? Miért nem írsz olyan cikket is melynek az elolvasása így kora reggel pozitív érzéseket adna az olvasónak? Miért a hazádat szarod mindig? Miért nem látod, hogy külföldön még rosszabb a helyzet? MIÉRT NEM ?????????? Miért vagy ilyen degenerált, megkeseredett véglény????????

  Admin:

  Ember! Én megtanultam írni és olvasni! Értelmezni is! A szemem sem csak azért van, hogy a szappan csípje!

  Te legalább olvasni tanulj meg! Fölfogóképességet meg rajtad számonkérni teljesen fölösleges dolog! Mert ha rendelkeznél ilyen képességgel, hallgatnál.

  • sándor67 szerint:

   nem mellé “beszélj”a szokásodhoz híven !!!

   Admin:

   DÁTUMOKAT legalább tudsz olvasni? Megérted ezt: 2017 02. 09.

   • X. men szerint:

    sándor menj a kurva anyádba! Te buzi fideszes köcsög! Remélem te is igy fogsz megdögleni!

    • sándor67 szerint:

     legalább a neved írd ki te szerencsétlen, X MEN

     • Tovaris szerint:

      Ön miért nem írja ki? Az név, hogy “sándor67”? Az is egy ugyanolyan “buzi-köcsög” rejtőzködési mód, mint akármelyik másik nicknév.
      A nicknevek mögött kutakodni olyan színvonal, mint öregasszonyok bugyiját lehúzni.
      Inkább azzal törődjön, hogy ne náci módon nyilvánuljon meg.

     • Hun szerint:

      Akinek nem inge az ne vegye magára. De látom te magadra vetted X men hozzászolását. Úgyhogy most már mindenki tudja hogy ki vagy valójában 🙂

     • Sneider Imre szerint:

      Tudod mit te senkiházi fityiszes szarzacskó!
      Akkor olvasd névvel is, menj a rohadék tolvaj- fityiszes kurva anyádba! A nyomorult tolvaj és hazaáruló fityiszes senkiháziaknak osszad az észt. Pont közéjük való vagy, ahogy lézer jankó mondaná, annyit is érsz.

  • Tovaris szerint:

   Úgy kell az adminnak, ha az ilyen véleményeket nem moderálja ki. Itt nem az olvasással van probléma, hanem a fasisztoid szemlélettel. Ami rohadtul nem illik bele ennek a lapnak a fejlécen hirdetett szellemiségébe. Még toleránsan sem.

   • sándor67 szerint:

    hmmm, megszólalt a másik agyatlan 😀

    • Tovaris szerint:

     Az “agyatlanság” nem bűn, de a náci lét igen.

     • sándor67 szerint:

      Tovaris : de, ha még saját magad is felvállalod az agyatlan állapotodat, akkor mééért akarsz itt eszet osztani??? nem tudtad, hogy egy bolond százat csinál? szerinted nincs itt ép elég már?!

     • petymeg szerint:

      Sankó
      A hülye ember okoskodik az okos ember hülyéskedik!
      Te melyikbe sorolod magad?

   • Nagy szerint:

    S.okkal inkább vagy náci, mint akikre Te ezt m.ond.od.
    A nagy k.ommunisták, mint Putyin apja is, akik a saját kat.onáikat lőtték le, semmiben nem v.oltak j.obbak, mint egy valódi náci. Ezen alap.on Te sem vagy j.obb, mint egy valódi náci. Putyin is egy r.ohadt imperialista. Te meg egy náci.

   • Balázs szerint:

    Uraim: Tovaris & sándor67!
    Részesítsétek egymás édesanyját anális örömökben!
    Ezután vágjátok el egymás torkát…és egy kicsit szebb lesz a világ.
    Előre is kösz!

  • sándor67 szerint:

   ezt nem Te írtad admin??? idézlek: Döbrögisztán — Soha nem múló fájdalom és temérdek megválaszolatlan kérdés – ennyi maradt Hollósi Gyuláék­nak, miután 2014 májusában elveszítették Erikát (†46), a férfi feleségét és négy gyermeke édesanyját.

   nos, ha jól látom 2014 szerepel

   Admin:

   Sándorom!-Sándorom! Ha a gondolkodás nehezedre esik, legalább tűnődj! A kommentet én írtam MA!-EGY MA MEGJELENT, MAI DÁTUMOZÁSÚ cikkhez, és mejegyeztem, hogy még másról is szól a cikk. CSAK A LÉNYEGI részt copyztam. Ott van a forrás, tessék fölkeresni! Vagy ideggyógyászodat-gyógyszrészedet!

   • sándor67 szerint:

    admin admin, feltettem neked az első hozzászólásomban jó néhány kérdést, ebbe az egybe volt értelmi képességed belekötni??? válaszolj már a többire is, ha már ezt így félremagyarázod !

 3. istván szerint:

  A szlogen pedig nem az,hogy :forduljon orvosához….stb.stb hanem:
  Forduljon bátran gyóntatójához,kórboncnokához!Ha van rá ideje,persze!

 4. Smith szerint:

  Azért kellett meghalnia, hogy a Kedves Vezetőnek a hóbortjaira legyen elegendő pénz: várba költözésre, focistadionra, kisvasútra, a legkedvesebb kötélbarátjára és gázszerelőjére …

  • vitorla123 szerint:

   Megértem a felháborodásotokat!Csakhogy ez nem más,mint a munkavállalók elleni szisztemetikus ,azok megsemmisítésére törekvő bosszúálló politika.Amit Izrael folytat a magyar munkavállalók ellen.Már nyilván való,hogy ennek a politikai irányvonalnak több áldozata van mint a hatszázezer deportáltnak.Nem arról van szó,hogy ez a pénz focipályára kell!!! Nem ,hanem arról,hogy nem adható oda azoknak akik rászorulnak,mert akkor nem pusztulnak el.Ez háború,kivégzést végrehajtó alegységek nélkül.Politika rangjára emelt magyar munkavállaló irtás,elüldözés a szülőföldről,mint Szíriából.A magyar munkásosztály nyílt terrorisztikus lemészárlása.Csak az a kérdés,hogy akkor a zsidók feltámadnak?(Ben Gurion).

