Gépház jelenti

Kedves Balrad-látogatók!

Igyekszünk megoldani a nagy kérdéseket, van-e még valami, ami zavaró, vagy fontos?

Képtalálat a következőre: „monkey”

Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Gépház jelenti bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Sándor 67
  Tovaris

  Csak vicceltem. 🙂

 2. Ficko szerint:

  Már türhető, a Mozzila Firefox-al csak a bal oldal 3/4-ét takarja valami mert a megjelenést blokkolom.
  De már olvasható az oldal.

 3. V.kutya szerint:

  Firefox-al jó nézni, nekem nincs semmiféle reklám, mert telepítve van az Adblock kiterjesztés a Mozillához. Írd be a keresőbe, hogy “firefox hirdetés blokkoló”, és az első találaton ott az Adblock, a linken automatikusan telepít. Onnan tudom hogy működik, mert amikor másik gépről nézem, nekem is tele van jobb és baloldalon sárga hátterű téglalappal eltakarva (a google-hirdetések háttere világos sárga), tehát ajánlatos az Adblck mindenképp.

 4. Radikal szerint:

  Na most nem az a cél, hogy eltüntessük a reklámot, kattingassunk, ha érdekes ajánlatot látunk, hanem az, hogy élvezhető legyen az oldal.
  Az ad block belassítja az oldalt. Az oldal használatához az ideális böngésző a chrome, a felbontás mértéke is megváltoztatja az arányokat, tehát a túl alacsony képernyőfelbontás nem ajánlott.
  Most elvileg egy reklám van, jobboldalt a legutóbbi bejegyzések és a legutóbbi hozzászólások között. Ha valakinek mást mutat, kérem, küldjön egy képernyőképet a [email protected] ra.

  • V.kutya szerint:

   Minden google reklámot be lehet tenni szimpla oldalsó widget formájában, ha valóban ez lenne a cél, akkor kímélnétek a gyanútlan olvasót, de amikor a pofám elé tolja a sárga dobozt, akkor azonnal bezárom én is, aki tudja, hogy melyik odlalra jöttem és hogy miért. Könnyű elképzelni, mit tesz a teljesen gyanútlan látogató, aki ide téved. Nem szabad erőszakos reklámot, az ellenkező hatást vált ki. Pld. amikor legörgeted az oldalt, és előjön egy “egészen biztosan, de tuira, 100 %-ig be akarod zázni, és ki akarsz lépni” ajax panel feliratkozóval, arra a lapra sem megyek többet. Tessék betenni html kóddal oldalra, a komcsi reklámok közé a guglit, szerintem még akkor is több kattintást kap, mint a kprf.

 5. Szaszi szerint:

  Tisztelt Radikalnak izenem , hogy nagyon meglassult a Bal-Rad.
  Különböző gyógyszerek,és mellékhatások,igaz?
  No csak ennyi,köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.