KÖRNYEZETÜ(n)K ÉS EGÉSZSÉGÜ(n)K VÉDELMÉBEN!

Gondban lehetnek a fafűtésesek, jöhet a komolyabb szabályozás

Az energiafelhasználáson akarnak javítani.

Folyamatosan szigorodnak a következő években a lakossági fűtési rendszerekre vonatkozó műszaki követelmények, amivel a hatóságok az energiafelhasználás hatékonyságának növelése mellett a levegőszennyezés csökkentését is el akarják érni – írja a Magyar Nemzet csütörtöki számában a Magyar Energiahatékonysági Intézet (Mehi) tanulmánya alapján.

fkm

A lap írása szerint a következő időszakban az újonnan vásárolt egyedi gázüzemű fűtőkészülékeknek és a szilárd tüzelésű kazánoknak fokozatosan meg kell felelniük a komolyabb energiahatékonysági, károsanyag-kibocsátási elvárásoknak.
Szalai Gabriella, a Mehi ügyvezető igazgatója a lapnak elmondta, hogy az egészségesebb lakókörnyezet megteremtése jelentős nemzetgazdasági előnyökkel is jár, mivel ennek nyomán javul az lakosság egészségi állapota, csökkenthetők az egészségügyi kiadások.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: Ez gyorsan ment! A “Levegő” Munkacsoport alig egyhavi prüszkölése elegendő fölvezetésnek tűnik a “Fagyjatok Meg!”-akció előkészítésére. Ezen a télen már nincs jelentősége, de biztosak lehetünk benne: a föllobbant qrmányzati aggodalom a légszennyezettség miatt-aminek oka (talán joggal) a rossz tüzelési szokásai a népknek-a következő fűtési szezonra a mostani észrevételek és ajánlások KONKRÉT JOGSZABÁLYI SZIGORÍTÁSOK FORMÁJÁBAN fognak megjelenni.
Már várhatjuk is akár, hogy informálják a népeket: a korszerű háztartási tüzeléstechnikai berendezéseket kizárólag a Mészáros&Nészáros Kft.-valamint a Tiborcz&Tsa fűtéstechnikai üzleteiben lehet beszerezni! CSAKIS AZ EZEKBEN AZ ÜZLETEKBEN VÁSÁROLT KAZÁNOK ÉS SPARHELTEK KAPHATNAK MŰSZAKI ENGEDÉLYT A GARANCS&GARANCSI TANÚSÍTÓ INTÉZETTŐL!
Egyből javulni fog a levegő minősége! Télen.
Tavasszal lesz egy kis gond a megfagyott vagy és és döghalál által télen elvitt tömegek hulláinák kiengedésekor. De hát a hullaszagot arra a pár napra ki lehet bírni, amíg a köztisztasági közmunkásbrigádok az eltakarítást és a fertótlenítést elvégzik.
Állami megrendelésre az elhullottakat pedig az id. Tiborcz&Tsai Közelföldelési Vállalkozás a Mészáros&Mészáros Kft érdekeltségi körébe tartoző “Kisvakond” Építési Kft-től bérelt földgyalukkal pillanatok alatt meg fogja oldani.
2020-ra-a júdáspénzek elapadásának kezdetére TISZTA LESZ DÖBRÖGISZTÁN LÉGKÖRE!
Még jó hogy van ez a Levegő Munkacsoport! Amely fölhívta Döbrögisztán qrmányának figyelmét az ország és a nép legkardinálisabb problémájára!
SOKAN-TÚLZÓAN SOKAN-FŰTENEK SZEMÉTTEL!
Gondos qrmányunk pedig a lehető legrövidebb időn belül le is reagálja ezt a problémát is! A gyárkémények füstmentessé tétele után a “házi” kémények sem fognak füstölögni!

KÖRNYEZETÜ(n)K ÉS EGÉSZSÉGÜ(n)K VÉDELMÉBEN!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

KÖRNYEZETÜ(n)K ÉS EGÉSZSÉGÜ(n)K VÉDELMÉBEN! bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    Más oldalról! Tűrhetetlen,hogy a munkavállalók a munkaadók levegőjét szennyezik!Büdösek!

  2. Kránitz László szerint:

    Üdv.Nézzük meg a dolgot anyagi oldalról.Maradok a fatüzelésnél.Egy faelgázosító kazán cirka félmillió forint.Abban maximum 12-15% víztartalmú fa ég el rendesen.Az azt jelenti ,hogy kettő évet “szárítani” kell a tűzifát.Tehát még közel félmillió forint.Ez egyszeri beruházás.És ezt fenn kell tartani minden évben , hogy a tűzifát meg kell venni , hogy tudjon száradni.Amikor emberek kiskocsival mennek a tűzépekre tűzifáért, teljesen reális , hogy simán kifizetnek közel egymilliót.

  3. Nagy szerint:

    Az erdőbe kell menni – tömegesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.