Megint megkaparintotta egy beteg a zártosztály kulcsát!

Egységes gazdasági szabályozás a kis országok beleszólása nélkül

A Századvég elemzője szerint Brüsszel az unión belül a gazdasági folyamatokat is egységesen akarja szabályozni, de a kis országok érdeke nem jelenhet majd meg.

Kiszelly Zoltán politológus elmondta, mivel az unióban a közös fizető eszköz az euró, Brüsszel egységes gazdaságot akar mögé, ezért egységesen akarja szabályozni is ezt a területet, és nem szeretné, ha az országok között adóverseny lenne.

Megjegyezte, hogy ennek keretében Brüsszel egységes energiapiacot is szeretne, amely a nagy cégeknek jó, amelyek le tudják fedni szolgáltatásukkal a teljes piacot. Ez ellen küzd Magyarország, és több kisebb ország és vállalat is.
Hozzátette: a magyarok a KGST-ben már megtapasztalták, hogy egységes rendszerben mindig a központ jár jól, a kis országok érdekei nem jelennek meg a rendszerben.
(atv)
Bal-Rad komm: A milliókért makkoltatott döbrögista tyúxarfeltaláló rájött arra, amit a Bal-Rad indulása óta (sőt még lánykorában) tényként megállapított és kimondott. Persze ott azért téved még, hogy NEM MINDEN KICSIT nyom/nyomott le Brüsszel.
Beneluxék, Dánia, Labancia pl. nem tartoznak a nagyok közé! Mégsem osztoznak a VOLT KGST-országok közé, amelyeket a HELYI SEGÉDERŐK MEGHATÁROZÓ ASSZISZTÁLÁSA MELLETT nyúlt le Brüsszel! Közülük is minket a legjobban!
Kiszelly igehirdető pedig ha végignézNE a döbrögisztáni letarolt síkon, (és megkérdezne néhány emlékezni hajlandót az “átkosról”, talán rájönne: lehet hogy volt némi alapja annak a “legvidámabb barakk” elnevezésnek. Ami-ugye-a KGST-ben elég jól szuperálgatott! Hadd ne soroljuk már hogy miért!
Persze akkoriban Öreg Döbrögi CSAK EGY nyomorult ki párttitkár volt, Lórincke éppen víz-gáz szerelést tanult, ifj. Döbrögi meg…
De voltak még az Új Nemmzetthy Elíth mai véleménye szerint egyéb kivetni valók is!
VISZONT! VOLT EGY ORSZÁGUNK!
TÍZ-ÉS FÉLMILLIÓ ÁLLAMPOLGÁRRAL, AMELYBEN ELVÉTVE VOLTAK HAJLÉKTALANOK!
Kiszelli nyalonc szerint “…a kis országok érdekei nem…”-AKKOR SEM JELENTEK MEG!
Hááát! A fene tudja?!
Ma megjelenik? ITT!-KÖZÉP-KELET-EURÓPÁBAN?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megint megkaparintotta egy beteg a zártosztály kulcsát! bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Vagyis kapitalista alapon nem lehet közös piacot csinálni.A KGST más volt.Ott a szovjetunió népei jártak rosszul.Ingyen adták a gázt és az olajat.Ezért tudták fellázítani az oroszokat.Ma februárban már fával sem tud fűteni az ország,mert elfogyott!Ilyen az egységes piac.A kereskedő nem rendel,mert a nyakán marad..Nem úgy mint a gáz a tározóban.Ekkora piacot nemzetállamok nélkül,egységesen,tervgazdálkodás nélkül nem lehet működtetni.Ez gazdasági anarchia,és harácsolás keveréke.

  • petymeg szerint:

   Tévedés T.vitorla123!
   Magyarországnk azért nincs fája mert a “gondolkodó”nyugat nem engedi az erdőit vágni csak állag megóvás szinten.A nálunk letermelt fa 40-60%-a külföldre/Ausztria/megy.A többi arra alkalnas az erőmüvekbe és ami marad az jut el a pór néphez esetleg még egy viszonteladó közbe iktatásával lehetőleg jó /indokolatlanul/drágán!

 2. Smith szerint:

  A szovjeteknek nem az volt a céljuk, hogy minket, szocialista tagköztársaságokat kiraboljanak, hanem hogy megerősítsék. Erre találták ki a KGST-t. Az EU ezzel szemben a szarjait rakatja össze velünk éhbérért, miután kinyírta a nemzeti vállalatainkat és ezzel a gazdaságunkat is. Óriási különbség!

  • Nagy szerint:

   Ha neked az audi, vagy a mercedes szar, akk.or járj ezentúl Wartburgal.
   A KGST -t egy közp.ont müködtette és mint olvastad mindig a közp.ont jár jól. A KGST közp.ontja M.oszkva volt.

   • akárki szerint:

    nagynak: a nyugat és annak minden össze szerelő üzeme , valóban szar . mert nem a nagy tömeg érdekét szolgálja. de legszarabbak a sunyi módon fölénk került önmagukat kinevezett vezetőink. amúgy te meg mivel jársz .csak nem a …….

  • Big szerint:

   +1

 3. zls-179 szerint:

  Vegyél csak nyugodtan audit,vagy amit csak akarsz persze vatta újat oszt nyögjed a törlesztő részletet egy fél életen át a többi hiteled mellet.És a legvégén mikor majd megöregszel, és mellé még beteg is leszel majd rájössz dolgokra, ha meg nem hát úgy maradsz… A pénz olyan mint a folyó, ha nem tudsz vele bánni elúszik bármennyid is legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.