   • János szerint:

    Nem fognak feltámadni, mert meg se haltak! Szépségkirálynőt választanak maguk közül, minden évben! Aztán a banketten megbeszélik, hogy ki lesz jövőre a túlélők szépe!

   • Hun szerint:

    +1

   • Smith szerint:

    Nem csak a magyarság fogy, hanem a fehérek szerte a világban. Tudatosan szervezett fehér népirtás zajlik azzal, hogy az életterünkbe telepítik az alacsonyabb kultúrával és szellemi képességgel rendelkező színesbőrű embereket, akik nem építik, hanem bomlasztják a közösségünket (Nemzet = Isten, haza, család). Ennek a programnak az irányítója a vér szerinti arisztokrácia, a vállalati arisztokrácia és a szabadkőműves zsidók (Bilderberg Group). A világuralom volt mindig is a legfőbb elérendő céljuk, de amíg léteznek nemzetállamok, addig nem tudják ezt elérni. A tervüket az orosz elnök és a magyar miniszterelnök húzhatja keresztbe, (az EU-t azért hozták létre, hogy az európai nemzetállamok helyébe lépjen) mert előbbi kívülről, utóbbi belülről rothasztja az egészet. Ezt maga a patás ördög, Soros György mondta ki. Elszórták a nacionalizmus magjait, és elég jó talajra lelt Európában, mert egészségesen növekszik.

 5. János szerint:

  A szlovákok eladták pénzért a zsidóikat, emberkísérletek céljára! Kértek miattuk a zsidók kárpótlást? Nem! A románok ott verték agyon a zsidóikat ahol rájuk találtak! Kértek miattuk a zsidók kárpótlást? Nem! Horvátoknál, szerbeknél, lengyeleknél ugyan ez volt a helyzet! Itt csak a német megszállók emeltek kezet a zsidókra. De velünk fizettetnek kárpótlást. Ez nem helyes, abba kell ezt hagyni, sürgősen! Ennyi erővel, ha két pakisztáni menekült megkéseli egymást a bicskei táborban, akkor az idők végezetéig Magyarország fizessen kárpótlást Pakisztánnak?

 6. Tovaris szerint:

  Nem a “döbrögisztán” a lényeg, az csak következmény.
  Mikor mondjuk ki végre, hogy az egész kapitalizmus az oka mindennek?

  • vitorla123 szerint:

   A harácsolás az oka mindennek.Mi a kapitalizmus? Eszik isszák?Kenyérre kenik!
   A harácsolók osztály uralma!Már az osztály is túl van ragozva.Harácsolómentes világot akarunk!A közöttünk levő nézetkülönbség a kódkönyv miatt van.Adó>csatorna>vevő! Az adó kódol a kódolt információ áthalad a csatornán a vevő dekódol. Ha kód nem azonos az információ nem megy át az adótól a vevőhöz. Ma nem tanítják sehol,hogy mi az a kapitalizmus.Főleg nem hogyan működik.Kell találni olyan kódokat amivel az eredeti információt át lehet vinni.Megváltozik ezzel az üzenet formája de a tartalma nem.Csókoltatlak akivel szereted.Vagy saját kóddal sokszor mondtam anó: KELLEMES HÉTVÉGI IVARNAPOKAT! Válasz:Viszont kívánjuk!

 7. istván szerint:

  Sándor!
  Ha lenne valami értelmes dolog,amit a rendszerváltók csináltak,akkor megérteném állandó , admint támadó célzatos hülyeségeidet!De úgy,hogy eltüntették a magyar gazdaságot.és ezzel összefüggésben tönkretették az oktatást,az egészségügyet,hatalmasra duzzasztoták az államadósságot,meg stb. ezért hozzászólásaid nem mágosiok,mint rendszerváltó,magát mosdató .céltudatos hazugságok,és a józan,de találó kritika elutasítása!
  Admin nem a hazáját szidja,és ,sokan másokkal együtt én sem,hanem a haza nevében garázdálkodó ,a hazát tönkretevő szarháziakat!Ha te közéjük tartozol,akkor téged is!Márpedig az eddigi dumáidból az derül ki,hogy nem vagy több,mint az asztalra piszkító,öntelt fidesznyik,aki a haza tönkretételének egyik alakja,vagy éppen a tönkretevők haszonleső talpnyalója!
  Majd ha lesz dícsérni való,akkor majd dícsérni fogunk,de a haza hivatkozása nem lehet képmutatók,tolvajok,hazugok hivatkozási alapja arra,hogy a haza nevében tették tönkre magát a hazát!

  • sándor67 szerint:

   István. A fidesz duzzasztotta az adóságot ilyenre? a fidesz szüntette be a gyárakat? A fidesz építette le a gazdaságot? A fidesz nyögi és teszi jóvá fele a sok -sok hazaáruló nyomorult döntéseit. vissza lehetne menni a Kádár korszakig és onnantól 2010 ig szétnézni

   • petymeg szerint:

    Igen!
    Ezek a szarháziak a”rendszerváltás”óta aktívan ott vannak a parlamentben és aszisztáltak a rablásban. Egyetlen esetről sem tudok amikor vergödtek volna a rablás, kifosztás miatt.

