Donbassz

Tegnap az orosz NTV-nek adott nyilatkozatában Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a legutóbbi Donbassz elleni véres kijevi agresszió “pozitív” tapasztalatára világított rá.

“Ez a robbanás-úgy néz ki-elhallatszott a Nyugat füleihez is. Ennek nyomán pedig mintha kezdenék megérteni Kijev szándékát, és kezdik belátni: ez tarthatatlan helyzet! Sajnos csak most kezdik felfogni évek katasztófáját, de már kezdik megérteni!”
Lehet hogy a Nyugat egyes országai kezdik megérteni a kijevi banderista hatalom lényegét és a rezsim szándékait, de ez momentán nem a kijevi udvarra jellemző felismerés. Egyszerűen háborús hisztéria dúl Maradék-Ukrajna fővárosában.
Óránként indul valahol egy nacionalista menet, amely Vlagyivosztokig meg semkíván állni. Az egyszerű emberek pedig háborús bespejzolásba kezdtek. Mindenki a Nagy Háborút várja.
Arszenyij Pavlov-“Motorola”-mellé temették tegnap “Givit” a “Donyeck Tengere” nevű donyecki temetőben.
Egy viszonylag hosszú “kegyelmi időszakot” követően tegnap a luganszki frontszakaszon is kezdte a próbálkozásokat a valcmanista latorhad. Volt ott minden. A pisztollyal való lövöldözéstől az ágyúzásig.
A donyecki frontszakaszon se rövid, se hosszú “kegyelmi időszak” nincs. Tegnap este ismét felbömböltek a latortüzérség nagy kaliberű ágyúi.
Jaszinovataja, Gorlovka, Szpartak, Sztaromihajlovka, Alekszandrovka, a “Trudovszka”-telep, a repülőtér területe mind-mind kapta a latorgránátokat.
A déli szakasz sem a csendesslge miatt lesz emlékezetes a helyieknek. Szahankában egy civil ismét belehalt a kijevi erőszakba. Dokucsajevszkben ismét hajlékok váltak romhalmazzá.
Tart a legeslegújabb tűzszünet Donbasszban.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Igen valami uj kezdődött!Lassan elfogynak a kommunista parancsnokok.”Mind hősök ők!Mind hős és hazafi!Vérét a hős ha halni kell nem retteg ontani!”

  • feketerigo szerint:

   Vitorla123, csak ovatossan a vitorlazassal!!! Nagy szelek dulnak, es a tenger is nyugtalan, sok vitorlas elsüllyedt mar a viharban!!

 2. feketerigo szerint:

  Remelem a vegrehajtokat es a parancsadokat megtalaljak, es az összes csaladtagjaival es rokonaikkal eggyüt kivegzik barhol is rejtöznek nincs olyan hely ahol nyugodtan bujkalhatnak! Mert a fasizmust gyökerestül kell megsemmisiteni es minden arat meg kell fizetni erte! Ahogy az Odesszai gyilkos banderista fökolomposokat is lassan de biztossan utolerte a bosszu ugy ezekre is Porosenkoval eggyütt var az igazsag bosszuja! Elöbb vagy utobb! Csak figyeljetek!

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  A mai fősodratuban, MTVA1, hallotam a déli hírekben, hogy a valcmanista ukik-at ez év nyarán MINDENKÉPEN be akarják venni az EU-ba, mivel úgymond, idézem a hírbemondót, “TELJESITETTE AZ ÖSSZES FELTÉTELEKET”, idézet vége. Mi volt tulajdonképen Lavrov- nak a nyilatkozata, Donbasszal kapcsolatban ? Mert erről a bal-rad semmit sem ír. A Donbasziaknak, Donyeckieknek meg az lenne a legsikereseb védekezésük, ha mindent elseprően támadnának a rájuk acsarkodó hiénákra , az egész front szakaszon, megálithatatlanul. Zacharcsenko tegnap elsiratta Givit, amit meg is tudok érteni, hisz együtt kezdték a VOSZTOK-ban, de most már gondolhatna arra is, hogy meg is busszuljon mindenkit, akiket eltettek láb alól, a környezetéből voltak, akik TÁMASZAI voltak. Igen csak jólenne elgondolkodnia, hogy most kit fognak célba venni . Szerintem,ha életben akar maradni, támadnia kell, méghozzá váratlanuk és nagyon hatékonyan, mer ő lesz a következő merénylet áldozata. Isten ments ,hogy a jóslatom beteljesüljön !!

 4. pityuka szerint:

  Katonai transzport kelet szlovákián keresztul-Kassa- záhony kornyékén készult ez a videó
  gondlom ukraina felé
  https://www.facebook.com/robert.petrik1/videos/1539288772767046/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.