Száguldás a lejtőn lefelé

A magyar valóság: borzalmas állapotban van az ország

Képtalálat a következőre: „Magyarország jobban teljesít-kép”

Mintegy kétszázezren küldték vissza a Jobbik valódi nemzeti konzultációnak nevezett kérdőívét, amelynek eredményét ismertetve Volner János frakcióvezető kijelentette: az emberek szerint Magyarország borzalmas állapotban van.

A korrupció elterjedéséről, az egészségügy és az oktatás helyzetéről is lesújtó véleménnyel vannak az emberek – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a politikus.
Ismertette: a válaszok értelmében tízből kilenc ember büntetné a hálapénzt és 20-ból 19 támogatná a fogászati ellátás ingyenessé tételét. Ötször annyian ítélik korruptabbnak az Orbán-kormányt a megelőző szocialista kabineteknél, mint fordítva, és a válaszadók 98 százaléka egyetért egy korrupcióellenes ügyészség felállításával – mondta Volner János.
A politikus közölte azt is, a választ visszaküldők jelentős többsége támogatja a bentlakásos iskolákat, olyan intézmények létrehozását, ahová a társaikat zavaró, beilleszkedni képtelen gyermekeket emelnék ki a családjukból, „hogy belőlük is a társadalom hasznos, értékteremtő tagja válhasson”.
A Jobbik által tavaly elindított konzultáció teljes költsége 67 millió forint volt. A frakcióvezető a konferenciákból és szakmai háttérbeszélgetésekből is álló akció eredményei közé sorolta, hogy megerősödött a Jobbik értelmiségi holdudvara. A baloldali értelmiségből is „óriási számban” ajánlották fel segítségüket tanárok, orvosok, kórházigazgatók vagy az államigazgatásban dolgozók – mondta Volner János.
(mno)
Bal-Rad komm: Bárhogy is van, Volner is CSAK EGY POLITIKUS! Mégpedig a jobboldalon! Ebbéli pozicionálásából kijelenteni, hogy “…baloldali értelmiségből is „óriási számban” ajánlották fel segítségüket…”-ez bizony egy tragikus beismerése egy stratégiai hibának.
AZ ÖSSZEFOGÁS ELUTASÍTÁSÁNAK!
Annak az összefogásnak az elutasításáról beszélünk, amely egyetlen alkotmányos lehetőség Döbrögi hatalmának a megtörésére, és azzal együtt az ország újjáépítésének a kiindulási pontja lehetne.
Hiába a szétszabdalt többségi akarat, ha azt nem sikerül tömbösíteni az egységes és jól táplált döbrögista URALKODÓ KISEBBSÉGGEL SZEMBEN!
Az bizony sovány vigasz lehet bármely ellenmaffiának, hogy “de hát a többség úgy gondolja mint MI!”
Sok a MI társaság. Sok apró, akik egymással is hadakoznak.
Mert hiába sok a lúd, ha egymást tépik! A disznó meg vígan röfögve dagonyázik!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Száguldás a lejtőn lefelé bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. istván szerint:

  Ez ám az igazi idiotizmus!!Van egy fasza fasiszta pártunk,amelyik már a gyakorlatban is baloldali szlogeneket sorol,és baloldali társadalmi vizsgálatokat végez,aztán van pár zöldünk is,akik barna-narancsban politizálnak,aztán van polgári pártunk,amely szinte maffia módszerekkel rabolja ki az országot,és az embereket,aztán van egy csomoó,magát baloldalinak mondó apró,vagy Apróvá vált baloldali pártunk,amely csak szóhasználatban,és retorikában baloldali! Az a közös bennük,hogy mindegyik a másik programját hangsúlyozza,ezzel lohasztja le,szinte(vagy igazából!?) a mellette szavazók lelkesedését,aztán a nyilvánosság előtt egymásra zordan vicsorognak az elvesztett válaztás mián,miközben a szinfalak mögött összeröhögve finganak a nézőtér levegőjébe!
  Hej,ha egyszer már keresztbe akadna a belükben az a fing!!

 2. Nagy szerint:

  Hajrá István, azért nincs fasiszta párt magyar.ország.on.
  Ezek eggyek, mindegyik párt vezetése egyaz.on törzs tagja. Még Vona is zsidó. A Trump féle világról megjelent elemzés mutatja, a világ egy jól látható cél felé halad.
  Ah.ol a törzs tagjai a vezetők, ott jól mennek a dolg.ok, kivéve Kinát, merth.ogy vág.ott szemű zsidó nincs, csak beházas.odnak.

 3. Havasi Gáspár szerint:

  Kínában is van zsidó befolyás, ezzel még a KKP kongresszusa is foglalkozott.
  Nálunk is a törzs tagjai a vezetők, és nem mennek jól a dolgok. Sőt az egész világ egyetlen törzs tagjainak a kezében van. A parlamentben és valószínűleg kivül is csak cionista pátok vannak, sőt szerte a világon. A jobbik nem fasiszta, inkább álcázott cionista. Hungarista nem lehet, mert ahhoz a parlamentben meg a vezetésekben ülőknek magyaroknak kellene lenni. Egy párt vana világon – a nemzetek kirablója, már évezredek óta.

 4. petymeg szerint:

  Nekem vissza jött az a köcsög reklám!

 5. r szerint:

  Azt nem árt tudni, hogy az ÉRTELMISÉG (megannyi egyetemet végzett, doktorált, kandidátus, agytröszt, őstehetség, vakító lángelme — megfizethetetlen géniusz) AM BLOCK (baloldali, jobboldali, kiherélt kommunista, operettnáci) juttatta ide az országot — kezdve legalábbis az IMF tárgyalások újrakezdésétől (1978) — és nem csinált rossz bótot vele!!! Távolról sem: ktv, DRné DR címzetes főtanácsos asszony, phd, milliós professzori fizetés, kancellár, intendáns, életpálya modell, alkotmányjogász, szakértő — hosszan sorolhatnám. Ezeknek a kiváltságoknak az élvezőihez képest elhanyagolható azoknak a száma, akik eltulajdonították a szocialista vagyont és klasszikus tőkések lettek. Mert az ilyen jellemzően hivatalban pucsít, a TV-ben nyerít, menedzserzsúron okádik, vagy idomítja a következő generációt.

  De hát a 45 előtti Magyar Királyságot sem a burzsoázia tartotta fenn, hanem az úri középosztály…

  Teljesen érthető, hogy ennek a siserehadnak a számára “nem fenntartható rendszer” volt a proletárdiktatúra. Tkp. amit ma politikának, meg közéletnek neveznek, sem áll másból, mint abból a marakodásából, amit ezek a tömegnyomor tetején leművelnek.

  Fogalmazhatnék pontosabban az antibolsevista ÉRTELMISÉG, de hát ismer valaki diplomás bolsevikot?

 6. Janó szerint:

  Ezt már nem lehet demokratikusan megoldani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.