 8. istván szerint:

  Nem hiszem,hogy Vitorlának Tovarist kellene kioktatni,és olyan elveket bevezetni,amelyek mindenki számára,aki nem politikával foglalkozik,érthetetlen.Én értem,de ezzel nem megyünk semmire!Bizonyára Tovaris is érti,,és nagyon helyesen ,csak pár mondatban fejti ki véleményét!Igaz,hogy marxista-leninista eszmék alapján, ,de igazából nincs is más értelmes eszme a kapitalizmus jellemzésére!
  Meg lehet figyelni,hogy mindaddíg,amíg ilyen rébuszokban beszélünk,addig kapitalista,torzszülött trolljaink csak röhögnek,de abban a pillanatban,mihelyst szóba kerül Marx_Engels_Lenin,abban a pillanatban dühös,büdösszájú szitkozódásba kezdenek!!
  Ez nem baj,mert ebből is látszik,hogy érveik ezen elvek ellen nincsenek,csak bősz tagadás,és szitkozódás!!Ja,meg kommunistázás,komcsizás!
  Érdekes,hogy már évek óta mondogatom-írogatom,hogy a szocialista elvek, a sztálinista alkotmány nem más ,mint az alapvető emberi jogok deklarációja,de abban a pillanatban,mihint(!) szóba kerülnek ,megy az átkozódás!
  De olyan még nem történt meg eddig,hogy a hazug,tolvaj rendszerváltók elgondolkodtak volna azon,hogy mi is volt a szocializmusban,amit próbáltak biztosítani a dolgozóknak az emberi jogok szocialista értelmezése alapján,hanem a hatalmon lévő hazugsággal traktálja a dolgozókat,míg az ellenzék azt harsogja ,hogy kormányváltás,kormányváltás,de egy szóval sem említi,hogy a dolgozókat visszaemelje valamikori jogaiba!
  Pedig az menne a kapitalizmus keretei között is,(nem hiába mondogatják egyesek,hogy a szocializmus nem volt más ,mint államkapitalizmus!!),ha nem tolvajok,hazugoj,a külföldi tőke kiszolgálói lennének minden oldalon!!

  • vitorla123 szerint:

   Eszembe nem jut Tavarist kioktatni. Régóta ismerjük egymást még az előző életünkből.Mindig is voltak nézetkülömbözőségeink. De 80%-ban nézet azonosságunk is van.Remélem ő nem veszi kioktatásnak.

   • Nagy szerint:

    Ne kérj b.ocsánat.ot, mert mig Te javuló felf.ogást mutatsz, az a b.ol.ond meg megmarad az elavult d.olgainál. Ezzel többet árt, mint g.ond.olná.

 9. sándor67 szerint:

  a Fideszben világszínvonalú politikusok vannak, sőt, észre kellene már venni, hogy nagyon is jó irányba kormányozzák az erősen meglékelt hajót, nem ellene kellene hergelni, hanem kiállni a józan ész mellett , ja és belekötni az olimpia megrendezésébe is, ja , mert az teljesen leépíti az országot 😀 Ti már csak tudjátok 😀 persze, jobban, mint a gondolkodók akik szervezik , ébredjetek már fel és találjátok meg a helyeteket, ennyi ésszel szerintem a mezőgazdaság ( na persze itt a kapa, kasza, ásó használásra gondolok) vagy valami hasonló értelmet nem igénylő szakmában , ne itt osszátok az észt, ami nem ész csak irigykedés és vicsorgás

  • vitorla123 szerint:

   Hát tudod Simicska jellemzi jól a volt barátait.”Geci”!

  • Havasi Gáspár szerint:

   Ekkora baromságot – már bocs!

  • Szaszi szerint:

   Világszinvonalúúú..?
   http://media0.giphy.com/media/GDnomdqpSHlIs/giphy.gif
   Ki az..vagy MIBEN az?

   • Botond szerint:

    Hát a lopásban … abban igen magas szintre jutottak …

    • Nagy szerint:

     Még mindig le vannak maradva a Mszp-hez képest.
     864 millió d.ollár ?
     164 milliárd f.orint + 56 millió bűntetés és lesz még.

     • Botond szerint:

      Kik? A Zsidesz? Na ne … 🙂 … Vegyünk csak pár nagyobb és pontosan ismert tételt : MANYUP 3 ezer milliárd HuF (valójában 4,2 ezer milliárd a vége, amit ebből lenyúltak) / MNB-tartalék alap 10 milliárd euroval csökkentve … felhasználási jogcím nincs / államadósság … 18.799 milliárdról 25.430 milliárdra harcolódott 2010. óta … stb … Az Uniós adományok nagyságrendjét még nem ismerjük (akkor a ködösítés, hogy egyelőre nem látni, mennyit loptak belőle). Az ismert 10 ezer milliárd HuF és a 10 milliárd euro azért többnek tűnik, mint a 864 millió USD … Na és közel sincs vége a lenyúlásoknak (pl. MET földgázmutyija, a letelepedési kötvény buli, stb, stb).

  • Botond szerint:

   Agyatlan OPNI-szökevény vagy, akár csak a gazdáid …

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   A Fideszben világszínvonalú tolvajok vannak, akiket az ilyen agyatlan birkák tartanak hatalmon mint Te sándor67

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Utálom én is Elqúrót, de te egy agyatlan hülye vagy Sándor67.

  • Fergeteg szerint:

