Gépház jelenti

Kedves Balrad-látogatók!

Igyekszünk megoldani a nagy kérdéseket, van-e még valami, ami zavaró, vagy fontos?

Képtalálat a következőre: „monkey”

Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Gépház jelenti bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Sándor 67
  Tovaris

  Csak vicceltem. 🙂

 2. Ficko szerint:

  Már türhető, a Mozzila Firefox-al csak a bal oldal 3/4-ét takarja valami mert a megjelenést blokkolom.
  De már olvasható az oldal.

 3. V.kutya szerint:

  Firefox-al jó nézni, nekem nincs semmiféle reklám, mert telepítve van az Adblock kiterjesztés a Mozillához. Írd be a keresőbe, hogy “firefox hirdetés blokkoló”, és az első találaton ott az Adblock, a linken automatikusan telepít. Onnan tudom hogy működik, mert amikor másik gépről nézem, nekem is tele van jobb és baloldalon sárga hátterű téglalappal eltakarva (a google-hirdetések háttere világos sárga), tehát ajánlatos az Adblck mindenképp.

 4. Radikal szerint:

  Na most nem az a cél, hogy eltüntessük a reklámot, kattingassunk, ha érdekes ajánlatot látunk, hanem az, hogy élvezhető legyen az oldal.
  Az ad block belassítja az oldalt. Az oldal használatához az ideális böngésző a chrome, a felbontás mértéke is megváltoztatja az arányokat, tehát a túl alacsony képernyőfelbontás nem ajánlott.
  Most elvileg egy reklám van, jobboldalt a legutóbbi bejegyzések és a legutóbbi hozzászólások között. Ha valakinek mást mutat, kérem, küldjön egy képernyőképet a balradreklam@gmail.com ra.

  • V.kutya szerint:

   Minden google reklámot be lehet tenni szimpla oldalsó widget formájában, ha valóban ez lenne a cél, akkor kímélnétek a gyanútlan olvasót, de amikor a pofám elé tolja a sárga dobozt, akkor azonnal bezárom én is, aki tudja, hogy melyik odlalra jöttem és hogy miért. Könnyű elképzelni, mit tesz a teljesen gyanútlan látogató, aki ide téved. Nem szabad erőszakos reklámot, az ellenkező hatást vált ki. Pld. amikor legörgeted az oldalt, és előjön egy “egészen biztosan, de tuira, 100 %-ig be akarod zázni, és ki akarsz lépni” ajax panel feliratkozóval, arra a lapra sem megyek többet. Tessék betenni html kóddal oldalra, a komcsi reklámok közé a guglit, szerintem még akkor is több kattintást kap, mint a kprf.

 5. Szaszi szerint:

  Tisztelt Radikalnak izenem , hogy nagyon meglassult a Bal-Rad.
  Különböző gyógyszerek,és mellékhatások,igaz?
  No csak ennyi,köszönöm.

 6. Fergeteg-v3 szerint:

  Váltani kellett, mert időközben az e-mail címmel kapcsolatban problémák merültek fel a szolgáltatónál (indokolatlanul bővült vele egy feltehetőleg nemzetközi lista). El lett intézve, de más lesz az ikon.
  Javasolható ugyanez azoknak, akiknek nem jelennek meg az üzeneteik mostanában.
  Ha ez sem válik be, vannak még ötletek. Lesz egy megerősítés is hamarosan.

 7. Szaszi szerint:

  A ” player vgtrk.com ” odatesz nekem egy sütit a bal-rad-on,pedig közöm nincs hozzá.

  …ha érdekes lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.