Népszavazás NEM!-de ÚJ LISTA az LESZ!

Óriásit bukna a népszavazáson az olimpia, ha lenne elég aláírás

Egyre több budapesti utasítja el az olimpiarendezés ötletét, de még mindig kérdéses, hogy összegyűlik-e elég aláírás a népszavazás kiírásához.

Csak a Fidesz-szavazók és a maximum nyolc általánost végzettek körében támogatják az olimpiarendezést többen, mint ahányan ellenzik az ötletet – derül ki a Závecz Research Kutatóintézet friss felméréséből. Az Indexen közzétett eredmények azt mutatják: az őszhöz képest jelentősen nőtt azoknak a száma, akik ellenzik a budapesti olimpiai pályázatot.
Ez pedig könnyedén azt jelentheti, hogy az első számú kérdéssé az vált: összegyűlik-e a 138 ezer aláírás a népszavazás kiírásához. A NOlimpia oldalán a legfrissebb információ továbbra is annyi, hogy a 100 ezer aláírás már rég megvan, de még mindig nem gyűlt össze elég támogató. A határidő február 17-e, tehát még nyolc nap maradt a gyűjtésre.
Ha csak Budapestet nézzük, ott óriási az elutasítás: a fővárosiak 52 százaléka elmenne egy népszavazásra, és nemmel voksolna, és csak 20 százalékos az olimpiapártiak aránya. Országos szinten is fordult a kocka: míg szeptemberben vidéken minden településtípus lakói örültek volna a budapesti olimpiának (miközben a fővárosiak nem), most már a községektől a megyeszékhelyekig mindenhol elutasítják a rendezést.
A Medián január végi, a HVG megrendelésére készült felmérése is azt mutatta: jó kétharmados többségben vannak azok, akik nem támogatják az olimpiai játékok megrendezését, mert másra költenék azt a sok pénzt, amibe kerül. Azt, hogy az olimpia rendezéséről népszavazás döntsön, 60 százalékos többség támogatja.
(HVG)
Bal-Rad komm: “…Csak a Fidesz-szavazók és a maximum nyolc általánost végzettek körében…”
-Csak a birkamenetelésekre is rávehető Döbrögi-fanok és a klasszkus értelembe vett “nyóckeresek”…
Előbbieknek teljesen mindegy hogy a vajda milyen hülyeséggel áll elő, ők a torkuk éppen átvágásáért is előbb kezet csókolnak Döbröginek az őket ért hatalmas kegyért és megtiszteltetésért, hogy az sk. metéli el a torkukat. Nekik az is gyönyör és kielégülés.
Utóbbiak meg annyit tudnak egy olimpiáról, hogy akkor sok a turista, jók a lehetőségek.
Nyilvánvaló, hogy nem lesz Döbrögisztánban olimpia! De addig pár tízmilliár elmegy a “pályázatra”. A sikertelen pályázatot a Döbrögi fanok a nemmzetthellenes kommunisták bűnének fogják betudni.
Népszavazás sem lesz olimpia ügyben! Komoly presztízsveszteséget jelent a hordára nézve. Lesz majd kb. 150 ezer népszavazást támogató aláírás, amiből úgy harmincezer érvénytelen lesz!
Viszont Döbrögiék hozzájutnak egy számukra nagyon hasznos LISTÁHOZ! (Fontos dolog ám tudni, hogy kik útálják a vezírt!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Népszavazás NEM!-de ÚJ LISTA az LESZ! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Nagy szerint:

    A No.limpián egy új párt.ot gründ.olnak össze, ez is az Ővék, csupa törzs tag-ból áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.