   Két nem összehasonlítható időszakról van szó, hiszen 2011-től új képletet használnak a gázárak meghatározásához. Ez nem a Fideszen múlt, hanem a földgázimportőrökön, ezek gyakoroltak nyomást a nagy eladókra (pl. az E.ON).
   –http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/07/uj_gazarkeplet_johet/
   –http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/07/08/itt_az_uj_gazarkeplet/
   A korábbi képlet a kőolaj világpiaci áraitól függött, az új képletben ennek sokkal kisebb a közvetlen hatása, mert import földgáznál már 75-90%-ban (attól függően, hogy nem tárolóból vagy tárolóból származó gázról van-e szó) nyugat-európai határidős földgázpiacokhoz indexált, határidős piaci ár határozza meg. Erre pedig hatással vannnak a szokásos tőzsdei ügyleteken túl a forint-euró és a dollár-euró átváltási arányok is.
   –http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/mitol_fugg_a_gazar_alakulasa.596038.html
   Az E.ON 2009-ben veszteségekre hivatkozott a szociálpolitikai okokból mesterségesen alacsonyan tartott gázár miatt, ezért a régi képlet alapján akkor (az olaj ára fél év alatt durván leesett) elvileg olcsóbbá váló gáz ára nem csökkenhetett a “kompenzáció” miatt (magyarul az E.ON lenyelte a keletkező hasznot).
   –http://magyarnarancs.hu/belpol/miert_nem_csokken_a_gaz_ara_-_kolcsonos_segitsegnyujtas-71500
   Mielőtt még azt hinnénk, hogy csak a kormányokon átívelő E.ON időszakában volt ilyen, hadd idézzem fel 2016-ot, amikor bár a megelőző két éves időszakban jelentősen csökkent a földgáz ára az EU-ban, a kormány nem hajtott végre újabb rezsicsökkentést.
   –http://www.origo.hu/gazdasag/20160406-gazar-egyetemes-szolgaltatas-foldgaz.html
   Ami a gázárak emelését illeti a korábbi képlet alkalmazása idején, 2010-ig a jobb- és baloldali kormányok egymáshoz nagyon hasonlóan emelték azokat.
   –http://m.privatbankar.hu/cikk/megis-melyik-kormany-mennyivel-emelte-valojaban-az-energiaarakat-265079
   2008-ban kirobbant egy súlyos világpiaci válság, aztán pár év múlva elkezdődtek az észak-afrikai és közel-keleti beavatkozások. Az olaj ára 2014 végére vészesen lement, de Fidesz második (döntően) és harmadik ciklusában már új gázárképlet volt – van – érvényben. Földgáz árának mozgása 2014-2017 (TTF az érdekes):
   http://www.eegas.com/price_chart.htm
   Míg az olaj ára kb. így alakult:
   –http://abszoluthozam.hu/grafikonok/Brent_olaj_future-10y-l-lg
   Szóval ne essünk a post hoc ergo propter hoc logikai hibájába (a Fidesz-kormány hatalomra kerülése előzte meg a gázárak csökkenését 2013-ban, tehát csakis miatta – mert olyan jó, az előző meg szar – következett be a gázárak csökkenése)! A Fidesz 2010-ben emelt, 2011-ben bizonyos fogyasztóknál szintén, majd 2012-ben megint:
   http://24.hu/fn/gazdasag/2016/11/17/szamlakkal-bizonyitjuk-hogy-kamu-a-reziscsokkentes/
   A piaci árak érdekesen alakultak akkortájt (sajnos csak ezt találtam, a cikkben a TTF grafikonok alsó, halvány része mutatja):
   –http://www.mfor.hu/cikkek/makro/Rezsicsokkentes_helyett_jon_a_rezsicsokkenes_.html
   Utána csökkentett, 2014 márciusban volt az utolsó könnyítés, de érdemes egy pillantást vetni a földgáz kereskedelmi árainak alakulására is. Beteszem ide a könnyebb elérhetőség kedvéért a EEGA-tól (TTF a lényeg):
   –http://www.eegas.com/winter_price_201509e.htm
   Vagyis az árak csökkenése nagyon is indokolta a rezsicsökkentést, nem a Fidesz nagylelkűsége az oka ennek, hanem a piaci változások és a lakossági feszültség, meg a választási cukorka. A lakossági nyereséget nagyrészt elvitték a korábbi emelések. További csökkentés is indokolt lett volna, de az nem valósult meg, akárcsak 2009-ben. Az ok a gyenge forinton kívül a szolgáltatók megemelt árrése volt.
   Egyik kutya, másik eb, Sándor.

 10. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Nekem tavaly Április elején volt egy hátsófali infarktusom. Kocsiba be, duplalátással és légszomjjal, erős mellkasi fájdalommal párommal indíts a 20km-re lévő városi kórházba. A kórházban az SBO-n fektettek le, majd ingerült, álmos és unott nővérek kezdtek el “matatni” rajtam hajnal 1 órakor. A szívinfarktus minden tipikus tünetét leprodukáltam, de “nem hatotta meg” őket. Reggelre aztán előkerült egy Tánya nevezetű orvosnő, aki megsem vizsgált. Múló rosszullétnek titulálta a dolgot és a zsebét húzogatta – de szó szerint. Megjátszva az “értetlent” kérdeztem mit csináljak. Ő azt mondta, hogy “biztonság kedvéért” menjek fel a 6. emeletre a kardiológiára. Mivel a liftet épp javították, hát felkutyagoltam az a párommal, aki már lassan dühkitöréseket kezdett produkálni. A kardiológián a betegváróban üldögéltünk, “herpitáltam”, az az rohadt rosszul voltam. Kb másfél óra múlva előkerült egy dokinő, aki futtában odavetette, hogy “most nem ér rá velem foglalkozni”. Na akkor dőlt el bennem a borjú, lekurvaanyáztam az egész bagázst, a párom pedig sírva fakadt. Mondtam neki húzzunk haza, mert inkább otthon szeretnék megdögleni mint itt. A párom, aki ilyen vészhelyzetekben kettőnk közül a reálisabban gondolkodó felhívta az egyik távolban lakó orvos ismerősünket. Ő nemsokára kb 10 perc visszacsörgött, hogy azonnal menjünk a kórház első emeletére, ott rendel éppen az egyik kardiológus főorvos (szír származású doki) beszélt vele telefonon és már vár bennünket. Ott a doki megvizsgált és azonnal injekciót és egyéb “kegyszereket” adott be nekem. Mondta, hogy azonnal hívja a mentőket és irány Balatonfüreden a szívkórház. Mivel kissé jobban lettem mondtam neki, hogy egy csupasz “szaros gatyával” nem megyek be, az asszonynak meg nincs jogsija. Megírta a kórisme-t, majd elküldött a háziorvoshoz, hogy az azonnal utaljon be. Mint mondta ő beutalót nem írhat, mert itt csak időszakosan van és ez “félig maszek” rendelés amit csinál. Megjegyzem, hogy PÉNZT NEM FOGADOTT EL! Kocsiba be, indíts a háziorvoshoz. Az azt mondta minek ez a hajcihő, “kicsit angináltam”, mással is előfordult már. A szír doki által adott papírt eltette, majd azt mondta, ha rosszabbul leszek rendelési időben keressem fel! Hazamentem. tele volt a tököm. Másnap elmentem dolgozni. Az építőiparban ténykedek (Admin tudja 🙂 ), Badacsonyban a hegyoldalban építettünk épp egy nagy villát. 45 fokos lejtő, 87db lépcsőfok az épületig, ezt naponta vagy 15X jártam meg. Eltelt egy hónap és felhívott a szír doki, hogy kijöttem-e már a balatonfüredi szívkórházból. Mondtam neki, hogy bent sem voltam. Micsoda???-kérdezte. A gyógyszereket szedem? Azt sem, mert olyat nem írtak fel. Én még külföldit habár erős akcentussal, de még nem hallottam olyan hosszan és olyan “ízesen” káromkodni mint a szír dokit. Másnapra azonnal behívatott (direkt miattam jött le Győrből!) és megvizsgált. Közbe meg kurvázta a háziorvosomat, meg az egész magyar ellátórendszert. Felhívta Balatonfüredet és közölte, hogy másnap azonnal menjek le már várnak. Ott megviszgáltak és azt mondták, hogy “egész szépen bemeszesedett” a szívizmom és az aortám. Mondták, hogy legalább egy hónapos gyógyszeres kezelés kell előtte, hogy hozzá tudjanak merjenek nyúlni. Felírták a gyógyszereket (TB által nem támogatott), majd lelkemre kötötték, hogy hetente legalább egyszer vagy le hozzájuk, vagy a szír dokihoz menjek el kontroll vizsgálatra. A szír dokihoz el is jártam. Egy hónap múlva befektettek, majd megpróbáltak megműteni – nem sikerült az aortát “kipucolni”, viszont én a műtét közben megint “bekaptam” egy gyengébb infarktust. Újra kellett indítani a szívemet, majdnem ott maradtam az asztalon. Három hétig nyektettek ott. Végül mondták, hogy ezt csak “nyíltszíves” műtéttel lehet megcsinálni Budapesten. A rossz hírük az volt, hogy a műtét sikerének vagy nem sikerének 50-50%-s esélyt adtak. Mármint, hogy túlélem e azt. Rám bízták a döntést, én meg nemet mondtam. Azt mondták az esélyeim így sem sokkal rosszabbak. Azóta havonta járok kontrollra és életem végéig hat féle bogyót szedhetek, ami havonta majdnem 40ezerbe kerül. Ez van.
  De azért vannak már szép új stadionjaink, Lőrinc is gazdagodik, Vajna úr kaszinói is sikeresek hála Istennek. Lényeg, hogy jobban teljesítünk, Magyarország erősödik, én dolgozhatok, fizethetem az adót, a TB és egyéb járulékokat.
  Apropó, adó és egyebek:
  Mondhatni “érdekesen működik” az Orbán kormány elszámoltatási és végrehajtási rendszere.
  Mészáros Lőrinc cégeinek összesen mintegy 16 Milliárd!!! adóhátraléka van. Tehát Orbán Viktor házipénztárnoka ennyit “felejtett el” befizetni a közösbe.
  Mészáros Lőrinc cégei ennek ellenére sorra nyerik el a több tízmilliárdos állami tendereket és mellette szintén sokmilliárdos pályázati pénzekhez jutnak.
  Na mármost, azon cégek nem nyerhetnek semmiféle állami beruházáson, pályázati pénzek elnyerésére sem jogosultak, amelyeknek adó és járuléktartozásai vannak, illetve végrehajtás, felszámolás, vagy csődeljárás alatt állnak.
  Mészáros Lőrinc cégei ellen mégsem indít a NAV sem végrehajtást, pláne csődeljárást vagy felszámolást. Lőrinc barát vígan lubickol az állami megrendelések jelentette milliárdjaiban, miközben bizony-bizony tetemes összeggel tartozik a büdzsének.
  Ezzel szemben ha egy másik magyar “mezei” kisvállalkozó akárcsak 1 hónappal is tartozik 100-200 ezer Forinttal a NV-k, már jön is a levél, hogy végrehajtás alá került a cége, vállalkozói számláját pedig rögvest inkasszó alá veszik.
  Aztán közbe meg álságosan nyüszítenek Orbánék, hogy százmilliárdok nincsenek befizetve a kasszába, ennyi adót csalnak el.
  Ja de kérem kik is? Hát bizonyára nem azok a 2-10 dolgozóval “prosperáló” mikro és kisvállalkozók, akikre rögtön lecsap Tállai és a NAV ökle, mihelyst egy kicsivel is elcsúsznak a befizetésükkel.
  Ők nem úszák meg. Jön a végrehajtó és viszi az eszközeiket, amivel a kenyerüket keresték-keresnék.
  Itt még nem is említettük Orbán másik nagy cigány haverjának “általános nyolcosztályos érettségivel rendelkező” Farkas Flórián által szintén adóelkerülő strómancégeken keresztül eltüntetett “romafelzárkóztatási” milliárdokat.
  Mondjuk ez így ment mindig az Orbán kormány elődeinél is, nem az ő “szabadalmuk” a kisemberek kinyírása, tönkretétele, ellehetetlenítése.
  Jól van ez így? Tényleg ennyire hülye az átlagmagyar, hogy a saját kirablóit, tönkretevőit tartja hatalmon, öngyilkos módjára azokat juttatja mindig kormányra akik az ő és gyermekei szájából szó szerint kilopja az utolsó falat kenyeret is?
  Aztán csodálkozunk, hogy aki csak teheti a szakembereink közül elmenekül ebből az országból, el ezek a rablók elől.
  Miért vagyunk mi ennyire hülyék, hogy mindig ezeket ütetjük a saját nyakunkra? Miért nem akarunk és vagyunk képesek leváltani, elzavarni a francba őket? Csak nem élvezzük, hogy szó szerint szétszívatnak bennünket?
  Mert mi csak megszívjuk, ők meg gazdagodnak, mi sírunk, ők meg röhögnek rajtunk.

  • vitorla123 szerint:

   Te szélsőjobb!Te tiszta kommunista vagy!Vigyázz magadra,ha tudsz!Mert nálam mint piszkos kommunistánál a legfőbb érték az egészséges boldog munkaerő.A munkavállaló.Aki ilyet tesz vele amit leirtál az meg az uralkodó cionista fasiszta.Elehet dönteni ki akar neked kellemes hétvégi ivarnapokat,feleséggel hetente egyszer,vagy hamvasztásos temetést.Ne hagyjuk,hogy így legyen!

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Vitorla, nem vagyok én semmilyen “ista”, csupán egy egyszerű ember aki elsősorban magyar.
    Én azt vallom, hogy ebben az országban a tehetségnek és a szorgalomnak kellene érvényesülni nem pedig a kiváltságnak. Nem hiszek a nagy egyenlősdiben sem, mert heréket nem szeretek eltartani.
    A lehetőséget (tanulás) mindenki számára INGYEN! biztosítani kellene. Aztán aki szorgalma folytán él (NEM VISSZAÉL!) a biztosított lehetőségekkel az boldogulni is tudjon, méghozzá jól és nyitva álljon előtte az előbbrejutás és a gyarapodás útja.
    Aki pedig nem élne a számára is nyitva álló lehetőségekkel hanem azt várná el, hogy “egyenlősdi módon” juttassék neki a javakból épp úgy mint annak aki a belét kihajtja, hát az olyanoknak lófasz a valagába, menjenek olyan országba ahol ezt megtehetik!

    • vitorla123 szerint:

     Van erre egy szabály!A “LÉ “HATÁROZZA MEG A TUDATOT.A társadalmi lét.Sokan nem tudják,hogy velem vannak és acsarkodnak.Mint a Mária!De ő(k) nekem bajtársaim azért amit leírtál .Az a cél.Hétköznapi nyelven.Pedig a mi politikai felfogásunk egyszerű.ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI.Na ez a kurva nehéz!

     • vitorla123 szerint:

      Amerikai Népszava cikke.Kritikával ajánlom olvasásra.
      Az alábbi cikk megírása után fedeztük fel Sándor Mária írását a Facebook oldalán, mely szerint egy hosszú interjúból emeltek ki két mondatot. Elnézést is kért itt.

      A feketeruhás nővér öngyilkosságot kísérelt meg: felvágta az ereit, de megmentették, így a szűkszavú hír. Nincs munkája, a kollégák nem állnak mögé, társai is elmaradoznak.

      Ki tudja, milyen varázslatos módszer működne a mai Magyarországon, ami elindíthatná a változást. Panaszkodásból nincs hiány, dühből, keserűségből, frusztráltáságból sem. Olykor-olykor előfordul néhány demonstráció, de a kormány tulajdonképpen jól elvan ezekkel (a látszatdemokráciának jót is tesznek a felvonulások), megmondja, hol lehet tüntetni, és a feltételekhez az emberek még mindig tartják magukat. Beszédes volt, mikor pár éve az éhségmeneten mintegy 30 ember vett részt, miközben milliókat fenyeget az éhezés réme.

      Aki elhatározza, hogy szembeszáll a hatalommal, kemény harcra számíthat. Ennél csak egy dolog keményebb: azokat megnyerni, akik érdekében harcba száll. Pedig – a látszat ellenére – ezen áll vagy bukik minden.

      Sándor Máriának a küzdelemre ráment az egészsége, a munkahelye, rengeteg ideje, mégis azt kell mondania: “Nem vagyok alkalmas vezetőnek. Mindenkinek hiszek, aztán rájövök, mások csak saját céljaikra akarnak felhasználni. Azt hittem, az emberek jók. Rájöttem, nem azok. A legtöbben önzők, épp a nyomor miatt, amiben élnek: az állandó nélkülözés, az állandó igazságtalanságok miatt. Csalódtak bennem, csalódtam bennük.”

      Függőkről mondják a szakértők: amíg nem akarnak ők maguk megmenekülni, nem lehet segíteni nekik.

      Mi a szenvedélyed, Magyarország?

  • Nagy szerint:

   Tanulság: nem a pénz hiány miatt voltál szarban, hanem az orv.osi h.ozzá állás miatt. Ah.ogy ír.od: a zsebét huz.ogatja, de Érted semmit nem tett.
   És ez így van ország.os szinten is.

 11. istván szerint:

  Satya!
  Ha a hülyeség,és a vele rokon szemétség egységét Orbán-ban mérjük,akkor te legalább 4 egységnyit hordozol magadban!Mert az egy dolog,hogy Orbán az,aminek gondolom,de az tartja életben,hogy ilyen agyamentek négyszeresen felülmúlják kritika nélkül !
  Rólad ennyit,és húzz el innen a francba!

 12. istván szerint:

  Szélsőjobb!

  Velem nem így történt a dolog,abban hanyagság,nem törödömség nem volt,de az is igaz,hogy nem is Magyarországon történt!Túl vagyok két sztentelésen,és egy érszakadásos infarktuson,amiből az első kommentemben leírtakkal tudtam szerencsésen kijönni!Most úgy vagyok ,hogy ha az észlelt angina pectoris ha jelentkezik,és 20 percnél tovább tart,akkor minden külön orvosi utasítás nélkül a ny-i kardiócentrumba vitessem magam!
  Szerencsére,még nem fordult elő ilyen a másfél év alatt.
  Azonban van egy sötét folt is a történeten!Azért írom le,hátha neked is van-lesz hasonló problémád!
  Sok-sok éven keresztül a kezekőorvosom felírta a koleszterincsökkentő tablettákat,ennek ellenére bekövetkezett az aminek megelőzésére szedtem azokat.
  Az infarktus után aztán erőteljesen nekirugaszkodtunk a sztatinok(koleszterincsökkentők!) szedésének,aminek hála elkezdtek fájni az izmaim,és kötegszámra eltünni!!Nem tudtam mire vélni a dolgot,és utánanéztem az összes szedett gyógyszerek mellékhatásainak!
  Döbbenetemre kiderült,hogy ebben az izomsorvadásban legnagyobb ludas a sztatin!!
  Mindjárt közöltem is a dokimmal a dolgot,aki el is ismerte,hogy ez az,és a sztatin a ludaas…!De azt is hozzátette,hogy de azt továbbra is szedni kell!!De azt is tudni kell,hogy a szívizmot is károsítja!Na,bassza meg!!Most mit csináljak,hiszen az első sztentelés után a hatalmas sztatin adagok ellenére(vagy miatta?!) következett be az infarktus!
  Ez az orvos részéről ma is eldöntetlen kérdés,én pedig utánanéztem,hogy mi is ez a gebasz!Nem úntatlak!A sok keresés közben kikötöttem a számomra legelfogadhatóbb magyarázatot adó két blognál!Az egyik Szendi Gábor:Tévhitek a C-vitaminról, a másik pedig Lenkei Gábor előadásai!!
  Most osztom azt a véleményüket,hogy a szívkoszorú erek elmeszesedése tkp.enyhe fokú skorbut,amely a nem elegendő C-vitamin fogyasztás következménye!
  Erre a dokim azt mondta,hogy szó sincs róla ,a C-vitamin felesleges pénzkidobás!
  Továbbra is sztatinok!Egyszer sem mondták,hogy ha már egyszer ezeket kell(ene) szedni,akkor illene tájékoztatni aaaa pácienst,hogy a sztatinok mellé akkor illik Q1o koenzimet is szedni,amely védi a sejtmembránt a sztatinok ellen úgy,hogy erősíti a kollagén-kötéseket a C-vitaminnal egyetemben.Ma már nem írnak nekem fel koleszterincsökkentőket,valahogy úgy elmúlt ez a szándék,pedig soha nem mondtam ki,hogy én nem fogom szedni,csak nem szedem már több.,mint egy éve őket!
  Helyette ,kb.3ooo-4ooo mg ascorbinsavat(por alakban vízben oldva) koenzimet,magnéziumot,d-vitamint,és még olyan kiegészítőket,amelyek pótolják az élelmiszerek hiányosságait! És nem utolsó sorban galagonya tea,,aminek hatását megtalálod az interneten!
  Nem biztatok senkit arra,hogy azt tegye,amit én ,de nézzen utána annak,amit leírtam,a neten megtalálható pro-és kontra mindez,és válassza ki azt a lehetőséget,ami neki a legjobban megfelel!Gyógyulást mindenkinek(még satyának is-bár sztem egy jó pszichológus……)
  Az orvosommal nem szálltam vitába,mert lelkiismeretesen foglalkozott velem.A nem megfelelő gyógyszer felírása pedig,… na nem őt hibáztatom,mert ha nem ezt teszi,akkor nem lehetne ott,ahol most van,sok-sok beteg szerencsétlenségére!A többi már politika,és összeesküvés-elmélet,amivel nem untatok senkit sem!

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Nem tudom a gyógyszereim nevét, mert az asszony váltja ki őket és az is adagolja ki reggel és este. Reggel 4 bogyó, este 3. Nagy rózsaszín, kicsi ovális zöld, egy hülye majdnem 8-s formályú kékesszürke, meg három fehér, egy kicsi, egy közepes meg egy nagyobb. Nekem hála Istennek nem tűnnek el kötegszámra az izmaim, igaz rengeteget mozgok is. Ha a telephelyen az irodába vagyok kb 10-15 percenként felugrok az íróasztal mellől, “futok kétkört”, az az jövök-megyek intézkedek, megemelek ezt azt, aztán vissza. Építkezéseken meg állandóan “ugrabugrálok”, szintezek, ellenőrzök, stb. Mellette rengeteget túrázok. Hetente legalább egy alkalommal “megmászom” vagy a Somlót, vagy Badacsonyt, vagy a Szentgyörgy hegyet. Igaz az izmaim nekem is fájni szoktak, főképpen a vádlim de azt betudom az állandó “császkálásnak”. Viszont a bal vállam az szinte állandóan fáj. Mintha izületi fájdalom lenne, még nem közöltem a dokival ezt.

   Adnin:

   Bakker!-ma fölvidított ez a sándor67. Aztán amikor olvastam, hogy meszesedésed is van, egyből arra gondoltam, hogy hát az csak jó dolog lehet az építőiparban! (No ez csak amolyan feketehumor-nem is!-inkább csak szürke!-lett volna!)

   De vigasztalódj! Én állítólag nem vagyok szívbeteg (csak válltól fölfelé van valami gond)

   A minap-mert siettem, biciklire kaptam, hogy elmenjek a kb. 500 méterre lévő boltba. Ott “leestem” abicikliről, és reszkető inakkal fújtattam vagy öt percig, mire lett elegendő erőm.

   Hazafelé már toltam a biciklit, de így sem volt könnyebb! Egész éjjel görcsöltek a lábaim.

   Lassan négy éve már, hogy munkanélküliként itt ülök a gép előtt, napi 16 ótát! Óránként felkelek, mert sajnos van gyermeki kötelezettségem.

   Na! Erre a bajra mit kéne szedjek? Félévente kb. szoktam befalni egy algopyrint, ha fáj a fejem.

   • Pozsony 907 szerint:

    Jobbulást.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Azelőtt én sem szedtem semmiféle gyógyszert. habár most félig nem mondtam igazat, mert ha fájt a fogam akkor egy-egy Donalgint beszoktam kapni. Elmentem egyszer a fogorvoshoz, egy picike vékony nő, az jobban félt mint én. megpróbálta kihúzni szegénykém, de csak letört a zápfogamból egy darabot. Mondtam neki nincs harag, de ne kínozzuk egymást, majd megoldom.
    A telephelyen a lakatosműhelyben a vascsövet befogtam a satuba, majd megittam félliter pálinkát. Miután kellőképpen elzsibbadtam tőle fogtam a “papagájfejű” csempefogót, a szárait megtoldottam egy csődarabbal és a satuba fogott csőre kitámasztva egy szuszra kitéptem a fogamat. Majdnem magam alá szartam igaz, de kihúztam. Utána újabb kétdeci “háziszőttes” pálinka. Másnap visszamentem a fogorvos nőhöz és megnézettem vele nem e maradt benne szilánk. nem talált jó munkát végeztem. 🙂

    Neked pedig jobbulást, és édesanyádnak is ugyanúgy.

   • Fergeteg szerint:

    Szélsőjobbnak, istvánnak
    István nem ír ártalmas dolgokat. Csak én zsíros ételek fogyasztásától távoli időpontban vennék be nagyobb mennyiségű C-vitamint, rák pajtás kockázata miatt.
    http://www.medicalnewstoday.com/articles/81612.php
    És mindenképpen fogyasztanék mellé gyümölcsöt, zöldséget, hogy a jó hatásokat fokozzam.

   • Fergeteg szerint:

    Adminnak
    Lehetséges, hogy a nyaki gerincszakasszal van a probléma?
    –http://www.webbeteg.hu/cikkek/mozgasszervi_betegseg/8357/a-nyaki-problemak-okai
    Esetleg a vállak környékével? A számítógép előtt töltött hosszú idő gond lehet, egyes izmok nagyon kifáradnak, mozgástartományuk beszűkülhet, különösen a nyak izmaié. Rendszeres torna mellett kálcium és magnézium bevitele nem árthat. Az egyik legocsóbb (és legősibb) megoldás a felhasználás előtt megmosott, megszárított tojáshéj egészen apróra zúzása/darálása, majd elfogyasztása. Pl. egy kávédaráló is megteszi eszközként. Kedves Admin, sejtem az okát a fáradtságnak, mindenképpen javaslom ezt a “trükköt”, még a pénztárcát sem terheli! Némi plusz magnézium sem árthat, ennek természetes megoldása már kicsit húzósabb lehet, de itt elég olcsó magnézium-citrát port találtam:
    –https://www.tapkiegshop.hu/vitaltrend-magnezium-citrat
    Nem kell túlzásba vinni, szerintem már 1-2 adag is segíthet, és akkor egészen sokáig kitart egy doboz. Én a tojáshéjport nagyobb, a magnéziumot kisebb étkezésekkel együtt, utóbbit elosztva venném be. Figyelnék a folyadékbevitelre, mert ez idősebb korban már problémás lehet. Megfelelő mennyiségű sót is fogyasztanék: nem túl sokat, de nem is kevesebbet, mint amennyi kell, mozgástól, testmérettől függően. Arról is meggyőződnék, nincs-e időskori diabéteszem.
    A rendszeres torna is sokat segíthet, ezt tapasztalatból mondom. Nagyobb a jelentősége, mint amennyi helyet most hagytam neki.
    –https://web.archive.org/web/20160316091456/http://tesztoszteron.hu/emagazin_06_148_merev_vagy_megrovidult_izmok.php
    –https://web.archive.org/web/20160316071548/http://tesztoszteron.hu/emagazin_06_146_mi_okozza_az_izomgorcsoket.php
    –https://web.archive.org/web/20160316081029/http://tesztoszteron.hu/emagazin_06_139_a_derek_megmentese.php
    –https://web.archive.org/web/20160316073136/http://tesztoszteron.hu/emagazin_01_62_xci_414_vallak_megmentese_1.php
    –https://web.archive.org/web/20160315101306/http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_63_uja_441_vallak_megmentese_2.php
    –https://web.archive.org/web/20160313203342/http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_03_lkl834_vall_utkozesi_szindroma.php
    –https://web.archive.org/web/20160322092714/http://tesztoszteron.hu/emagazin_01_66_klh_495_izuleti_egeszseg.php
    –https://web.archive.org/web/20160304172220/http://tesztoszteron.hu/emagazin_01_59_lha_627_trigger_pont_terapia.php
    –https://web.archive.org/web/20160314123417/http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_51_ldp_246_erezd_jobban_magad.php

 13. istván szerint:

  Szélsőjobb!
  Vigyázat!A sztatin okozta izomsorvadásnál szinte tiltják a mozgást!Én sem voltam mozgáshiányos,bár nem túrázom már úgy,mint te!
  És a bal váll fájdalma utalhat szívproblémára,ezt sem szabad elfelejteni!!
  Azért csak ismerd meg a gyógyszereidet,mi a hatóanyaguk,és ,főleg,milyen ártalmas hatásaik vannak!!!
  És ezután mindig minden gyógyszernek járj utána,ne hagyatkozz senkire sem!!A mostani kezelőorvosaid ,úgy látom,tisztességes emberek,szerintem mindent meg tudsz velük beszélni,hát rajta!Ne hagy ki a váll,és a vádli-fájdalmat sem,és lelkes moygás igényed közben se feledkezz el magadról!Igaz,az ellenkező oldalra sem szabad átesni,nem kell betegségtudatot,félelmet,rettegést sem kialakítani magadban,mert az sokat ronthat mindenen!
  Jó egészséget,és viggyázz magadra!Ez utóbbi mindenkinek szőlt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.